If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Реалните магазини затварят
Онлайн магазините печелят, а с тях и куриерите
Тази тенденция ще се задълбочава и няма да удари само моловете, ще повлияе и на аптеки, супермаркети и много други.
Малко снимки от новите логистични бази на Амазон.
Трябва да си много елитен за да куповаш на 38 лв. нещо, което я струва 7 лв. Дали ще има кой да "рециклира" (терминологията на Експат) и тоя шит на тези балонни цени, а даже не сте в Софикс
Туканка си отчасти прав. Бръзият мишок: надценен. Е, не струва 7 лв, но 23-25 - в дългосрочна перспектива до около например да кажем 28.
Е, малко ме е яд, че на 17 не се нагувичих повече, но: минало-свършено.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Опа, какво стана
Големият обра всичко възможно между 38 и 38,65 за 1,5 млн. лв. (около 10% от фрий-флоут-а)
и сега аск на 42,1 лв.
Ще видим като излезе отчета за Q1, дали ще гледате така
Всъщност не очаквам революционни отчети, тук ще е по-друг начин. Просто няма цикъл, само една посока. Чудя се дали да направя DCF на потоците 2025 г.?
Не е препоръка, имам акции.
Яко се нагувичи твоят "голям" - вярно е. Имал пари - дал ги Ако иде над 40 кинта, ще взема да продам още малко.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Опа, какво стана
Големият обра всичко възможно между 38 и 38,65 за 1,5 млн. лв. (около 10% от фрий-флоут-а)
и сега аск на 42,1 лв.
Всъщност не очаквам революционни отчети, тук ще е по-друг начин. Просто няма цикъл, само една посока. Чудя се дали да направя DCF на потоците 2025 г.?
Кви сте гадове тука, надухте цената здраво, а можеше да си ходи леко полека надолу!!! Мръсници !!!
Опа, какво стана
и сега аск на 42,1 лв.
дай до 2025г
те нещата по ясни тук с голяма вероятност
Опа, какво стана
и сега аск на 42,1 лв.
Аз ти препоръчвам да направиш DCF до 2050 г.! Извинения, но много манипулативно звучи! 2025 е доста далеч, като се има предвид, че Евросъюза направи прогноза за следващите 2 год., нашето МФ прави 3-годишна прогноза, а ти искаш да анализираш следващите 8 години от бизнеса на частна компания? Пак извинения!
Опа, какво стана
и сега аск на 42,1 лв.
Коментар