If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерси, осло - добре че си държа парите в НН. Е, тъпото е, че имат акции и в тъпата евана, ма нейсе Тук обаче притеснително се мотка КЗК за принципно безпроблемно решение, а това не е особено добър сигнал, макар че има време и не бързаме за никъде, а бизнесът си върви идеално.
И аз съм в НН и партидата ми стигна вече 28500 лв. Броя си я като част от портфейла, въпреки че след 25 години я камилата я камиларя. На 40 съм.
Мерси, осло - добре че си държа парите в НН. Е, тъпото е, че имат акции и в тъпата евана, ма нейсе Тук обаче притеснително се мотка КЗК за принципно безпроблемно решение, а това не е особено добър сигнал, макар че има време и не бързаме за никъде, а бизнесът си върви идеално.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Седнах и направих изчисления на база данните на Ен ЕН в сайта им
от 2017 г. досега за около 3 години и половина са увеличили дела си в Спиди от 1,9% на 3,6% или около двойно в брой акции и тройно в стойност
доколкото може да се сметне УПФ-то купува постоянно през 2020 г., явно те са обирали при сривовете през март
взели са около 14 448 акции за около 700 000 лв.
Е взели са и 300 000 лв. от дивидент
С дял от 3,6% имат дял от около 36% във фрий флоута, което ги прави малкият голям след Спиди груп и френските пощи
Като гледам Ен Ен ПОЧТИ държи блокираща квота за отписване, която както знаем е около 5%, трябват им още малко, които вероятно се държат от други дребни, но пишем го, че при добра цена ПФ-тата винаги продават
Просто публикувам тази информация
Аз също ще се опитам да я анализирам
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции.
Бихме искали да ви информираме, че от 04.11.2020 г. отвори врати нов офис на Спиди в гр. София. Вече можете да изпратите или получите вашата пратка от жк МЛАДОСТ 3, бл. 325Б.
Бихме искали да ви информираме, че от 04.11.2020 г. отвори врати нов офис на Спиди в гр. София. Вече можете да изпратите или получите вашата пратка от жк МЛАДОСТ 3, бл. 325Б.
Разбрано, след няколко седмици ще разберем Що си сменил ника - предишният беше по-готин, а и ако не ми беше казал, нямаше да позная, че си ти. Успех и все нагоре!
не си помня паролата и ме мързи да я сменям. това е стария ми профил дето е вързан към фейса, иначе и за него не помня паролата
Разбрано, след няколко седмици ще разберем Що си сменил ника - предишният беше по-готин, а и ако не ми беше казал, нямаше да позная, че си ти. Успех и все нагоре!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не разбрах, иначе нямам проблем и басът да е символичен - нетната печалба на неконсолидирана основа за деветмесчието е 18,1 милки - ти колко предполагаш, че ще - под 18,4? Съвсем скоро ще излезе и консолидирания, така че няма да е дълъг бас Иначе приемам и само да кажеш, че съм бил прав, нямам проблем, въпросът е принципен, а ти не си от дразнещите ме форумци
за пари не се хващам на басове, какво ще кажеш ако консолидирания не качи нетната с повече от 200к за тримесечието и 300к за деветмесечието да завършваш всеки пост с "бай панда ги разбира нещата"?
ако аз греша, може да завършвам всеки мой пост с нещо по твой избор
Не разбрах, иначе нямам проблем и басът да е символичен - нетната печалба на неконсолидирана основа за деветмесчието е 18,1 милки - ти колко предполагаш, че ще - под 18,4? Съвсем скоро ще излезе и консолидирания, така че няма да е дълъг бас Иначе приемам и само да кажеш, че съм бил прав, нямам проблем, въпросът е принципен, а ти не си от дразнещите ме форумци
Идеал, готов си - на хубаво пълнолетно виски за около 100 кинта. ОК?
за пари не се хващам на басове, какво ще кажеш ако консолидирания не качи нетната с повече от 200к за тримесечието и 300к за деветмесечието да завършваш всеки пост с "бай панда ги разбира нещата"?
ако аз греша, може да завършвам всеки мой пост с нещо по твой избор
за разлика от конкуренцията, явно не се нуждаем от платено съдъражение в Капитал, където да кажем едно голямо нищо Освен че сме балоняк де, то другото е ясно
Момичето е симпатично. Лошо няма. Нека има бизнес и конкуренция. Полезно е за всички in the long term.
за разлика от конкуренцията, явно не се нуждаем от платено съдъражение в Капитал, където да кажем едно голямо нищо Освен че сме балоняк де, то другото е ясно
Коментар