Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Здравко, винаги се гледат някакви пиъри, а и всеобщото мнение на форума е, че Спиди е балоняк и единици са тези, които имат повече от 20-30 акции (смешна сума - 1000-1500 лева) - то се вижда и по книгата на акционерите де. За разлика от разни млади кончета, дето ще ги издим, ама на задна. Затова и го срявнявам с някакви родни пиъри, дето са дивидентни и имат уж някакъв потенциал - Корадо, м+с и то май са това

И, това вече е лично, всички сте правили портфейли преди 10 години с малки промени в тях, ерго, акциите са Спиди във вашите портфейли е близка до 0 или 0 като стойност, абсолютно логично е в такъв момент да скачате и да си зашитавате портфейла - за Иван Христов е ясно, той е ходил в ХЕС и групата на Планината, говорил е, видял е и се е убедил, за него други акции няма. Ти си харесваш Лаченото (отлично дружество) и м+с, щото там ти е портфейла, аз обаче не съм точно такъв - винаги съм склонен да гледам реално и дори пръв започнах плюенето по акцията със забавените доставки (може лесно да се провери няколко страници назад), ерго, старая се да съм обективен. както бях обективен и при държането на акции от шишитабак, мумитрейдинг, флагамана на нанадолнището, фибанкъсъ, еваната с претенции за адсиц, чезките и т.н.
Бъдете здрави и успешни с инвестициите
Коментар