То търговото си е търгово. Въпросът е ще има ли сваляне от борсата. Това е по-същественият въпрос.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Както бях писал преди, при сметките не са признали промяната в МСС16, която изкуствено увеличава ЕБИТДА. Също така не вземат предвид и 4-то тримесечие от тази година, а смятат за последните 12 месеца към септември 2020 г. Затова цената е такава.
Да видим какъв ще е отчетът в края на другата седмица и кой ще продаде на тази цена. Следващото търгово ще е по-интересно за мен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
за мен новината е много добра
1-во който чакал да купи на 54, 55 и т.н. ще пасе трева, наредили сте се но няма кой да Ви продаде
2-ро дивидента ще се плати преди търговото според мен, едни корекции едно друго търговото отива към 2-3 месеца, има време за дивидент до 1 месец, ако е 3 лв.бройте го 61,67 преди дивиденти
а може и по як дивидент от 5 лв.
но и без дивидент си е добре 58,67 е берекет защото няма да продавам, не виждам подходяща алтернатива (щото ме мързи да търся
жалко че БФБ няма да захлеби комисионата за към 150 млн. (сега съм на тел и на ми се смята), ама здраве да е. Иначе оборота за 2021 вече щеше да е подсигурен с ръст.
Пичове
утре ще видим опъна какво ще каже, но сега разбирам защо вчера някой бута до 60,5 лв.
Усетил е че няма кой да му налее през пазара. Сега ще тича нагоре през рехавите аскове
П.С. Мажо няма да даде повече от 45% на таз смешна цена. Ще чака нещо повече за последните си към 20%
Не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа. Имам и стискам.
Утре ще видим ЦАР ПАЗАР какво ще каже.
Колко хора ми обясняваха да продам на 58 и да си купя обратно на 54-55. И вероятно мнозина го направиха, някои до 52 лв.
ЗДРАСТИ
а и след 3-4 месеца като мине търговото ще трябва да правят ново защото ще минат 2/3 и тогава каква ли цена ще предложат?Last edited by oslo; 20.01.2021, 19:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Интересно но не и неочаквано,Груеца няма да е никак доволен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
58,67 - едва ли има нужда от коментар.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениекъде е публикувано?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеникой не коментира излязлото търгово?!?
Коментар
Коментар