If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Други обстоятелства, които дружеството счита, че биха могли да бъдат от значение за инвеститорите при вземането на решение да придобият, да продадат или да продължат да притежават публично предлагани ценни книжа.
Няма други обстоятелства, освен обявените.
В тримесечния отчет няма допълнителна информация, с оглед на ценовите движения. Иначе - отново много добри резултати, 33% ръст на нетната печалба, предоставен е заем от близо 20 млн. лв. на Геопост СА, Франция. Предпоставки за добър дивидент.
Цената близо 2 години седи около 105-115 сега просто отиде на едно по-справедливо ниво. Според мен малко надценено. Но като няма фф така се движат нещата на скоци. Сега следващите 2 години ще кюта на тея нива.
Цената близо 2 години седи около 105-115 сега просто отиде на едно по-справедливо ниво. Според мен малко надценено. Но като няма фф така се движат нещата на скоци. Сега следващите 2 години ще кюта на тея нива.
Да "побутнем" малко темата с една добра новина от ТР. Редовно ОСА на 27.06.2023 г. Разпределение на печалбата за 2022 г.:
- за дивидент 28 232 хил.лв. (5,25 лв./акция бруто) или 68,8% от печалбата;
- останалите 12 829 хил.лв. или 31,2% от Пч 2022 се отнасят в "неразпределена печалба".
Със сигурност по-евтиния ми вариант за пазар е доставка с куриер. Времето, което се спестява с куриер е много по-малко, както и разхода, защото така плащаш само разноските и ако си ок- плащаш, ако не - връщаш. Нямаш амортизация по колата, горивни разходи и всички останали непредвидени ситуации и задръствания.
Спиди бяха по-евтини с близо 25%! Затова за малки пратки хората масово ги предпочитаха.
Предпочитам да спестя няколко минути чакане вместо някой лев и вероятно има доста хора които мислят по същия нчин защото еконта до който ходя има спиди до него с далеч по-малък човекопоток. Да вземат да сложат по двама служители вътре и да разкарат потвърждаването с пин код и може да престана да искам да ми пращат магазините нещата до еконт
Коментар