IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vachkov.tg Разгледай мнение

За мен някой е объркал поръчката. 115 - 151
    А как са станали сделки на 157 лв/бр.?
    Купувача е при Карол - който знае да каже !
    мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Цената близо 2 години седи около 105-115 сега просто отиде на едно по-справедливо ниво. Според мен малко надценено. Но като няма фф така се движат нещата на скоци. Сега следващите 2 години ще кюта на тея нива.
      За мен някой е объркал поръчката. 115 - 151

Коментар

• Цената близо 2 години седи около 105-115 сега просто отиде на едно по-справедливо ниво. Според мен малко надценено. Но като няма фф така се движат нещата на скоци. Сега следващите 2 години ще кюта на тея нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Няма фф просто, иначе справедливата цена е около бида.
          Това само на нашата борса е възможно с 36000лв. цената да се вдигне с 50% !

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Няма фф просто, иначе справедливата цена е около бида.
            Ами освен да продаваме и да излизаме от позиция ! Тази цена 157 много ме блазни да продам !

Коментар

• Няма фф просто, иначе справедливата цена е около бида.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Какво точно стана тук?
                Няма и коментари ! Може би ще излезе новина, която някои вече знаят ! А може би само опит за вдигане на цената с малък обем !

Коментар

• Какво точно стана тук?

Коментар

• Да "побутнем" малко темата с една добра новина от ТР. Редовно ОСА на 27.06.2023 г. Разпределение на печалбата за 2022 г.:
                    - за дивидент 28 232 хил.лв. (5,25 лв./акция бруто) или 68,8% от печалбата;
                    - останалите 12 829 хил.лв. или 31,2% от Пч 2022 се отнасят в "неразпределена печалба".
                    Vanitas vanitatum...

Коментар

• Със сигурност по-евтиния ми вариант за пазар е доставка с куриер. Времето, което се спестява с куриер е много по-малко, както и разхода, защото така плащаш само разноските и ако си ок- плащаш, ако не - връщаш. Нямаш амортизация по колата, горивни разходи и всички останали непредвидени ситуации и задръствания.
                      Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение

Спиди бяха по-евтини с близо 25%! Затова за малки пратки хората масово ги предпочитаха.
                        Предпочитам да спестя няколко минути чакане вместо някой лев и вероятно има доста хора които мислят по същия нчин защото еконта до който ходя има спиди до него с далеч по-малък човекопоток. Да вземат да сложат по двама служители вътре и да разкарат потвърждаването с пин код и може да престана да искам да ми пращат магазините нещата до еконт
                        Last edited by Black and white cat-foot; 06.04.2023, 00:32.
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

че кой ги предпочита? още докато бях акционер тук избирах еконт защото имат повече от един служител на клон
                          Спиди бяха по-евтини с близо 25%! Затова за малки пратки хората масово ги предпочитаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
                            Спиди с минимална такса за НП от 1,20 лв.

И на тея им е лаком гъза! То бива алчност, ама... се осраха!

Тъкмо хората ги научиха. сега ще отблъснат всички по-дребни клиенти!

Но така е: лакому дупе, гладно с.р.!
                            че кой ги предпочита? още докато бях акционер тук избирах еконт защото имат повече от един служител на клон
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Спиди с минимална такса за НП от 1,20 лв.

И на тея им е лаком гъза! То бива алчност, ама... се осраха!

Тъкмо хората ги научиха. сега ще отблъснат всички по-дребни клиенти!

Но така е: лакому дупе, гладно с.р.!

Коментар

• Дивидентът е постъпил.

Коментар

Working...
                                X