IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
    Посредникът няма голямо значение - вероятно един или няколко фонда са си договорили тази цена от мажоритаря и са купили през един посредник. Всички фондове имат договори с няколко посредника.
    Сигурно е така Да видим как ще продължи представянето .

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
      Знаеш ли през кой посредник се хупиха 20420 бр
      Посредникът няма голямо значение - вероятно един или няколко фонда са си договорили тази цена от мажоритаря и са купили през един посредник. Всички фондове имат договори с няколко посредника.
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
        Просто продава по-скъпо акциите, които пазара не пожела да купи миналата година. Днес свободно търгуваемите акции се увеличиха с 1 %
        Знаеш ли през кой посредник се хупиха 20420 бр

Коментар

• Просто продава по-скъпо акциите, които пазара не пожела да купи миналата година. Днес свободно търгуваемите акции се увеличиха с 1 %
          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Е, от днешна гледна точка би било лесно да се купи на 18.
            Всъщност никой не ни е виновен - цената дълго си кисна около онези нива.

А днес мажоритарят изглежда е стоял на телефона и здраво е продавал.
            Вероятно намира цената за справедлива.

Ама пък може и жената да го е подгонила да сменят къщата

Коментар

• Да...явно се пазарува с ищах
              Аз много не се кефя, защото исках да купувам още на по-ниските цени, но това е бял кахър

Коментар

• Добро тръговия днес туканка - яко препускат Бръзи мишоци между акционерите...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Е наистина отчета е просто супер, хубав, лъскав, подробен, за пример на всички останали компании.
                  За ръста на печалбата, няма какво да се коментира, при един хубав икономически растеж, тук доста бързо ще се усети. Нито за миг не съм съжалявал че си купих тук акции, макар и на средна цена от 22лв, според мен тука посоката е само една. Редом до бреф и атера, акциите на спиди са от перлите в портфейла ми
                  Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Браво ! Най- после да отворя отчет, който е изпипан и прилича на голяма европейска/американска компания . И разбира се най-важното какво пише в него,а на мен то много ми харесва . Поздравления

Коментар

• За нищо, на всеки може да се случи... Вярвам, че Спиди са си извадили поуките от октомврийския екшън и са взели адекватни мерки това да не се повтаря. Иначе, пред "теория на конспирацията" предпочитам да чета финансовите им отчети...
                      Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                        И кога точно се е повторила случката...?
                        Извинявам се, Попаднало ми е в новините от преди два дни, но сега като погледнах за кога става дума, видях, че се отнася за стария обир през октомври

Коментар

• И кога точно се е повторила случката...?
                          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнение
                            И какво е общото на тази история със Спиди????
                            ами щом се повтаря случката с обира...може и да има нещо общо

Обран е централният офис на спедиторската фирма „Спиди“.
                            Задигнати са касети с пари.
                            Въоръжените бандити са обрали централния офис на спедиторската фирма „Спиди“, на изхода на столицата в района на Горубляне...
                            Маскираните мъже са нахлули в сградата и са задигнали касети с пари, но точния брой предстои да бъде уточнен.
                            Няма сериозно пострадали служители, казаха от СДВР, като не посочиха колко хора е имало в офиса по време на грабежа. От Столичната полиция уточниха, че сигналът е подаден в 20.20 ч.
                            Не е препоръка
                            Last edited by padre Bonaventura; 13.01.2014, 17:39.

Коментар

• Моята лична надежда за цена в края на годината без новина за екзит или придобиване в Румъния е за 30 лв. на акция, като си го смятам така. Сега P/E е 10, а за растяща с 20% компания е по-удачно да е 12 или повече. И като сложим и 20% ръст, излиза общо 40%, което прави около 30 лв. на акция, а ще се надявам и на 1 лв. дивидент или 1,2 лв./акция

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Не възнамерявам да търгувам акциите на Спиди до края на седмицата поне.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                                И какво лошо е направил мажото, след като веднъж е платил ? Мажовците на еконта по колко пъти плащат?
                                И какво е общото на тази история със Спиди????
                                "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

Коментар

Working...
                                X