IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не си купихме когато ни ги предлагаха по 17-18 лв., ослушвахме се, ошумолявахме се... Затоваа сега ще купуваме с 5 лв отгоре. Поне вече посоката е очертана и стратегическия партньор е ясен. Наистина е важно с какъв дял ще участват франсетата...
    Vanitas vanitatum...

Коментар

• Е па, хванал сум се веке на орото и язе требе да рипам, шо да праа...
      Vanitas vanitatum...

Коментар

• Сега остава да видим колко от тези 20% ще запишат французите. Аз мисля да участвам.

Коментар

• 889 320 нови акции по емисионна цена 23лв ..... аз ще си запиша от новите

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Щото няма изключения Как съм там, така ме и няма ако нещо не ми хареса.
            сЕди си там, не се притеснявай
            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
              що не каза "с изключение на мцх" дървенофилосoфе
              Щото няма изключения Как съм там, така ме и няма ако нещо не ми хареса.

Коментар

Аз подхождам към всичко и всички с лоши мисли. Параноята на нашия пазар си е задължителна ако човек не иска да се превърне в донор.
                що не каза "с изключение на мцх" дървенофилосoфе
                Не е препоръка

Коментар

Аз подхождам към всичко и всички с лоши мисли. Параноята на нашия пазар си е задължителна ако човек не иска да се превърне в донор.
                  Напълно съгласен

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    Нека не подхождаме с лоши мисли преди да са обявили решението си. Според мен всичко ще е по правилата.

Коментар

• Нека не подхождаме с лоши мисли преди да са обявили решението си. Според мен всичко ще е по правилата.

Коментар

• Те ако не дадат приличен дивидент заслужават да бъдат разселени яко. Ако почват да не си спазват обещанията още от първата година, как човек може да им вярва за каквото и да било.

Аз разбира се все още така и така не им вярвам, така че мен лично слабо ме интересува

Коментар

• Що да няма дивидент Мишокът?
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                            Откъде си сигурен че няма да дадат дивидент ?!

Не е препоръка за ПК на ЦК
                            Мисълта ми беше, че в минали години около 10% от консолидираната печалба се формираше от дъщерното Спиди ЕООД, останалото от Спиди АД. Тази година почти нищо от консолидираната печалба е в ЕООД-то.

Иначе и аз чакам дивидент тук. Това беше едно от обещанията, когато се качваше компанията на борсата.

Коментар

• Защо да не раздадат дивидент както миналата година?

Коментар

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
                                Иначе мениджмънтът са решили тази година почти цялата печалба да я оставят в Спиди АД. Не виждам каква е логиката, освен може би че АД-то се търгува на борсата и искат да го представят в най-добре светлина.
                                Откъде си сигурен че няма да дадат дивидент ?!

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

Working...
                                X