Не си купихме когато ни ги предлагаха по 17-18 лв., ослушвахме се, ошумолявахме се... Затоваа сега ще купуваме с 5 лв отгоре. Поне вече посоката е очертана и стратегическия партньор е ясен. Наистина е важно с какъв дял ще участват франсетата...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩото няма изключения Как съм там, така ме и няма ако нещо не ми хареса.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениещо не каза "с изключение на мцх" дървенофилосoфе
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз подхождам към всичко и всички с лоши мисли. Параноята на нашия пазар си е задължителна ако човек не иска да се превърне в донор.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз подхождам към всичко и всички с лоши мисли. Параноята на нашия пазар си е задължителна ако човек не иска да се превърне в донор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНека не подхождаме с лоши мисли преди да са обявили решението си. Според мен всичко ще е по правилата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеОткъде си сигурен че няма да дадат дивидент ?!
Не е препоръка за ПК на ЦК
Иначе и аз чакам дивидент тук. Това беше едно от обещанията, когато се качваше компанията на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнениеИначе мениджмънтът са решили тази година почти цялата печалба да я оставят в Спиди АД. Не виждам каква е логиката, освен може би че АД-то се търгува на борсата и искат да го представят в най-добре светлина.
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
Коментар