IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
    Споделих лично мнение, не се изнервяйте камерния оркестър Щом сте си взели на тия цени имате много стратегическо мислене.
    Пичове моята прогноза тук ...е 28 лева ....аз лично съм доволен ....само жабоците през миналите периоди могат да се пофалят с подобен размер на дивидента ...демек които е имал жабоци и бързи мишоци ще да е спечлил

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Споделих лично мнение, не се изнервяйте камерния оркестър Щом сте си взели на тия цени имате много стратегическо мислене.

Коментар

• Компанията си е напълно справедливо оценена, както разбрахме и от сделките с La Poste. Дирижабъл е в очите на тези, които са изпуснали да купят в диапазона 17-20 лв.

По-нататък се надявам и ПФ да се сетят за тази компанията. Но трябва да мине време. Да се появят повече сериозни акционери, а не само един както е в момента, да се изгради дивидентна история.

Коментар

Как е, клати ли се дирижабъла, още въглища ли ще му ръгате в пещите, белким полети пущината!?!?
          Недирижабъл.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Рее се на 10 санта над земята, бурлашка мъка
            Е, че то моа москвич "лети" на повече от тоа дирижабъл-мирижабъл...
            Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
              Да разбираме ли, че според теб "дирижабъла" ни, към момента стои стабилно... на земята...?
              Рее се на 10 санта над земята, бурлашка мъка

Коментар

Как е, клати ли се дирижабъла, още въглища ли ще му ръгате в пещите, белким полети пущината!?!?
                Да разбираме ли, че според теб "дирижабъла" ни, към момента стои стабилно... на земята...?
                Vanitas vanitatum...

Коментар

• Как е, клати ли се дирижабъла, още въглища ли ще му ръгате в пещите, белким полети пущината!?!?

Коментар

• Доволен съм, че си купих Бръзи мишоци овреме: сигурно ще запиша и аз. Само дето новите акции ще ми развалят бройката.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                      4.34% на 23лв идва
                      По добре от бамковите депозити май е ...а ?!
                      Ще запиша 100 на акции от увеличението за спорта май

Коментар

• 4.34% на 23лв идва

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                          889 320 нови акции по емисионна цена 23лв ..... аз ще си запиша от новите
                          Някой сега да сметне колко е 1 лв нетен дивидент на 23 лв за акция

Коментар

• А бе то аз наскоро допълних сериозно на 22.60, че сега се чудя малко дали си струва пълня още, но вече на 23. Честно казано очаквах цената на новата емисия да е малко по-ниска. 22 лв например. Не че 1 лв. е проблем, ама все пак... А и още няма яснота ще дадат ли дивидент или не?
                            Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                              Може би са се разбрали за комбинирано влизане - купуват 5 % съществуващи акции / тези които бяха планирани да се продадат преди година, но пазара не купи / и оставалото ще стане чрез покупка на права от мажоритаря. Като цяло надали ще има много незаписани права, които да отидат на аукцион, защото като цяло всичко изглежда предварително решено...Информацията която излиза е доста конкретна и излиза с добро темпо.

Ще записвам.
                              Ще записвам и аз

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                                Наистина е важно с какъв дял ще участват франсетата...
                                Може би са се разбрали за комбинирано влизане - купуват 5 % съществуващи акции / тези които бяха планирани да се продадат преди година, но пазара не купи / и оставалото ще стане чрез покупка на права от мажоритаря. Като цяло надали ще има много незаписани права, които да отидат на аукцион, защото като цяло всичко изглежда предварително решено...Информацията която излиза е доста конкретна и излиза с добро темпо.

Ще записвам.
                                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Working...
                                X