If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мек-туп-чиян пипа здраво, така че не ме интересува колко
мисля, че ще остана доволен
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа, имам
Това "пипа здраво", не ти ли звучи малко мъгляво, като за пред борсови играчи със стаж от година То че имаш - ясно, и аз имам. Но мисля да шитя по малко. Видяхме, че дори и Дау Джонс не расте вечно, иначе вярно казват, че над него е само небето, а мераклиите са повече от китайците
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
над 300 милиона капитализация ...незнам, ...ще трябва да покажат и печалбата на монбат за да я достигнат подобна оценка, засега поне не ми изглежда вероятно, разбира се, на борсата стават чудеса, някой може да реши да се вкара вътре преди да е стигнало 40 за да не изтърве "келепира" и да набалончат цената за 1 ден над 40 - никой няма да се учуди, защото знаем че на борсата се търгуват очаквания, и поради това върви комплект със съответната вола - ноо.. когато се случи очакванията да не съответстват на реалността - махалото удря назад Иначе и 60 е хубаво и 100 дори още по-хубаво. Батя чакаше и гагрин на 100 а сега е 40, Знаем фазер на 550 и оргахим на 850 ... и кцм на 120, но знаем и че сега фазера е на 50, а кцм е агрегатно състояние "анихилат" ... ))))
Не е препоръка... !!!
еми тука мажо е миноритар, защото според устава с 25% французите ги държат за шлифера
освен това според устава 50%от печалбата ще отива за дивидент
и си има история, още преди публичността си е давало дивиденти
и спарки груп е на 3 физически лица (не само на мек туп чиян) и мажо тука определено .... като да няма
ке си говорим пак у лето господне две иляди и дваесето
имам артии и чи си ги дръжим до кройо
вие праите ккаквото сакате
на 100 кинта ли мислиш да ги дадеш лето двайсе-двасе ?
Не е препоръка... !!!
... и добър мажоритар!
а добрия мажоритар е този на който не му стига дяла за да прави шашми еднолично - демек е просто голям миноритар, примерно 40%
еми тука мажо е миноритар, защото според устава с 25% французите ги държат за шлифера
освен това според устава 50%от печалбата ще отива за дивидент
и си има история, още преди публичността си е давало дивиденти
и спарки груп е на 3 физически лица (не само на мек туп чиян) и мажо тука определено .... като да няма
ке си говорим пак у лето господне две иляди и дваесето
имам артии и чи си ги дръжим до кройо
вие праите ккаквото сакате
Нещо, което е скъпо предполагам. Щом е скъпо, може би струва много
Не, нямах предвид това.
Без да говорим за скъпо/евтино (то си е субективно усещане макар и да има обективни числа )...просто няма изпълнено може би най важното условие преди да гледаме всичко друго - няма история !
Онзи ден бях в Офис на Спиди
както никога (освен на Коледа) имаше 6 баничарки отпред, пълно беше със стока и с куриери
бяха се забавили да ми пратят СМС пратка и затова отидох в офиса директно и наистина, бяха се забавили да ми пратят СМС, защото бяха претрупани с работа
дали е само в този офис така (може да са пренасочили дейност към него)
или навсякъде е така
Коледа през Август
странно
не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
имам акции
Онзи ден бях в Офис на Спиди
както никога (освен на Коледа) имаше 6 баничарки отпред, пълно беше със стока и с куриери
бяха се забавили да ми пратят СМС пратка и затова отидох в офиса директно и наистина, бяха се забавили да ми пратят СМС, защото бяха претрупани с работа
дали е само в този офис така (може да са пренасочили дейност към него)
или навсякъде е така
Коледа през Август
странно
не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
имам акции
Коментар