IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дългосрочни инвестиции на БФБ.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ми аз принципно инвестирам в акции, които съм готов да дръжа едва ли не вечно. Сичките са ми такива, без АДСИЦ-овете, които не са такива по технически причини, но аз от тях си имам само Буллендчета, Атерки, Честни игрички и Брефченца.

Иначе някои от моите най-секси компании (Любовно послание, Хесовицата, Бинтаджийницата, Софармата) си ги дръжа от длъго време - първите три - вече над 10 години. Те са ми и с най-голяма тежест в портфейлът, ако не броим Жабоците... но и тях ги пазарувам от Шеста година.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Що да та ям бе. Има и по оптимален вариант да желая, ама дори и така както казваш пак ми галиш ухото.
      А ти са ослушвай още и се надявай на чичкото си дето уж нещо повече от шапка щял да ти даде.
      След 5 годинки ще сравняваме
      Цъ и шапка още нямам !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Е то след 5години АТЕРА какво ще продава???
        Те сега продават по 60хил. на година, т.е. след 4 години ще са свършили земята
        п.с. ей сега Пиб и Импе-то ме изядоха
        Що да та ям бе. Има и по оптимален вариант да желая, ама дори и така както казваш пак ми галиш ухото.
        А ти са ослушвай още и се надявай на чичкото си дето уж нещо повече от шапка щял да ти даде.
        След 5 годинки ще сравняваме

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Соди, мога да си ги държа още 20
          Само това ли още те прави варналия?
          Да знаеш, че вече сме градски, щото имам е.про продажби

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
            Все пак моля да не пренасяте спора си за лихви/ политика и т.н. в новата тема
            Че кога съм написал нещо за лихви или политика в тази тема?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Соди, мога да си ги държа още 20

Коментар

• Форекс,
                ника ми е свързан със съзвездието Голямата Мечка и е от преди съществуването на този форум. Уважавам всяко мнение по темата инвестиции, защото никой не може да предвиди бъдещето, но поне може да се опита да се продготви и пригоди за него по най - добър за себе си начин. Все пак моля да не пренасяте спора си за лихви/ политика и т.н. в новата тема - тя е за дългосрочни инвестиции в АКЦИИ.Благодаря.
                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• И аз гласувах за някои избушеняци. Дано нямам някакъв пропуск в бързината.
                  Не е препоръка ...

Коментар

• Много добра идея да се направи подобна класация!Участвах с удоволствие.

Коментар

• Е то след 5години АТЕРА какво ще продава???
                      Те сега продават по 60хил. на година, т.е. след 4 години ще са свършили земята
                      п.с. ей сега Пиб и Импе-то ме изядоха

Коментар

• Изглежда Голямата Мечка по неволя си е сгрешила псевдонима, трябвало да е Големия Бик?... А иначе, отново ще ви разочаровам. През следващите 5 години големите тучни ливади за биковете отново ще си останат големи тучни миражи... Ако си вадите хляба от борсата то по-добре си потърсете друга професия. Купонът на борсово-финансовата спекулка, който се вихреше през последните 40 години по света вече свърши! Който все още не е разбрал и се ослушва на мястото на купона в очакване на още аванта, рискува обществото да му връчи метла, кофа и парцал за да почисти свинщината натворена през последниото десетилетие!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Айде и аз се разписах

Коментар

• Че ти това дългосрочно ли му казваш? Има акции които смятам да държа около 50 години

П.П. Участвах в анкетата , добра е, заложих на енергодружествата, курортите, петрола и един АДСИЦ. Другото е по-скоро талаш за към 50 годин стисканье

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                              Направих нова анкета на тема Дългосрочни инвестиции на БФБ.

В списъка са обикновените акции на компаниите с най-много сделки от последните 3 месеца. Моля кликайте и върху отговора НЕ, за тези които не харесвате, иначе пак ще има възражения за непредставителни данни. Ако се съберат достатъчно отговори на въпроса - Коя акция бихте купили сега и държали 5 години - ще публикувам класация Любима дългосрочна инвестиция на форума за 2017
                              ей така те харесвам!!!
                              на лични може да ми кажеш твоите отговори.
                              п.с. Големо цъкъне падна - но попълних!
                              Last edited by tony1975; 31.10.2012, 13:47.

Коментар

• Дългосрочни инвестиции на БФБ.

Направих нова анкета на тема Дългосрочни инвестиции на БФБ.

В списъка са обикновените акции на компаниите с най-много сделки от последните 3 месеца. Моля кликайте и върху отговора НЕ, за тези които не харесвате, иначе пак ще има възражения за непредставителни данни. Ако се съберат достатъчно отговори на въпроса - Коя акция бихте купили сега и държали 5 години - ще публикувам класация Любима дългосрочна инвестиция на форума за 2017
                                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
                              Working...
                              X