IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дългосрочни инвестиции на БФБ.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дадох един глас в пенитата Изкефи ме там класацията. Народа е поумнял Например никой не допуска, че синергон може да фалира, но за това пък 4% допускат, че може да се случи случка в еврохолд. и т.н. )) Дет се вика, и малките камъни може да обърнат колата, само 4% - ама ги има Не е препорЪка
    Last edited by mechka uteshitelka; 07.11.2012, 22:42.
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
      Тази класация ще я затворя утре вечер, а за Пени Стокс я затварям днес.

Пени Стокс БФБ 4Q 2012[/QUOTE]

Благодаря на участвалите!
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• И аз се разписах

Коментар

Има една настроика, която не се запазва при копирането на анкетата. Пробвай пак сега вече я включих и се виждат текущите резултати от анкетата.
          Всичко е точно вече!

Коментар

• Има една настроика, която не се запазва при копирането на анкетата. Пробвай пак сега вече я включих и се виждат текущите резултати от анкетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              готов съм!
              И аз цъках, ама нищо не ми ветропоказа

Коментар

готов съм!

Коментар

• Пазарен ветропоказател 4Q 2012

Коментар

• Мечкова, както виждаш - софармаджиите гледат пазарните стойности, така че надали ще остана недоволен.
                    А аз медец ядох сутринта - и аз обичам медец.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И това е вярно Пончо, но за доходности правя други анкети. Комплексните анкети, които да дават отговори по няколко критерия стават много тежки и данните стават съвсем неизползваеми.

Сливанията на Софарма, ако КФН не се намеси от тук нататък спокойно могат да се смятат на пазарна цена и с полза за Софарма,тъй че дъщерните дружества не стават за дългосрочни инвестиции...
                      Last edited by BigBear; 05.11.2012, 12:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Ърм.

Пръвите три места са неизненадващи - хората с право вярват на г-н Донев и могъщото Любовно послание и на Атерката.
                        Не мога да разбера каква е тая мания по Чесъчетата - аз досега не съм видял нито една смислена причина да си купя поне едно чесънче, явно заради дебютът на борсата тази акция е на мода. Седмото място на Булленд също е приятна изненада за мен. Въобще от пръвите 10 комрпании, аз присъствам в шест.
                        От другите мои - Честната игричка ясно, можеше да е по-напред - Жабокът - просто задължително би трябвало да е в десетката (хора - от Шеста година папаме там яко дивидент, вий това проспахте го ли?), учудващо е присъствието на Медика - дето още догодина по туй време може вече да е погълнато от Софарма. Софарма Имоти би трябвало да е по-напред - след 5 години тъкмо от него ще се печели сосно.
                        И къде по дяволите е ХЕС - компания, която цака дивидент неотклонно, година след година, откак въобще е публична компания? - Отсъствието и за сметка на някакви съмнителни Чесънчета и други акции (че дори и саламаджийницата и предвидените за излапване от Чичо Оги Медика и Унифарм) е просто смехотворно.
                        Ох, ох, с нетърпение очаквам сливането на Медика. Там с удоволствие ще наблюдавам, как по примера на Севто ако сега мине, ще ти го напраскат да кажем с едно 0,4 фармови за 1 медикова хартия/ Същия ти господин ти Донев, на който и подметките ще му излижеш, ако ти ги подаде, ще ми дойде като мед за мечата душица, да видя как ще ти го нахака здраво в тоя балон медика, който е под ст-та на севто, а вече е балониран двойно спрямо него. Тогава ще ти разправям, колко готино ми е на мен, че имам фармови артии и как медиката не струва и петак. Тогава ще видиш кон боб яде ли. Ох мед, мед за мечата душица. Добре е да не чакаш последния момент и още отсега да си подбереш подходящия монойл., както би казал бай Петър )
                        Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          37 милиона печалба за 9 месеца и 44 милиона амортизации

131 милиона кеш в баланса като го увеличават с 64 милиона
                          588 милиона собствен капитал
                          90 милиона дългосрочен дълг и общо 215 милиона дълг. Което съотношение на дълг към собствен капитал за ютилити е доста ниско.

Генератор на пари
                          Не богохулствай, това е онеправдано дружество, което трябва да се спасява с парите на алчните инвеститори във ВЕИ

Коментар

• Някак си не деля вложенията в акции на дългосрочни и краткосрочни, а на доходоносни и не съвсем

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                              По-късно днес мениджърът по продажбата на акциите - ЦКБ АД, организира пресконференция, на която представили на ЧЕЗ обясниха, че печалбата на ЧЕЗ Разпределение се е увеличила с 27 млн. лв. до 37 млн. лв. за януари-септември 2012 г., спрямо 10 млн. лв. за януари-септември 2011 г.

Увеличението се дължи на приходи за 10 млн. лв. от присъединияване на ВЕИ мощности, също така 1,3 млн. лв. от временните такси за ВЕИ, както и от други такси за стопанските потребители.
                              Това в червеното догодина няма да го има - малко ми е скъпичко на тази цена - да не пренебрегваме и политическия риск.
                              Тя ЕК вече мрънка сериозно по въпроса и Боко както е мекушав вероятно пак ще им клекнем. Така че може да им ги вземат обратно тия екстра милки със задна дата.

Коментар

• По-късно днес мениджърът по продажбата на акциите - ЦКБ АД, организира пресконференция, на която представили на ЧЕЗ обясниха, че печалбата на ЧЕЗ Разпределение се е увеличила с 27 млн. лв. до 37 млн. лв. за януари-септември 2012 г., спрямо 10 млн. лв. за януари-септември 2011 г.

Увеличението се дължи на приходи за 10 млн. лв. от присъединияване на ВЕИ мощности, също така 1,3 млн. лв. от временните такси за ВЕИ, както и от други такси за стопанските потребители.
                                Това в червеното догодина няма да го има - малко ми е скъпичко на тази цена - да не пренебрегваме и политическия риск.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X