дадох един глас в пенитата Изкефи ме там класацията. Народа е поумнял Например никой не допуска, че синергон може да фалира, но за това пък 4% допускат, че може да се случи случка в еврохолд. и т.н. )) Дет се вика, и малките камъни може да обърнат колата, само 4% - ама ги има Не е препорЪка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дългосрочни инвестиции на БФБ.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Пени Стокс БФБ 4Q 2012[/QUOTE]
Благодаря на участвалите!Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеИма една настроика, която не се запазва при копирането на анкетата. Пробвай пак сега вече я включих и се виждат текущите резултати от анкетата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеготов съм!
Коментар
-
И това е вярно Пончо, но за доходности правя други анкети. Комплексните анкети, които да дават отговори по няколко критерия стават много тежки и данните стават съвсем неизползваеми.
Сливанията на Софарма, ако КФН не се намеси от тук нататък спокойно могат да се смятат на пазарна цена и с полза за Софарма,тъй че дъщерните дружества не стават за дългосрочни инвестиции...Last edited by BigBear; 05.11.2012, 12:57.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЪрм.
Пръвите три места са неизненадващи - хората с право вярват на г-н Донев и могъщото Любовно послание и на Атерката.
Не мога да разбера каква е тая мания по Чесъчетата - аз досега не съм видял нито една смислена причина да си купя поне едно чесънче, явно заради дебютът на борсата тази акция е на мода. Седмото място на Булленд също е приятна изненада за мен. Въобще от пръвите 10 комрпании, аз присъствам в шест.
От другите мои - Честната игричка ясно, можеше да е по-напред - Жабокът - просто задължително би трябвало да е в десетката (хора - от Шеста година папаме там яко дивидент, вий това проспахте го ли?), учудващо е присъствието на Медика - дето още догодина по туй време може вече да е погълнато от Софарма. Софарма Имоти би трябвало да е по-напред - след 5 години тъкмо от него ще се печели сосно.
И къде по дяволите е ХЕС - компания, която цака дивидент неотклонно, година след година, откак въобще е публична компания? - Отсъствието и за сметка на някакви съмнителни Чесънчета и други акции (че дори и саламаджийницата и предвидените за излапване от Чичо Оги Медика и Унифарм) е просто смехотворно.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение37 милиона печалба за 9 месеца и 44 милиона амортизации
131 милиона кеш в баланса като го увеличават с 64 милиона
588 милиона собствен капитал
90 милиона дългосрочен дълг и общо 215 милиона дълг. Което съотношение на дълг към собствен капитал за ютилити е доста ниско.
Генератор на пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеПо-късно днес мениджърът по продажбата на акциите - ЦКБ АД, организира пресконференция, на която представили на ЧЕЗ обясниха, че печалбата на ЧЕЗ Разпределение се е увеличила с 27 млн. лв. до 37 млн. лв. за януари-септември 2012 г., спрямо 10 млн. лв. за януари-септември 2011 г.
Увеличението се дължи на приходи за 10 млн. лв. от присъединияване на ВЕИ мощности, също така 1,3 млн. лв. от временните такси за ВЕИ, както и от други такси за стопанските потребители.
Това в червеното догодина няма да го има - малко ми е скъпичко на тази цена - да не пренебрегваме и политическия риск.
Коментар
-
По-късно днес мениджърът по продажбата на акциите - ЦКБ АД, организира пресконференция, на която представили на ЧЕЗ обясниха, че печалбата на ЧЕЗ Разпределение се е увеличила с 27 млн. лв. до 37 млн. лв. за януари-септември 2012 г., спрямо 10 млн. лв. за януари-септември 2011 г.
Увеличението се дължи на приходи за 10 млн. лв. от присъединияване на ВЕИ мощности, също така 1,3 млн. лв. от временните такси за ВЕИ, както и от други такси за стопанските потребители.
Това в червеното догодина няма да го има - малко ми е скъпичко на тази цена - да не пренебрегваме и политическия риск.Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар