Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дългосрочни инвестиции на БФБ.
Collapse
X
-
Много интересна класация....
Най-странното за мен е ,че компанията с най-малък спад от върха си....с един от най-сериозните Мажовци,който едва ли не изкупи каквото има читаво да се продава в БГ,с ъс съакционер латарски фонд,който ако реши ще купи и цялата банкова система....и не ми се изброява повече....
...е поставена на 50то място...
50 ТБ Корпоративна търговска банка АД
За сметка на това великите БГ инвеститори предпочитат такива БГ колкоси като
48 Фонд имоти АДСИЦ
38 Софарма имоти АДСИЦ
36 Актив Пропъртис АДСИЦ
28 София Комерс - Заложни къщи
Особено за Фонд имоти много се смях.А най ми е смешно,че Корп и Меком са почти еднакво предпочитани
54 Меком АД
Е как вообще да ги гледам такива анкети.....Тук просто всеки си казва едва ли не портфейла като се надява това да повлияе на цената нагоре,че да може да шитне
че така
Коментар
-
Много ми харесва тази форма на блога на blogspot.com, но за безплатна явно е твърде тежка за отваряне. БлогБГ отваря бързо, но там пък има някакъв проблем с таблиците и отнема много време да се публикуват както трябва. Вчера почнах да пробвам wordpress.com които имат далеч повече функционалностти. Приемам препоръки на лични съобщения. Благодаря.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИзлизат ми само две зъбчати колеленца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНякой ако обича да направи едно копи/пейст тука че при мене не се отваря.
изчакай тежък му е блог-а ще го отвори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеБраво я! Тълпата е най-добрият контра индикатор!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Класацията говори сама!
Жалко че Инс-а е малко извън десятката!
п.с. Като махна Атерата(който от АДСИЦ се превръща във фонд паричен пазар с доста висок % за управление) и не е ясно дали ако продължава с тия разпродажби ще го има след 5 години, другите два ги имам. Дано Еврохолд не съсипят ЛАНД-а, сега той остава да е най-добрияLast edited by tony1975; 02.11.2012, 19:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеНаправих нова анкета на тема Дългосрочни инвестиции на БФБ.
В списъка са обикновените акции на компаниите с най-много сделки от последните 3 месеца. Моля кликайте и върху отговора НЕ, за тези които не харесвате, иначе пак ще има възражения за непредставителни данни. Ако се съберат достатъчно отговори на въпроса - Коя акция бихте купили сега и държали 5 години - ще публикувам класация Любима дългосрочна инвестиция на форума за 2017Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемммм че от де ги купи и колко вървят?
да ида на портала на завода да си взема и аз малкоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар