IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дългосрочни инвестиции на БФБ.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Това за ВЕЛИКИТЕ МАДЖОВЦИ не го разбрах много- нали и Божков беше много велик и Кюлев и Илия Павлов, па в началото и БАНЕВ.Велика , а за миноритарите свамо спарче- я да си спомним за Пепи и Симов
    Киро,ако си спомняш Корп преди плащаше дивиденти,мажо поддържаше акцията.....не съм казал велик Мажо,а сериозен.Но ако смяташ и ти ,че Меком и Фонд имоти са толкова и по-сигурни инвестиции от колкото третата банка по печалба в БГ.....си е твое право....

Коментар

• Това за ВЕЛИКИТЕ МАДЖОВЦИ не го разбрах много- нали и Божков беше много велик и Кюлев и Илия Павлов, па в началото и БАНЕВ.Велика , а за миноритарите свамо спарче- я да си спомним за Пепи и Симов

Коментар

• Много интересна класация....

Най-странното за мен е ,че компанията с най-малък спад от върха си....с един от най-сериозните Мажовци,който едва ли не изкупи каквото има читаво да се продава в БГ,с ъс съакционер латарски фонд,който ако реши ще купи и цялата банкова система....и не ми се изброява повече....

...е поставена на 50то място...

50 ТБ Корпоративна търговска банка АД

За сметка на това великите БГ инвеститори предпочитат такива БГ колкоси като

48 Фонд имоти АДСИЦ
        38 Софарма имоти АДСИЦ

36 Актив Пропъртис АДСИЦ

28 София Комерс - Заложни къщи

Особено за Фонд имоти много се смях.А най ми е смешно,че Корп и Меком са почти еднакво предпочитани

54 Меком АД

Е как вообще да ги гледам такива анкети.....Тук просто всеки си казва едва ли не портфейла като се надява това да повлияе на цената нагоре,че да може да шитне

че така

Коментар

• Много ми харесва тази форма на блога на blogspot.com, но за безплатна явно е твърде тежка за отваряне. БлогБГ отваря бързо, но там пък има някакъв проблем с таблиците и отнема много време да се публикуват както трябва. Вчера почнах да пробвам wordpress.com които имат далеч повече функционалностти. Приемам препоръки на лични съобщения. Благодаря.
          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Излизат ми само две зъбчати колеленца.
            Изчакай 10 секунди и ще ти се покаже страницата

Коментар

• Излизат ми само две зъбчати колеленца.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Някой ако обича да направи едно копи/пейст тука че при мене не се отваря.
                За теб винаги, ама се размества таблицата и става мазало!
                изчакай тежък му е блог-а ще го отвори.

Коментар

• Някой ако обича да направи едно копи/пейст тука че при мене не се отваря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    Браво я! Тълпата е най-добрият контра индикатор!
                    каква тълпа бе човек то ако бяхме тълпа оборота всеки ден щеше да е по 100милки!

Коментар

• БРАВО БИГ- МНОГО ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ- ПРОДЪЛЖИ В СЪЩИЯ ДУХ

Коментар

• Браво я! Тълпата е най-добрият контра индикатор!
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Браво на мечока!
                          Класацията говори сама!
                          Жалко че Инс-а е малко извън десятката!
                          п.с. Като махна Атерата(който от АДСИЦ се превръща във фонд паричен пазар с доста висок % за управление) и не е ясно дали ако продължава с тия разпродажби ще го има след 5 години, другите два ги имам. Дано Еврохолд не съсипят ЛАНД-а, сега той остава да е най-добрия
                          Last edited by tony1975; 02.11.2012, 19:16.

Коментар

• Класация за най- добра 5 годишна инвестиция на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                              Направих нова анкета на тема Дългосрочни инвестиции на БФБ.

В списъка са обикновените акции на компаниите с най-много сделки от последните 3 месеца. Моля кликайте и върху отговора НЕ, за тези които не харесвате, иначе пак ще има възражения за непредставителни данни. Ако се съберат достатъчно отговори на въпроса - Коя акция бихте купили сега и държали 5 години - ще публикувам класация Любима дългосрочна инвестиция на форума за 2017
                              Днес ще зтаворя анкетата в края на деня. Благодаря на участвалите!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                мммм че от де ги купи и колко вървят?
                                да ида на портала на завода да си взема и аз малко
                                Ми имам си от Масовата. Иначе - непублични и налични са. Малко са трудни за връткане.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X