IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрата дебитна карта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• +1 за Виза Електрон от ПИБ.

С чип е - не би трябвало да се притесняваш от скимиране поне за момента докато не измислят начин как да ги "оправят" и тези карти.

Където съм я ръгал работи.

Плащания в Нета, плащания из Европа, теглене на Евро из Европа.

Коментар

• Преди бяха много по-ларж ,ама сега се чудят от къде да изкарат нещо,като не става от лихви печелят от такси .Като увеличенията ги правят на час по лъжичка да не изплашат голямата си клиентска маса и да използват инерцията ) Но въпреки всичко мисля че имат най- добрите условия поне за физическо лице
      Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      я пак - 15 стинки за плащания на ПОС Стига бе, да ми удържат, като си плащам в магазина - ако е така, никога няма да си взема карта от фибанката (що всички я наричате ПИБ, като такова животна нЕма, те са "българската" фибанк). Иначе подкрепям за фибанката (ако това горното не е вярно, иначе за мен става шит, ползвам прекалено много картата си за плащания), поне славата, която им се носи е, че са най-добрите в картовите разплащания, стига да не е стара слава, че не ги следя много - имам си фирмена и почти всичко ми безплатно с нея

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
        0.10 лв е таксата за теглене от техен банкомат и 0,90 от чужд. Има овърдрафт до 5 заплати, чипирана е, може да се ползва като разплащателна сметка и в epay, 0.30лв на месец за обслужване. 0,15 за ПОС. 1% е лихвата, 3% беше преди 3г.
        я пак - 15 стинки за плащания на ПОС Стига бе, да ми удържат, като си плащам в магазина - ако е така, никога няма да си взема карта от фибанката (що всички я наричате ПИБ, като такова животна нЕма, те са "българската" фибанк). Иначе подкрепям за фибанката (ако това горното не е вярно, иначе за мен става шит, ползвам прекалено много картата си за плащания), поне славата, която им се носи е, че са най-добрите в картовите разплащания, стига да не е стара слава, че не ги следя много - имам си фирмена и почти всичко ми безплатно с нея
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Здравейте,
          използвах кризата и погасих кредита който имах към СиБанк. Сега не съм длъжен доходите ми да минават през тази банка и реших да се поогледам.
          Дали някой може да препоръча банка с добри условия по дебитната карта където да се прехвърля?
          1. Държа си една сума парички "за под ръка" в картата, така че държа ако може да има по-висока лихва върху сумата!
          2. Да може да се разплащам в нет-а
          3. Ниски такси при теглене
          4. Защита разбира се
          5. Мрежа със собствени(на банката) банкомати
          Незнам дали е възможно да я получиш и б Бг,но от Австрия става.Получаваш 2 карти,като едната е дебитна и безплатна,но САМО в Германия за тяхните банкомати, а другата е особено интересна,понеже е кредитна с функция на дебитна по цял свят и не само,че нищо не плащаш,но имаш и 1.55% лихва на парите,които са вътре в нея,което преди да се убедя сам,също не ми се вярваше,но факт.Нямаш АБСОЛUТНО никакви плащания по изваждане и получаване на картите,както и никакви месечни такси.Всичко става през нета.Влезнах за да видя опциите за лигитимация ,защото за Австрия става през пощата,но маиче за други даржави не е възможно.
          https://www.dkb.de/privatkunden/dkb_...sem_at&referer

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            ПИБ На една сметка имаш Маестро и Виза Електрон,която ползваш в нета.Преди от техните банкомати тегленето беше без такса,сега имат някаква.Имат доста банкомати.Лихвата мисля е 3%.За защита....не знам,ама съм нямал проблем
            0.10 лв е таксата за теглене от техен банкомат и 0,90 от чужд. Има овърдрафт до 5 заплати, чипирана е, може да се ползва като разплащателна сметка и в epay, 0.30лв на месец за обслужване. 0,15 за ПОС. 1% е лихвата, 3% беше преди 3г.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Здравейте,
              използвах кризата и погасих кредита който имах към СиБанк. Сега не съм длъжен доходите ми да минават през тази банка и реших да се поогледам.
              Дали някой може да препоръча банка с добри условия по дебитната карта където да се прехвърля?
              1. Държа си една сума парички "за под ръка" в картата, така че държа ако може да има по-висока лихва върху сумата!
              4. Защита разбира се
              ПИБ На една сметка имаш Маестро и Виза Електрон,която ползваш в нета.Преди от техните банкомати тегленето беше без такса,сега имат някаква.Имат доста банкомати.Лихвата мисля е 3%.За защита....не знам,ама съм нямал проблем

Коментар

• Ще да се присъединя към щенията ти.

Аз, преди пет години "покрих" кредити, кредитни и дебитни.Вече воопще съм забравил да банкирам.Отрязах дори и клиентите си от банковата котерия.
                И на купоните не им ходя.

Но от две години все се дразня, гдето не мога да си купувам програми за циглите които нося в джобовете си.

Коментар

• Най-добрата дебитна карта

Здравейте,
                  4. Защита разбира се
                Working...
                X