IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрата дебитна карта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-добрата дебитна карта е тази, която не се налага да разнасяш със себе си и от която трудно се гепят пари дори, ако се докопат до личните ти данни. настоящите технологии куцат яко, ежедневно се случват хиляди пробиви и т.н. Някъде из сайта тук, погледни, има поместено доста повече по моята технология, така наречена от мен, LCBS /базирана на местни х-ки система за разплащане/ та, там може да видите малко повече относно "най-добрия начин". Слагам го в кавички, защото се видя, вече три години, че едни "тарикати" като мобилните оПИРАТори, имайки се за "голямата работа", така и не осъзнаха, какво им бе занесено на крака. нещо подобно, четох, уж руските оПИРАТори започнаха да кърпят миналата година но, докъде и дали са го докарали, Господ знае.
    Такива работи, момци.

Коментар

• Като гледам - на моята стена висят карти на Ассет бамк, Алианц, Прокредит бамк Пръва инвестиционна, Сибамк, ЦКБ. В портфейлът ми седи карта на Булбамк в моментът.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• няма какво да се занимаваш с аматьори ........................ най-добри са ЦКБ картите VISA Electron при дебитните карти

1. без месечна или годишна такса
        2. плащане без такси на ток, вода, кабел, нет и каквото ти дойде на акъла
        3. годишна лихва от 3%
        4. безплатно ползване на он-лайн платформата им с електронен подпис
        5. без такса за откриване и без такса за закриване на картата или ибана (сметката)
        6. такса от 20 ст. при теглене от банкомат или от ПОС терминал
        7. ползвам ЦКБ от 10 години и изключително активно и в чужбина ........... супер доволен съм

имам дебитна и в ПИБ, но я ползвам само в краен случай, че ми е омръзнало от таксите им за цяло и нещяло

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Така днес започнах малко проучване, ето какво ми предложиха до сега:
        Уникредит
        - Програма "Унико Лайт":
        1. месечна пакетна сметка 2лева
        2. Без такси за теглена от свои и ЧУЖДИ банкомати
        3. Плащане (безплатно) на до 3 месечни разхода за (ток, вода кабелна и т.н.)
        4. Годишна лихва 0,03%
        5. Ползване на Уникредит Онлайн и Мобайл
        6. Такса за закриване - 12лева!!!

ДСК
        1. Месечна такса 1,25лв
        2. Без такса при теглене от собствени и 1лев при теглене от чужди банкомати
        3. Годишна лихва 0,2%
        4. Ползване на ДСК Директ
        5. Без такса за закриване на сметка

СиБанк
        1. Месечна такса 1,3лв
        2. Такса при теглене от собствени 0,15лв и 0,5лв при теглене от чужди банкомати
        3. Годишна лихва 0,1%
        4. Ползване на Онлайн извлечения

ПИБ

1. Месечна такса 0,3лв
        2. Такса при теглене от собствени 0,1лв и 0,9лев при теглене от чужди банкомати
        3. Годишна лихва 1%
        4. Ползване на Онлайн справка без право за електронни преводи

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Ако набора ти е 1975, то не виждам как ще ползваш ISIC карта.
          Или по друга теглиш безплатно от техни банкомати?
          Не знам каква е тая ИСИГ карта, но защото заплатите на институцията в която работя минават от там(обслужваща банка ни е) има такива условия.
          Гравитирам около 2лв на Уникредит(което е също прИмоция с отстъпка от 67% от публикуваната в сайта тарифа)
          За 5год. в Си банк при редовно погасяване на кредита и поддържане на една нелоша сума в картата - не получих никакви "глезотии" и всеки път като ходя на гише - една начумерена леля...
          Last edited by tony1975; 24.10.2012, 06:08.

Коментар

• Електронното портмоне GLOBUL iPay

http://pixelmedia.bg/news/index.pcgi?material_id=56879

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              ДСК
              Ако набора ти е 1975, то не виждам как ще ползваш ISIC карта.
              Или по друга теглиш безплатно от техни банкомати?

Коментар

• http://bank.allianz.bg/include/docs/...tober_2012.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Здравейте,
                  използвах кризата и погасих кредита който имах към СиБанк. Сега не съм длъжен доходите ми да минават през тази банка и реших да се поогледам.
                  Дали някой може да препоръча банка с добри условия по дебитната карта където да се прехвърля?
                  1. Държа си една сума парички "за под ръка" в картата, така че държа ако може да има по-висока лихва върху сумата!
                  2. Да може да се разплащам в нет-а
                  3. Ниски такси при теглене
                  4. Защита разбира се
                  5. Мрежа със собствени(на банката) банкомати
                  Дебитната карта с чип на Алианц, взимаш 2 карти , а ползваш 1 сметка и електронно банкиране с мес.такса 1 лв. Тегленето на собствен банкомат и още едни е без такса, а за всички останали таксата е 0.80 лв. Разплащане в Цял свят и интернет без проблем.2 лв е таксата за закриване.Преводите в системата на Алианц, са без такса , а към други банки 0.60 лв. Всички комунални услуги без такса.
                  Last edited by dessi_georgieva; 23.10.2012, 20:39.

Коментар

• Така днес започнах малко проучване, ето какво ми предложиха до сега:
                    Уникредит
                    - Програма "Унико Лайт":
                    1. месечна пакетна сметка 2лева
                    2. Без такси за теглена от свои и ЧУЖДИ банкомати
                    3. Плащане (безплатно) на до 3 месечни разхода за (ток, вода кабелна и т.н.)
                    4. Годишна лихва 0,03%
                    5. Ползване на Уникредит Онлайн и Мобайл
                    6. Такса за закриване - 12лева!!!

ДСК
                    1. Месечна такса 1,25лв
                    3. Годишна лихва 0,2%
                    4. Ползване на ДСК Директ

СиБанк
                    1. Месечна такса 1,3лв
                    2. Такса при теглене от собствени 0,15лв и 0,5лв при теглене от чужди банкомати
                    3. Годишна лихва 0,1%
                    4. Ползване на Онлайн извлечения

ПИБ

1. Месечна такса 0,3лв
                    2. Такса при теглене от собствени 0,1лв и 0,9лев при теглене от чужди банкомати
                    3. Годишна лихва 1%
                    4. Ползване на Онлайн справка без право за електронни преводи

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                      0.10 лв е таксата за теглене от техен банкомат и 0,90 от чужд. Има овърдрафт до 5 заплати, чипирана е, може да се ползва като разплащателна сметка и в epay, 0.30лв на месец за обслужване. 0,15 за ПОС. 1% е лихвата, 3% беше преди 3г.
                      ПИБ имат карта Maestro PayPass, която е без такса на ПОС в БГ и чужбина.
                      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        я пак - 15 стинки за плащания на ПОС Стига бе, да ми удържат, като си плащам в магазина - ако е така, никога няма да си взема карта от фибанката (що всички я наричате ПИБ, като такова животна нЕма, те са "българската" фибанк). Иначе подкрепям за фибанката (ако това горното не е вярно, иначе за мен става шит, ползвам прекалено много картата си за плащания), поне славата, която им се носи е, че са най-добрите в картовите разплащания, стига да не е стара слава, че не ги следя много - имам си фирмена и почти всичко ми безплатно с нея
                        Грую, това е за дебитната, за кредитната няма такса, а 1% кеш-бек. При кредитната на ПИБ друго предимство е 1% за теглене в кеш на ПОС, докато при повечето банки е 3%. Мен ме кефи и обмянатапо фиксинг при плащания с кредитната в чужбина, даже и за екзотични валути като куни, форинти и т.н., което спестява доста кинти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Пък да кажеш, че от кредитирането малко печелят...
                          Ами погледни им отчетите сега преди Коледа нали се сещаш какво ще стане по вестници и медии
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                            0.10 лв е таксата за теглене от техен банкомат и 0,90 от чужд. Има овърдрафт до 5 заплати, чипирана е, може да се ползва като разплащателна сметка и в epay, 0.30лв на месец за обслужване. 0,15 за ПОС. 1% е лихвата, 3% беше преди 3г.
                            Виж за лихвата не знаех,че е толкова сега....ама и не съм се интересувал....Като цяло съм доволен от картите им....

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                              България е единствената страна в света,където банките печелят от такси и комисионни,а не от кредитиране...
                              Пък да кажеш, че от кредитирането малко печелят...

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                                Преди бяха много по-ларж ,ама сега се чудят от къде да изкарат нещо,като не става от лихви печелят от такси ...
                                България е единствената страна в света,където банките печелят от такси и комисионни,а не от кредитиране...
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X