Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЕдва ли в близките 10 години ще видим такива нива.
.Стига да устискаш де!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПричината да не виждаме срив вероятно се корени в това, че вече няма нито един чужд инвеститор купил акции листвани на БФБ. Както знаем, те бяха тези които продаваха в дни като днешния!
Сега оставаме само ние - българска борса - български емитенти - български инвеститори
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеПродавам свещи от Йерусалим и Божи гроб по 5.00лв парчето (може и в акции по позиции да си ги смяташ). Много помагат за такива случай на надежда, а гарнирани с молитва - още повече. Аааааа..... и колкото повечко свещи се запалят, толкова молитвите стават по-чуваеми...... така твърдят потребители с твоят проблем.
До кога ще те търпим и тебе бе трол неземен.А?
Ти нямаш никакви норми, напиши че не е препоръка поне.Ужас имаш си и ти представа от инвестиране и спекулиране или културата необходима за това. Олигофрен.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНаправо изглежда нереално, че всъщност не виждаме срив днес. Но то има време. Очевидно като повечето неща в България и тук всичко се прави в последния момент
Сега оставаме само ние - българска борса - български емитенти - български инвеститори
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеимпов, стига си кудкудякал ден и нощ... Щом ти е ниско купувай! Стига си се възмущавал от тези, които продават!
То се знай, че в един момент ще се направя на кашалотченце и ще ям планктони... ама пак се ядосвам, щото не обичам позорниработи, а от шубето по-позорно няма.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Продавам свещи от Йерусалим и Божи гроб по 5.00лв парчето (може и в акции по позиции да си ги смяташ). Много помагат за такива случай на надежда, а гарнирани с молитва - още повече. Аааааа..... и колкото повечко свещи се запалят, толкова молитвите стават по-чуваеми...... така твърдят потребители с твоят проблем.
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеДано днес да тръгне нагоре!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБльъ - оптимисти. Подобни неща убиват вярата ми в човешкият род...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Бльъ - оптимисти. Подобни неща убиват вярата ми в човешкият род... още по-позорно е,че на борсата основно мъже търгуват - а в моментът всеки се е хванал за анусът с две ръце и тихичко и подплашено вие с оцъклени очички.... бе вие в казармата не сте ли ходили, бе и пушка не сте ли държали? Мъжество - нула, зайци подплашени !!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Нека останем Оптимисти!
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
...
От 14 години съм на БФБ, но това е най-малоумното нещо, което някога съм виждал !!!!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
� -
Погледнете само заглавната страница - трите акции с най-голям спад, са две, даващи висок дивидент и трета - най-силното предприятие, листвано на БФБ, също гласувало рекорден дивидент !!!!
От 14 години съм на БФБ, но това е най-малоумното нещо, което някога съм виждал !!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
При ниски нива ще купуваме!
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеДнеска ще минем 300.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеДнеска ще минем 300.
Коментар
�
Коментар