IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще ги държим!!!

няма за къде да бързаме

Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
    С днешни 50 к след 10 г ще си милионер.Стига да устискаш де!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Едва ли в близките 10 години ще видим такива нива .
      С днешни 50 к след 10 г ще си милионер.Стига да устискаш де!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Причината да не виждаме срив вероятно се корени в това, че вече няма нито един чужд инвеститор купил акции листвани на БФБ. Както знаем, те бяха тези които продаваха в дни като днешния!
        Сега оставаме само ние - българска борса - български емитенти - български инвеститори
        По-скоро липсата на достатъчно големи оферти. Така се налага и продажби и покупки да се проточват във времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
          Продавам свещи от Йерусалим и Божи гроб по 5.00лв парчето (може и в акции по позиции да си ги смяташ). Много помагат за такива случай на надежда, а гарнирани с молитва - още повече. Аааааа..... и колкото повечко свещи се запалят, толкова молитвите стават по-чуваеми...... така твърдят потребители с твоят проблем.
          ХАХАХ Ама ти наистина си като лакмус за "пазара" още миналата седмица се появи тука да си показваш колко голям газ имаш и колко разбираш, но както и предните няколко пъти "пазара" реагира огледално на твоето анализаторско мнение.
          До кога ще те търпим и тебе бе трол неземен.А?
          Ти нямаш никакви норми, напиши че не е препоръка поне.Ужас имаш си и ти представа от инвестиране и спекулиране или културата необходима за това. Олигофрен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Направо изглежда нереално, че всъщност не виждаме срив днес. Но то има време. Очевидно като повечето неща в България и тук всичко се прави в последния момент
            Причината да не виждаме срив вероятно се корени в това, че вече няма нито един чужд инвеститор купил акции листвани на БФБ. Както знаем, те бяха тези които продаваха в дни като днешния!
            Сега оставаме само ние - българска борса - български емитенти - български инвеститори

Коментар

• Направо изглежда нереално, че всъщност не виждаме срив днес. Но то има време. Очевидно като повечето неща в България и тук всичко се прави в последния момент

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                импов, стига си кудкудякал ден и нощ... Щом ти е ниско купувай! Стига си се възмущавал от тези, които продават!
                Форексов, нормално е да се ядосвам, щото това вече и заювци не са - това са планктони.

То се знай, че в един момент ще се направя на кашалотченце и ще ям планктони... ама пак се ядосвам, щото не обичам позорниработи, а от шубето по-позорно няма.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Продавам свещи от Йерусалим и Божи гроб по 5.00лв парчето (може и в акции по позиции да си ги смяташ). Много помагат за такива случай на надежда, а гарнирани с молитва - още повече. Аааааа..... и колкото повечко свещи се запалят, толкова молитвите стават по-чуваеми...... така твърдят потребители с твоят проблем.
                  Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Дано днес да тръгне нагоре!

Коментар

• Едва ли в близките 10 години ще видим такива нива .

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Бльъ - оптимисти. Подобни неща убиват вярата ми в човешкият род...
                      импов, стига си кудкудякал ден и нощ... Щом ти е ниско купувай! Стига си се възмущавал от тези, които продават!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Бльъ - оптимисти. Подобни неща убиват вярата ми в човешкият род... още по-позорно е,че на борсата основно мъже търгуват - а в моментът всеки се е хванал за анусът с две ръце и тихичко и подплашено вие с оцъклени очички.... бе вие в казармата не сте ли ходили, бе и пушка не сте ли държали? Мъжество - нула, зайци подплашени !!!!

Коментар

• Нека останем Оптимисти!

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

...

От 14 години съм на БФБ, но това е най-малоумното нещо, което някога съм виждал !!!!

Коментар

• Погледнете само заглавната страница - трите акции с най-голям спад, са две, даващи висок дивидент и трета - най-силното предприятие, листвано на БФБ, също гласувало рекорден дивидент !!!!

От 14 години съм на БФБ, но това е най-малоумното нещо, което някога съм виждал !!!!

Коментар

• При ниски нива ще купуваме!

Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                              Днеска ще минем 300.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                                Днеска ще минем 300.
                                Как си я представяш тази работа. Не виждаш ли че само еларг и атера дърпат. Но и при двете потенциалния ръст е ограничен.

Коментар

X