Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Винаги трябва да си сигурен в това което правиш. А ти в случая говориш за УВЕРЕНОСТ ! В крайна сметка стоповете са задължителни. В БГ обаче е проблем, защото и да имаш стоп, то той може да те отвее като мусонен тайфун поради "високата ликвидност" на БФБ.
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко някой е сигурен в мнението си за пазара, значи просто пазара има доста още да го бие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеЩо да не съм сигурен бе Шема - чакам Софикс на 80 и това си е ! вЕрвай ми ще го видим !!!
От такива като теб трябва първо да се отървем, защото знаем че доста хора си подтикнал към криза.И подобните ти колеги.
След продажбата и на БФБ, чакай 80 пък и по надолу ако искаш хахах пълен профан и то шизофреник.
Коментар
-
След 10г. в БГ няма да има кой да я учи. Ще са заети с далеч по-прагматични неща като осигуряване на насъщният. Защото винаги първо се учи, а после се пристъпва към практика. Но Ганьо акъл неще, а пари, та затова почва отзад напред.
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеГрафиката на Никкей ще се изучава и в България след 10-на години.
Коментар
-
Що да не съм сигурен бе Шема - чакам Софикс на 80 и това си е ! вЕрвай ми ще го видим !!!
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКато не сте сигурни говорете по-малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКато не сте сигурни говорете по-малко.
Коментар
-
Като не сте сигурни говорете по-малко.
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз мисля че всичко е възможно, и най-вече че може и да греша.
...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПродай ги щом мислиш, че цените ще се сринат! После ще си ги купиш по-евтино и ще спечелиш.
От тук нататък каквото стане.
Коментар
-
Продай ги щом мислиш, че цените ще се сринат! После ще си ги купиш по-евтино и ще спечелиш.
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениедаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИли продължава с ускорени темпове?!... Сповням си поне 2 капитулации през 2009 г. Защо ли тогава спада продължи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениепочти всеки голям спад завършва с капитулация.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа
Не се включвай към тяхЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар