IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Ако някой е сигурен в мнението си за пазара, значи просто пазара има доста още да го бие.
    Ама какъв пазар в това с мажовци с държавна борса и депозитар.Ти знаеш ли какво е пазар?

Коментар

• пешо пак подхвана старата песен за софикс на 80.

Значи е време за покупки
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Винаги трябва да си сигурен в това което правиш. А ти в случая говориш за УВЕРЕНОСТ ! В крайна сметка стоповете са задължителни. В БГ обаче е проблем, защото и да имаш стоп, то той може да те отвее като мусонен тайфун поради "високата ликвидност" на БФБ.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ако някой е сигурен в мнението си за пазара, значи просто пазара има доста още да го бие.

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
          Що да не съм сигурен бе Шема - чакам Софикс на 80 и това си е ! вЕрвай ми ще го видим !!!
          Боже колко мъка имало в капиталовия пазар на България.
          От такива като теб трябва първо да се отървем, защото знаем че доста хора си подтикнал към криза.И подобните ти колеги.
          След продажбата и на БФБ, чакай 80 пък и по надолу ако искаш хахах пълен профан и то шизофреник.

Коментар

• След 10г. в БГ няма да има кой да я учи. Ще са заети с далеч по-прагматични неща като осигуряване на насъщният. Защото винаги първо се учи, а после се пристъпва към практика. Но Ганьо акъл неще, а пари, та затова почва отзад напред.

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Графиката на Никкей ще се изучава и в България след 10-на години.

Коментар

• Що да не съм сигурен бе Шема - чакам Софикс на 80 и това си е ! вЕрвай ми ще го видим !!!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Като не сте сигурни говорете по-малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Като не сте сигурни говорете по-малко.

Коментар

• Графиката на Никкей ще се изучава и в България след 10-на години.

Коментар

• Като не сте сигурни говорете по-малко.

Аз мисля че всичко е възможно, и най-вече че може и да греша.
                    ...
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Продай ги щом мислиш, че цените ще се сринат! После ще си ги купиш по-евтино и ще спечелиш .
                      Аз мисля че всичко е възможно, и най-вече че може и да греша. Накупил съм акции които се представят добре при спад, поне да падат по-малко ако има спад. И нямам нищо, което е твърде рисково и разчита на растеж на пазара че да расте. Защото все пак винаги има вероятност да тръгне и нагоре.

От тук нататък каквото стане.

Коментар

• Продай ги щом мислиш, че цените ще се сринат! После ще си ги купиш по-евтино и ще спечелиш .

да
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Или продължава с ускорени темпове?!... Сповням си поне 2 капитулации през 2009 г. Защо ли тогава спада продължи?
                          В края на краищата тогава обърна - и направи добър растеж. но си беше старшничко по едно време.

Коментар

почти всеки голям спад завършва с капитулация.
                            Или продължава с ускорени темпове?!... Сповням си поне 2 капитулации през 2009 г. Защо ли тогава спада продължи?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Да
                              това е за диагноза "... ще почнат да им се привиждат конниците на апокалипсиса "
                              Не се включвай към тях
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Ужас!!!

а ти имаш ли акции?
                                да

Коментар

Working...
                                X