Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПредстои да видим подновяването му в най-скоро време в още по-изразен вид!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАбсолютно съм убеден!
За прогнозата за златото не сямо че бях убеден, но съм още по-убеден в момента. Цената на златото ще изхвърчи към небесата. В момента сме в консолидация на възходящия тренд през последните 10 години. Предстои да видим подновяването му в най-скоро време в още по-изразен вид!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеИзвинявай, ще мога ли да използвам възможността да те питам, убеден ли си в това, което пишеш поне в същата степен, в която беше убеден в прогнозата си за златото? Ти си виден експерт и мнението ти е особено ценно, особено предвид успеваемостта, която се постига, ако се следват стриктно прогнозите ти, което е доказателство за голяма и рядко виждана далновидност и, ако ми позволиш, пазарна мъдрост. А?
За прогнозата за златото не сямо че бях убеден, но съм още по-убеден в момента. Цената на златото ще изхвърчи към небесата. В момента сме в консолидация на възходящия тренд през последните 10 години. Предстои да видим подновяването му в най-скоро време в още по-изразен вид!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеО, дидодинев, нов си тук, не знаеш някои работи.
Бай ти Факи доста отдавна мина на кеш. А и не само - отнесе го!
Последна сделка - края на април-май 2008, документирано! Тук във форума, темата за патките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТи си мислиш, че като се "интегрираш" с други европейски борси ще получиш възможност да им пробутваш твоите развалени домати, само че действителността е съвсем друга. Това което ще стане е, че те ще ти пробутват техните краставици, а твоите домати ще залежават все повече и ще стават все по-мухлясали. Каквото стана с БГ икономиката вследствие на европейската "интеграция" същото ще стане и с БГ борсичката ако се излъже да се интегрира!
Коментар
-
Инвестора що спряхте да пишете за лошите кредити
Марианчо, каде си бе мамин сладак - я коментираи това доле
http://banks.dir.bg/2013/05/29/news14024184.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеДа си пожелаем параф от г-н Чобанов час по скоро за приватизацията на БФБ и ЦД за да има интеграция с Европейските пазари. Очевидно е, че на БФБ пазар не става, затова само интеграция е спасението.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеДа си пожелаем параф от г-н Чобанов час по скоро за приватизацията на БФБ и ЦД за да има интеграция с Европейските пазари. Очевидно е, че на БФБ пазар не става, затова само интеграция е спасението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеДа си пожелаем параф от г-н Чобанов час по скоро за приватизацията на БФБ и ЦД за да има интеграция с Европейските пазари. Очевидно е, че на БФБ пазар не става, затова само интеграция е спасението.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеДа си пожелаем параф от г-н Чобанов час по скоро за приватизацията на БФБ и ЦД за да има интеграция с Европейските пазари. Очевидно е, че на БФБ пазар не става, затова само интеграция е спасението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеНищо ли не намерихте за АРГОН-41 или ме забравихте???He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар