IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Ти си мислиш, че като се "интегрираш" с други европейски борси ще получиш възможност да им пробутваш твоите развалени домати, само че действителността е съвсем друга. Това което ще стане е, че те ще ти пробутват техните краставици, а твоите домати ще залежават все повече и ще стават все по-мухлясали. Каквото стана с БГ икономиката вследствие на европейската "интеграция" същото ще стане и с БГ борсичката ако се излъже да се интегрира!
    Това което вече мирише и мухлясва са нованапечатаните кинти или хартишки. на БФБ има доста сериозни компании, които имат конкуретни предимства и ще оцелеят, при това акциите им измерени в пари са на доста ниски стойности - именно те ще спечелят от такава интеграция, понеже неменуемо ще бъдат забелязани заради ниските си стойности...винаги всичко е относително - акции или пари, за мен е акции като по ценно, не е препоръка
    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

Предстои да видим подновяването му в най-скоро време в още по-изразен вид!
      към 750

Коментар

Абсолютно съм убеден!

За прогнозата за златото не сямо че бях убеден, но съм още по-убеден в момента. Цената на златото ще изхвърчи към небесата. В момента сме в консолидация на възходящия тренд през последните 10 години. Предстои да видим подновяването му в най-скоро време в още по-изразен вид!
        За петрола кво мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          Извинявай, ще мога ли да използвам възможността да те питам, убеден ли си в това, което пишеш поне в същата степен, в която беше убеден в прогнозата си за златото? Ти си виден експерт и мнението ти е особено ценно, особено предвид успеваемостта, която се постига, ако се следват стриктно прогнозите ти, което е доказателство за голяма и рядко виждана далновидност и, ако ми позволиш, пазарна мъдрост. А?
          Абсолютно съм убеден!

За прогнозата за златото не сямо че бях убеден, но съм още по-убеден в момента. Цената на златото ще изхвърчи към небесата. В момента сме в консолидация на възходящия тренд през последните 10 години. Предстои да видим подновяването му в най-скоро време в още по-изразен вид!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            О, дидодинев, нов си тук, не знаеш някои работи.
            Бай ти Факи доста отдавна мина на кеш. А и не само - отнесе го!
            Последна сделка - края на април-май 2008, документирано! Тук във форума, темата за патките.
            ОК, ти явно си доста добър в прогнозите, но не отговори в какво ще го наливаш този кеш, дето трябвало да се трупа в момента. Ако не те затруднява, бих се радвал да отговориш.

Коментар

Ти си мислиш, че като се "интегрираш" с други европейски борси ще получиш възможност да им пробутваш твоите развалени домати, само че действителността е съвсем друга. Това което ще стане е, че те ще ти пробутват техните краставици, а твоите домати ще залежават все повече и ще стават все по-мухлясали. Каквото стана с БГ икономиката вследствие на европейската "интеграция" същото ще стане и с БГ борсичката ако се излъже да се интегрира!
              Извинявай, ще мога ли да използвам възможността да те питам, убеден ли си в това, което пишеш поне в същата степен, в която беше убеден в прогнозата си за златото? Ти си виден експерт и мнението ти е особено ценно, особено предвид успеваемостта, която се постига, ако се следват стриктно прогнозите ти, което е доказателство за голяма и рядко виждана далновидност и, ако ми позволиш, пазарна мъдрост. А?

Коментар

• Инвестора що спряхте да пишете за лошите кредити

Марианчо, каде си бе мамин сладак - я коментираи това доле

http://banks.dir.bg/2013/05/29/news14024184.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                  Да си пожелаем параф от г-н Чобанов час по скоро за приватизацията на БФБ и ЦД за да има интеграция с Европейските пазари. Очевидно е, че на БФБ пазар не става, затова само интеграция е спасението.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Да си пожелаем параф от г-н Чобанов час по скоро за приватизацията на БФБ и ЦД за да има интеграция с Европейските пазари. Очевидно е, че на БФБ пазар не става, затова само интеграция е спасението.
                    Ако наистина раздават на бедните ще има нужда от нов ресурс в държавата, но въпроса е от къде ще го набавят?! Може би тази приватизация ще е цел

Коментар

Мисля че въпросът за собствеността на борсата не влияе много на ликвидността, според мен доста се надценяват бъдещите очаквания за приватизация .....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Сега при новата ВЛАСТ очакваме да я приватизират или Московката или Турската фондова борса...което пък може и да не е толкова зле в края на краищата

Коментар

• Да си пожелаем параф от г-н Чобанов час по скоро за приватизацията на БФБ и ЦД за да има интеграция с Европейските пазари. Очевидно е, че на БФБ пазар не става, затова само интеграция е спасението.
                          Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• ОмтимизЪмът май се отлага за следващата петилетка.

Добре че има дивиденти акции, дето правят доход повече от депозит.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                              Нищо ли не намерихте за АРГОН-41 или ме забравихте???
                              Ей сега на лични ще напиша.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• разпродавам имущество. жената продава натура. децата крадат. тегля застраховки. всичко у борсата да го е*a

Коментар

Working...
                                X