IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Айде влакът се преобразува в ракета .....

Нищо ли не намерихте за АРГОН-41 или ме забравихте???

Коментар

• Айде влакът се преобразува в ракета .....
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• честито на комунистическите гниди

Коментар

• Мда

Решението за избиране на Орешарски за министър-председател е прието със 121 гласа "за" и 8 "против".

Гласуването по групи показва, че един народен представител от ГЕРБ е подкрепил Орешарски. Останалите 8 са били "против". Атака" не са участвали във вота.

Коментар

• Пламен Орешарски бе избран за премиер

Пламен Орешарски бе избран за министър-председател с гласовете на 121 народни представители. 8 депутати гласуваха "против".

А сега

Коментар

• Върви ли играта?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Че комунистите не бяха ли за национализация?
                За какви капиталистически глупости говориш и ти?
                Не си прав - защото от национализация не се става червен олигарх
                Може би Ленин е изключение - който не вярва да отиде да го пита. ...все още е на същия адрес : Москва, Червения площад, Мавзолея
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                  Да пожелаем на новия кабинет и Чобанов, още следващата седмица да парафира процедурата за продажба да БФБ+ЦД АД....хората пред парламента на протест са малко, което е доста добре също - започваме добре, БФБ е пред избухване
                  Че комунистите не бяха ли за национализация?
                  За какви капиталистически глупости говориш и ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    http://www.focus-news.net/?id=n1788381

Аз бих поздравил Цветан Василев, защото успя да направи добър проект с това правителство, а и новия проект, който готви за зимата с вашия шеф, също вече е добре предплатен и започва неговото изграждане”, каза Борисов като се обърна към репортер на ТВ7.......

А дали е така ,кой ,кой да ми каже........
                    Боко пак не сие пил хапчетата, тв 7 отдавна е продадена, и т.н. и т.н. според мен при Бареков се беше включил инстинкта за самосъхранение, но е дълга тема.

Коментар

• Да пожелаем на новия кабинет и Чобанов, още следващата седмица да парафира процедурата за продажба да БФБ+ЦД АД....хората пред парламента на протест са малко, което е доста добре също - започваме добре, БФБ е пред избухване
                      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• http://www.focus-news.net/?id=n1788381

Аз бих поздравил Цветан Василев, защото успя да направи добър проект с това правителство, а и новия проект, който готви за зимата с вашия шеф, също вече е добре предплатен и започва неговото изграждане”, каза Борисов като се обърна към репортер на ТВ7.......

А дали е така ,кой ,кой да ми каже........

Коментар

• А бакалъм!

Коментар

• сега чакаме месец два натискане на всичко от американо-комунистическите гниди , който разиграха този театър в продължение на 5 години. много хора са вкарали пари в български шитове и чакат . гнидите знаят това и опират ножа в кокала . но още малко търпение . гнидите искат да смучат и скоро ще излязат на слънце. тогава ще им смачкаме кратунките . дръжте се братя българия със сигурност е топ 1 в световния пени маркет , а американо-комунистическите гниди са лакоми

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Опъвам смукача и то яко Има пари, акции, ракия и много ми е гот
                              Е това е мъжка приказка! Без много приказки паретата направени, хартиите подготвени, за останалото да не говорим.
                              А не като батката, който не се обажда само като пълни, а после подхвърля на рибоците уловки из темите докато им шитне шитовете от големия портфейл, и все в мин. и макс. ги излавя
                              Хайде един смукач и от мен
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Опъвам смукача и то яко Има пари, акции, ракия и много ми е гот
                                Аз пък отивам на море и ще си пея
                                "обичам шопската салата,
                                мастика ледена да пия и
                                руси мацки покрай мен"
                                и ще си трейдвам от плажа 3 седмици

Коментар

Working...
                                X