IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Е това е приказка!
    Днес май ще "задавя" мотора от опъване на смукача!
    Last edited by 15%; 29.05.2013, 20:58.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Склонен съм да не се съглася с теб.
      Уж вярвате в конспирациите, а не допускате, че "новата технология" при наличието на такава би била отново в тяхна полза, но с по-голяма печалба! Та нали тези технологии ги изобретяват реални хора, ако е така или стават съдружници в Шеврон примерно или изчезват! Какъв е проблемът?
      Принципно си прав, но доколкото успях да разбера, тука говорим за свободна енергия, такава енергия, която можеш да ползваш без тяхното участие.
      Иначе новата технология като такава - да, ще доведе до печалба за тях и ще е в техен интерест. Най-вероятно след 30-40 години като се усети по-остро липсата на петрол ще я изкарат наяве и ще яхнат нова вълна. Пак разбира се "ще й сложат електромер" (образно казано), както е в случая на Морган и Тесла.
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Хайде давай инструкции за смукача, че си е запазена твоя марка, а аз съм на полусъединител твърде много днес!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
          Склонен съм да не се съглася с теб. Проблема не е в това какво ще правят хората. Проблема е, че енергийните гиганти ще останат без профит. Власт и пари - там е разковничето. А иначе има доста технологии, които могат да изместят петрола и дериватите му. Просто разкриването на тези технологии се потулва и се саботира, защото не е в интерес на корпорациите.
          Склонен съм да не се съглася с теб.
          Уж вярвате в конспирациите, а не допускате, че "новата технология" при наличието на такава би била отново в тяхна полза, но с по-голяма печалба! Та нали тези технологии ги изобретяват реални хора, ако е така или стават съдружници в Шеврон примерно или изчезват! Какъв е проблемът?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Истината може и да е малко по-различна....
            В една статия/теория се казва, че дори и в този момент има технологии, които могат да заместят изцяло енергийната зависимост на човечеството от петрола. Проблема бил, че ако се направи отведнъж 200-300 млн. ще останат без работа и това ще доведе до много повече неприятности отколкото ползи на хората....А ти знаеш ли какво ще се изобрети в следващите 30-40 г докато се изчерпи всичкия нефт Доказано е , че на всеки 50-60 г. технологиите правят качествен скок.
            Горе-долу толкова минаха от масовото внедряване на ядрената енергетика.
            Можеш ли да си представиш ако утре всички се събудят без интернет и мобилни комуникации - ето така беше само преди 15-20 г !
            В този ред на мисли можеш да се осведомиш кога технологиите използвани в космическите програми отиват при широкия консуматор...
            Склонен съм да не се съглася с теб. Проблема не е в това какво ще правят хората. Проблема е, че енергийните гиганти ще останат без профит. Власт и пари - там е разковничето. А иначе има доста технологии, които могат да изместят петрола и дериватите му. Просто разкриването на тези технологии се потулва и се саботира, защото не е в интерес на корпорациите.
            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Същото което мисля и за златото. Леснодостъпният нефт бе изчерпан още през 2006/7 година. От тогава досега опитите да се залее пазарът на нефт и да се свали цената му се провалиха. Евтиният нефт от новоколонизираните Ирак и Либия се оказа недостатъчен.
              Истината може и да е малко по-различна....
              В една статия/теория се казва, че дори и в този момент има технологии, които могат да заместят изцяло енергийната зависимост на човечеството от петрола. Проблема бил, че ако се направи отведнъж 200-300 млн. ще останат без работа и това ще доведе до много повече неприятности отколкото ползи на хората....А ти знаеш ли какво ще се изобрети в следващите 30-40 г докато се изчерпи всичкия нефт Доказано е , че на всеки 50-60 г. технологиите правят качествен скок.
              Горе-долу толкова минаха от масовото внедряване на ядрената енергетика.
              Можеш ли да си представиш ако утре всички се събудят без интернет и мобилни комуникации - ето така беше само преди 15-20 г !
              В този ред на мисли можеш да се осведомиш кога технологиите използвани в космическите програми отиват при широкия консуматор...
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Ако имаш предвид 1400 $ да знаеш, че сега е в небесата.
                Когато даваш прогнози включвай и времеви интервал - всичко останало са общи приказки ....
                Точно.
                До годинка -годинка и кусур време 1400 ще му е небесата.
                Особено кога почне и олиото да се смъква по стабилно къмто 75-80.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Върви ли играта?
                  Хайде давай инструкции за смукача, че си е запазена твоя марка, а аз съм на полусъединител твърде много днес!

Коментар

Абсолютно съм убеден!

За прогнозата за златото не сямо че бях убеден, но съм още по-убеден в момента. Цената на златото ще изхвърчи към небесата. В момента сме в консолидация на възходящия тренд през последните 10 години. Предстои да видим подновяването му в най-скоро време в още по-изразен вид!
                    Ако имаш предвид 1400 $ да знаеш, че сега е в небесата.
                    Когато даваш прогнози включвай и времеви интервал - всичко останало са общи приказки ....
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Истината не е политическа категория. Нямам нищо общо с Атака.

Прави ми впечатление обаче, че само от тази парламентарно представена партия си позволяват по външнополитически теми да назовават нещата с истинските им имена. Останалите са просто едни шушумиги, които ги е страх да не се насерат от страх ако някой им размаха пръст ако кажат нещо политически неправилно според каноните на натовската пропаганда.
                      И тука ще си позволя да ви посъветвам да попитате чичо Google какво е модерен "държавен капитализъм". Тогава ще Ви светне накъде духа вятъра и че ние изобщо не го следваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        Една идва, друга си отива.
                        Сега чакаме да помислят и за нови работни места на трейдърите

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                          Ако наистина раздават на бедните ще има нужда от нов ресурс в държавата, но въпроса е от къде ще го набавят?! Може би тази приватизация ще е цел
                          Една идва, друга си отива.

Процедурата за приватизация на БДЖ "Товарни превози" най-вероятно ще бъде прекратена. Това заяви новият министър на транспорта Данаил Папазов, предаде БНР. По този начин ще се спасят работни места, каза Папазов. Той обеща да се работи усилено за решаване на проблемите на българските превозвачи.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                            Атакист, а?
                            Истината не е политическа категория. Нямам нищо общо с Атака.

Прави ми впечатление обаче, че само от тази парламентарно представена партия си позволяват по външнополитически теми да назовават нещата с истинските им имена. Останалите са просто едни шушумиги, които ги е страх да не се насерат от страх ако някой им размаха пръст ако кажат нещо политически неправилно според каноните на натовската пропаганда.
                            Last edited by Forex Master; 29.05.2013, 15:48.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

...новоколонизираните...
                              Атакист, а? Так держать, молодец!

Мерси за мнението иначе, интересна гледна точка.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                                За петрола кво мислиш?
                                Същото което мисля и за златото. Леснодостъпният нефт бе изчерпан още през 2006/7 година. От тогава досега опитите да се залее пазарът на нефт и да се свали цената му се провалиха. Евтиният нефт от новоколонизираните Ирак и Либия се оказа недостатъчен.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X