IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Нещата вървят по описания от мен преди 2-3 дни път, когато тролета и апокалиптоси ми скочиха с плювни:
    ГЕРБ и РБ направиха взаимни компромиси преди преговорите за кабинет
    Борисов се отказа от кабинет на малцинството и поиска коалиционна формула, а Радан Кънев отчете като грешка предварителното искане лидерът не ГЕРБ да не е премиер

Никой не пита обаче лузърите какво искат. Време е за отговорно и реформаторско правителство в България!
    Твърде оптимистично за да стане истина.Аз искам също да да бъда оптимист,
    но на този етап нещо не го виждам.

Коментар

• Ши къртим ли мивки?

Коментар

• Нещата вървят по описания от мен преди 2-3 дни път, когато тролета и апокалиптоси ми скочиха с плювни:
        ГЕРБ и РБ направиха взаимни компромиси преди преговорите за кабинет
        Борисов се отказа от кабинет на малцинството и поиска коалиционна формула, а Радан Кънев отчете като грешка предварителното искане лидерът не ГЕРБ да не е премиер

Никой не пита обаче лузърите какво искат. Време е за отговорно и реформаторско правителство в България!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Ще си позволя да направя коментар - понеже Монти стана "жертва" след коментар на писаното от мен...
          Представи си , че видиш някой да пикае върху доматите в градината ти, които чакаш да узреят ? Ще му кажеш, че не е прав и така не бива

Ще му кажа няколко пъти, че не е прав..
          Ще се пробвам да полегне, поне за 10 мин в несвяс.....

пп Съжалявам, но не се върнах назад в темата...Видях, че дамата , го е взела на мушка и го бъзнах колегиално...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Монти ще те помоля да не пишеш нищо против Групата и оптимизма във форума, че ще създавам комитет за спасението ти от БАН...
            Ще си позволя да направя коментар - понеже Монти стана "жертва" след коментар на писаното от мен...
            Представи си , че видиш някой да пикае върху доматите в градината ти, които чакаш да узреят ? Ще му кажеш, че не е прав и така не бива
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Монти ще те помоля да не пишеш нищо против Групата и оптимизма във форума, че ще създавам комитет за спасението ти от БАН...

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                Пак паникьорите само с 200 хил лева оборот

Акциите ли ви свършиха

А КТБ и Правителството като се разрешат, не знам - къде и на какви нива ще си търсите обратно акциите
                Не ги дразни излишно, за да не се насъберат много и да вземат да се насипят точно когато никак не ги очакваш ))

Коментар

• Пак паникьорите само с 200 хил лева оборот

Акциите ли ви свършиха

А КТБ и Правителството като се разрешат, не знам - къде и на какви нива ще си търсите обратно акциите

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Ти нещо си ударил на веселба в края на седмицата... с какво си се надрусал

Е по добре весело отколкото, като феновете на ХИМ и ССВ ги гони мъката....
                    лошото е че феновете на банката още много време ще ги гони.....мъката..
                    докато се реши съдбата на КТБ....
                    П.П. някой си продава до 1,1 докато има желаещи да купуват....после ще мине на по малко ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      по добре да не бачка ...
                      Гледай в ССВ , хранят пилците по два , три часа и след това ги колят.....
                      Ти нещо си ударил на веселба в края на седмицата... с какво си се надрусал
                      Attached Files
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Само моята чаршия ли не бачка днес?
                        по добре да не бачка ...
                        Гледай в ССВ , хранят пилците по два , три часа и след това ги колят.....

Коментар

• Само моята чаршия ли не бачка днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                            Трагично смешно е положението на БФБ, хубавото е че пътят вече е само нагоре
                            Ами нито е трагично,нито е смешно, тук всички са артисти от Болшой театър и ти
                            много им се връзваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Много се меша в политиката и може да му изгори фармичката....
                              Както на един друг банчицата
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                чичо Оги тръгна по телевизиите и борсата умря
                                Много се меша в политиката и може да му изгори фармичката....

Коментар

Working...
                                X