IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Бе то така, ма снощи здрав спих (пореден) при самураите.
    Дали не почва накрая майския селофф ....ще гледаме и по на запад.
    Как ли ще ни се отрази туканка
    пип, ако търсиш причини да отричаш бичия тренд, все ще си намериш.
    Дано не закъснееш твърде много, преди да се увериш какво точно се случва на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Ще стискам палци на ръцете и краката да стане

И букет червени рози от мен , червени рози да са в тон с политическата обстановка в страната
      Не знам за политическата обстановка, но министър председателя си го бива със сивото вещество и мисли с главата си , а не с оная работа.

Коментар

• Мисля си, всички потриваме ръце и чакаме, а то за да има ръст, трябва някой и да купува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Тръгне ли стадото бизони, най-добре да не му стоиш на пътя!
          Бе то така, ма снощи здрав спих (пореден) при самураите.
          Дали не почва накрая майския селофф ....ще гледаме и по на запад.
          Как ли ще ни се отрази туканка

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
            15-30 Юни 2013
            Ще стискам палци на ръцете и краката да стане

И букет червени рози от мен , червени рози да са в тон с политическата обстановка в страната
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

И днес зелено.
              Тръгне ли стадото бизони, най-добре да не му стоиш на пътя!

Коментар

Я даи прогноза кога ше минем 500 .....
                15-30 Юни 2013

Коментар

И днес зелено.
                  Я даи прогноза кога ше минем 500 .....

Коментар

• И днес зелено.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      В една статия/теория се казва, че дори и в този момент има технологии, които могат да заместят изцяло енергийната зависимост на човечеството от петрола. Проблема бил, че ако се направи отведнъж 200-300 млн. ще останат без работа и това ще доведе до много повече неприятности отколкото ползи на хората
                      Този цитат за теб конспирация ли е?
                      1. Никой не говори за политици, а за реална икономика и пари, които според вашата теория избират политиците.....
                      2. Такива сме ние заблудените - опъваме смукача!
                      Хайде със здраве и ти!
                      Нищо лично, но не сме от една кръвна група... Аз определено вярвам, че:
                      - политиците се договарят - по принцип и без принципи ....
                      - има монополи и картели
                      - не всичко, което ти казват по телевизията е вярното - но е за теб
                      - и т.н.
                      Един съвет - когато се приготвиш да търгуваш на някоя борса не си мисли, че всичко е явно и честно като на рицарски турнир.... за да не останеш изненадан от някой инсайдер включен в мини конспирация
                      Приключвам с писането - за да не ме изненада моята блондинка с някоя анти-конспирация
                      Last edited by Protokol; 29.05.2013, 21:42.
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Кви смукачи бе хора , аз мисля да опъна блондинката .....
                        А така Марков, ние сме с теб! Това е допълнителна екстра
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Не съм казвал нищо за конспирации - цитирах факти.
                          1. Относно "нещата които по ред причини не бива да се знаят от всички" - надявам се, че не си мислиш, че всичко казано от политиците е вярно ? Силно се съмнявам хората с власт когато се срещат (а те доказано го правят) да си говорят само за жени и да опъват смукача
                          Хайде със здраве.
                          В една статия/теория се казва, че дори и в този момент има технологии, които могат да заместят изцяло енергийната зависимост на човечеството от петрола. Проблема бил, че ако се направи отведнъж 200-300 млн. ще останат без работа и това ще доведе до много повече неприятности отколкото ползи на хората
                          Този цитат за теб конспирация ли е?
                          1. Никой не говори за политици, а за реална икономика и пари, които според вашата теория избират политиците.....
                          2. Такива сме ние заблудените - опъваме смукача!
                          Хайде със здраве и ти!

Коментар

Е това е приказка!
                            Днес май ще "задавя" мотора от опъване на смукача!
                            Кви смукачи бе хора , аз мисля да опъна блондинката .....

Коментар

Дано да сте прави, но аз не вярвам в подобни конспирации! Огромни частни корпорации отделят изключителни бюджети за разработването на нови технологии. Няма как такава конспирация да се знае от много хора и да остане такава! Както знаем една тайна се пази добре от двама, когато единия е мъртъв
                              Не съм казвал нищо за конспирации - цитирах факти. Относно "нещата които по ред причини не бива да се знаят от всички" - надявам се, че не си мислиш, че всичко казано от политиците е вярно ? Силно се съмнявам хората с власт когато се срещат (а те доказано го правят) да си говорят само за жени и да опъват смукача
                              Всяко нещо има нужда от регулация, включително и технологичното развитие на човечеството.
                              Хайде със здраве.
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                                Принципно си прав, но доколкото успях да разбера, тука говорим за свободна енергия, такава енергия, която можеш да ползваш без тяхното участие.
                                Иначе новата технология като такава - да, ще доведе до печалба за тях и ще е в техен интерест. Най-вероятно след 30-40 години като се усети по-остро липсата на петрол ще я изкарат наяве и ще яхнат нова вълна. Пак разбира се "ще й сложат електромер" (образно казано), както е в случая на Морган и Тесла.
                                Дано да сте прави, но аз не вярвам в подобни конспирации! Огромни частни корпорации отделят изключителни бюджети за разработването на нови технологии. Няма как такава конспирация да се знае от много хора и да остане такава! Както знаем една тайна се пази добре от двама, когато единия е мъртъв

Коментар

Working...
                                X