IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    О ще се върнат, човешката природа не се е променила особено последните 10 000 години, и тази криза по никакъв начин няма да я промени.
    Тоест смяташ, че банките отново ще започнат да дават огромни кредити на неплатежоспособни клиенти и че по време на кризата таксиджиите изгубили парите си през 2009 ще са могли да изкарат пари за апартамент, който отново да заложат?

Естествено, че ще има ръст в някой момент, но такива малоумия, като ипотека на апартамент и две репа на портфейла няма да има.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Ако ти мислеше глобално нямаше да си се ушил в непродаваеми акции!
      А защо трябва да съм се ушил в непродаваеми акции само не мога да разбера? Към момента имам само ЦКБ-та, коти нямам притеснения, че ще продам на 2-3 след 3-4 години.

Целият спор започна от титаничната глупост, че по една сделка има само две страни. А и това, че не ти стигна интелект да проумееш, защо една външна криза на една млада икономика, като нашата може да има дългосрочни позитиви.

За да спреш да се излагаш ще е най-добре да започнеш да мислиш какво пишеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        Купувачите нямат коли - Да , точно тях изкарваш тъпи...
        Тъпи ги изкарваш ти, не аз. Ти се надяваш са им продадеш някоя кирлива кола, разчитайки на тяхната неинформираност!

Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        повтаряш две неща вече четири години...
        1. Аз повтарям две неща, а ти повтаряш само едно!
        2. Аз повтарям две неща, защото икономическите условия не са се променили през последните 4-5 години.
        3. Когато хората се свслушват в моите думи, те правят пари. Когато хората слушат теб, те губят пари. И това е основната разлика между едното и другото повтаряне!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Вдигни малко главата от графиките и мисли по-глобално.
          Ако ти мислеше глобално нямаше да си се ушил в непродаваеми акции!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

1. Според теб ще се върнат ли времената, когато обикновени таксиджии ипотекираха апартаменти, за да инвестират в бфб? Ако отговорът е не това не помага ли на пазара да стане по-ефективен?
            2. Според теб ще се върнат ли времената, когато частния бизнес ще взима дълг който капиталовата структура на компанията няма как да удържи дори и при лека криза?
            О ще се върнат, човешката природа не се е променила особено последните 10 000 години, и тази криза по никакъв начин няма да я промени.

Коментар

ДОБРЕ, обяснявам ти го като за тебе:
              1. Купувачите нямат коли. Такива имат само продавачите.
              2. Аз не викам, а разговарям културно с всеки който има мнение различно от моето!
              3. Когато купувачите разберат, че ти заплашваш всеки който каже истината за твоите кирливи коли, познай какво ще стане с бизнеса ти?
              Купувачите нямат коли - Да , точно тях изкарваш тъпи

Аз не викам, а разговарям културно с всеки... -нищо подобно, повтаряш две неща вече четири години, не ми се цитира..

Когато продавачите разберат че отстрани има кибик който им цака сделките, познай какво става с кибика..

Добре, спирам да споря с човек, който от 4 години повтаря едно и също, няма смисъл...

Коментар

Това което аз съм проумял е, че е по-хубаво да се печели отколкото да се губи. Но виждам, че доста от вас все още не са го проумяли...
                Тук не говорим за кое е по-хубаво и кое по-лошо. Мисля, че няма рационален човек, който иска да губи. Това, което казвам, е че в една млада икономика, като нашата загубите могат да имат дългосрочен позитивен ефект. Понеже подозирам, че няма да се сетиш ще ти дам някои насоки, в които да мислиш.

1. Според теб ще се върнат ли времената, когато обикновени таксиджии ипотекираха апартаменти, за да инвестират в бфб? Ако отговорът е не това не помага ли на пазара да стане по-ефективен?
                2. Според теб ще се върнат ли времената, когато частния бизнес ще взима дълг който капиталовата структура на компанията няма как да удържи дори и при лека криза?

Вдигни малко главата от графиките и мисли по-глобално.

Коментар

Твоето поведение е като да застанеш на пазар за коли или в автокъща и да подвикваш отстрани на купувачи и продавачи колко са тъпи и колко са им кирливи колите.
                  1. Купувачите нямат коли. Такива имат само продавачите.
                  2. Аз не викам, а разговарям културно с всеки който има мнение различно от моето!
                  3. Когато купувачите разберат, че ти заплашваш всеки който каже истината за твоите кирливи коли, познай какво ще стане с бизнеса ти?

Коментар

Опаааа... Идеята на сайта не е ли да се помага на инвеститорите да печелят? Или идеята на сайта е да се подкарат овцете към бфб-то без значение дали там те ще печелят или ще губят?!
                    Не се вписваш и по двата параграфа, да не говорим че не това са идеите..

Твоето поведение е като да застанеш на пазар за коли или в автокъща и да подвикваш отстрани на купувачи и продавачи колко са тъпи и колко са им кирливи колите.
                    Хайде познай какво ще ти се случи, ако го направиш това на живо??
                    Но понеже тук няма как да те наритат и трябва да те търпят посетителите с години.. да, ама не!

Коментар

... Ще прощаваш но ти си крайно в разрез с идеята на сайта
                      Опаааа... Идеята на сайта не е ли да се помага на инвеститорите да печелят? Или идеята на сайта е да се подкарат овцете към бфб-то без значение дали там те ще печелят или ще губят?!

Коментар

Прочети заглавието на темата, Хайърсъзов и не ставай глупав! Темата е за Оптимизма на бфб-то. Аз споделям оптимизма на тези които са продали на време акциите си на бфб-то и сега гледат още по-оптимистично не само на бфб-то но и на живота като цяло!
                        Я недей да ми дрънкаш простотии... От 2008ма пишеш за депозити и плюеш инвестирането в акции... От тогава само оптимизма ли споделяш или повтаряш едно и също ... спад за вас, лихвата ми расте... Ще прощаваш но ти си крайно в разрез с идеята на сайта и ако те не те забелязват вече толкова време, ние те забелязваме, защото прекаляваш всеки ден... Всеки ден ни обясняваш как сме се набутали и колко сме прости.. Ам шамари??

Коментар

Загубите са много хубаво нещо, защото те карат да се учиш от грешките си а това те прави по-добър инвеститор. Ти това, ако още не си го проумял не знам...
                          Това което аз съм проумял е, че е по-хубаво да се печели отколкото да се губи. Но виждам, че доста от вас все още не са го проумяли...

Коментар

Ами то вече пет шест години го кефи, няма ли кой да го разтика????
                            Ми продължава да губи, и продължава да се кефи, то това среброто и златото са сигурни ама само сметнати в сребро и злато

Коментар

Ами пак да те попитам: Какъв Х.Й дириш тука???????????
                              Прочети заглавието на темата, Хайърсъзов и не ставай глупав! Темата е за Оптимизма на бфб-то. Аз споделям оптимизма на тези които са продали на време акциите си на бфб-то и сега гледат още по-оптимистично не само на бфб-то но и на живота като цяло!

Коментар

• Forex Master, на ръба съм да те сложа в списъка на лудите потребители от форума. Ние за какво говорим, а ти намесваш библейски сюжет...

Загубите са много хубаво нещо, защото те карат да се учиш от грешките си а това те прави по-добър инвеститор. Ти това, ако още не си го проумял не знам...

Коментар

Working...
                                X