IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
    http://banks.dir.bg/2015/03/09/news18633877.html

Хахаха къде е оня четриДДуквеното (dddd) същество да коментира тази новина
    http://www.nsi.bg/sites/default/file...01_AVS63BU.pdf
    През януари 2015 г. оборотът в търговията на дребно, изчислен въз основа на календарно изгладени данни, нараства с 4.3% спрямо същия месец на предходната година.

Коментар

• http://banks.dir.bg/2015/03/09/news18633877.html

Хахаха къде е оня четриДДуквеното (dddd) същество да коментира тази новина

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        БФБ-София отчете най-ниският си оборот от 7 месеца

С най-много сделки, отново само на Основен пазар, са Карол със 7 362, Елана Трейдинг с 2 899, БенчМарк Финанс с 1 851, ПФБК с 1 367, Капман с 1 174, Булброкърс с 909, Юг Маркет с 811, АВС Финанс с 627, Евро-Финанс с 582 и Реал Финанс с 529 .

Много точна статистика за това което става на БФБ...
        В такъв случай се натиска рязко газта и се минава на по-висока предавка,надоле
        търговията зацикля и трудно се извършват сделките.

Коментар

• БФБ-София отчете най-ниският си оборот от 7 месеца

С най-много сделки, отново само на Основен пазар, са Карол със 7 362, Елана Трейдинг с 2 899, БенчМарк Финанс с 1 851, ПФБК с 1 367, Капман с 1 174, Булброкърс с 909, Юг Маркет с 811, АВС Финанс с 627, Евро-Финанс с 582 и Реал Финанс с 529 .

Много точна статистика за това което става на БФБ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Като отвори борсата и ми става драго на душата

Успешна седмица на всички!
            Признавам че и на мен при повече от 2-3 почивни дни ми доскучава адски
            Явно имаме някаква степен на БФБ - пристрастеност

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Най вероятно е инвестирал 2007 и другата година загубил всичко
              Сега е овластен и е решил да разкаже играта на алчните спекуланти, както се изрази и самия техен шеф

Коментар

• Като отвори борсата и ми става драго на душата

Успешна седмица на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  "Финансовият министър Владислав Горанов се обяви за гаранционен фонд, но против мултифондовете", тоя пари ли е изгубил нна БФБ не разбирам какво сме му направили?!!?!
                  Най вероятно е инвестирал 2007 и другата година загубил всичко
                  Сега е овластен и е решил да разкаже играта на алчните спекуланти, както се изрази и самия техен шеф

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Добро утро, спекуланти, инвеститори, мечки, бици и кибици!

Ще се пързаляме ли днес?
                    Еколозите създават проблеми с влековете.

Коментар

• Добро утро, спекуланти, инвеститори, мечки, бици и кибици!

Ще се пързаляме ли днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Добро утро Тони, не е ли раничко да се тревожиш
                        Сладурчето оздравя нали (надявам се), как е вече
                        даааа, вчера най-накрая имахме сняг и в Пловдив и такива снежни човеци правихме

Коментар

• Добро утро Тони, не е ли раничко да се тревожиш
                          Сладурчето оздравя нали (надявам се), как е вече
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• "Финансовият министър Владислав Горанов се обяви за гаранционен фонд, но против мултифондовете", тоя пари ли е изгубил нна БФБ не разбирам какво сме му направили?!!?!

Коментар

• Когато заваляха пари
                              Какво означава програмата на ЕЦБ за покупки на държавен дълг на вторичния пазар и как тя ще се отрази на България
                              http://www.capital.bg/biznes/finansi...avaliaha_pari/

Има ли някакви ефекти за България?
                              Пряко - никакви. Косвено - големи.

България не е член на еврозоната и покупките няма да обхванат български ДЦК, нито местните банки ще могат директно да продадат притежавани от тях активи и да си набавят ликвидност. Като част от единния европейски пазар обаче косвените ефекти са неминуеми. Политиката на евтини пари и изобилна ликвидност от ЕЦБ няма как да не окаже влияние и на местния банков пазар. Това е един от факторите, които теглят и лихвите в България надолу - процес, който се усеща силно в последната година. И той ще продължава да се усеща...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Успех на теб, успех и на мен щото аз имам от 2,2 през 2,00 и по долу. Имам си пакетче и чакам
                                Ако ще има ръст въобще, първо яздя 6C4, след това харесвам някой дребосък...

Успех, дано да отиде много над средната ти!

Коментар

Working...
                                X