If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бреееее... Днес има необичайно много изнервени Бъфетовци в тази тема. Какво ли трябва да ни подскаже това?
На теб лично може да ти подскаже че се осра яката..
Когато се хвърляш някъде да спориш и да дискутираш,
игнорирането на въпросите и аргументите на опонента
те правят да изглеждаш като човек незаслужаващ уважение.
Предполагам и не подозираш, че светът приключи с пазарната икономика още през 2008 г. Но ти няма откъде да знаеш неща, които не ги пише в учебниците...
Така се надявах да си нормален, но просто озлобен човек. След днешната дискусия се убедих, че си не само озлобен от нещо, но си имаш някакви душевни проблеми.
Предполагам, че не правиш разлика между планова и пазарна икономика
Предполагам и не подозираш, че светът приключи с пазарната икономика още през 2008 г. Но ти няма откъде да знаеш неща, които не ги пише в учебниците...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
1. България е държава на повече от 13 века. Откъде се пръкна тази "млада икономика"?... Отдавам го на невръстната ти възраст и склонноста на всеки младеж да смята, че светът е тънел в мрак и безпростветност преди неговото раждане!
2. Трябва да имаш проблем с интелекта щом не осъзнаваш, че една външна криза може да им "позитиви" само до момента, в който от външна не стане и вътрешна!
1. На колко века държава е България няма значение към спора. Предполагам, че не правиш разлика между планова и пазарна икономика, но си направи труда да прочетеш малко преди да пишеш тотални глупости. Всеки мой опит да започна градивна дискусия на финансова тема прехвърляш към библейски и исторически теми, което показва хабера ти във финансите. Мисля, че ще е по-добре да се насочиш към исторически форуми.
2. Виждам, че нямаш адвактно образование и за това няма как да проумееш какво ти пиша. Това е все едно да споря с македонец на историческа тема.
И аз не правя!!! Да съм написал някъде, че печеля от депозити в еди коя си банка?
Не си писал че печелиш от едикоя си банка, защото не печелиш...
Но написа поне триста пъти че депозита ти (имагинерният, без особенно значение в коя банка), ти дава дежурната си лихва...И това ли ще отречеш? Не е ли доста дебилно и олигофренско да мелиш едно и също , в продължение на години?
А и това, че не ти стигна интелект да проумееш, защо една външна криза на една млада икономика, като нашата може да има дългосрочни позитиви.
1. България е държава на повече от 13 века. Откъде се пръкна тази "млада икономика"?... Отдавам го на невръстната ти възраст и склонноста на всеки младеж да смята, че светът е тънел в мрак и безпростветност преди неговото раждане!
2. Трябва да имаш проблем с интелекта щом не осъзнаваш, че една външна криза може да им "позитиви" само до момента, в който от външна не стане и вътрешна!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Хайде и аз ще напиша нещо относно "спора",който спретнахте. Първо да кажа,че мойте различия с Форекса са доста и най-голямото е къде да бъдат инвестирани пари в момента .Аз съм твърдо за инвестиране в компании,той е в депозити. Като те вземат последните години определено Форекса е в по-добро финансово състояние от мен,защото аз съм на загуба. Но това няма да ми промени убеждението,че компаниите са по-добрите активи. Най-вече заради времевия хоризонт на инвестицията.
Така аз,друго не мога да разбера. Защо ви притеснява различното мнение,което той дава? Аз само мога да адмирирам такива хора ,за да има някаква градация . Той е един от малкото хора,които държат на метода си и могат доста умело да го защитават. Само адмирации към такива хора . Макар да е различно от моето убеждение,аз се радвам да чета нещата от него,защото могат да дадат различна гледна точка .Нека има повече такива хора . Поздрави
И аз се радвах, и на петият път като четох се радвах, но за 1200 пъти четене ми се изхаби радването.
към момента на даването на кредита банките не са смятали клиентите за неплатежоспособни. тези таксиджии едва ли ще се вънрат но следващите ще се появят.
ще има и много по-големи малоумия. в момента пазара ни е неразвит, което с други думи означава че възможностите за правене на глупости на него са неразвити. но с времето това ще се променя
В момента има повече ипотеки от преди. А пазара ни още наистина не е развит. В САЩ всеки има ипотека.
Хайде и аз ще напиша нещо относно "спора",който спретнахте. Първо да кажа,че мойте различия с Форекса са доста и най-голямото е къде да бъдат инвестирани пари в момента .Аз съм твърдо за инвестиране в компании,той е в депозити. Като те вземат последните години определено Форекса е в по-добро финансово състояние от мен,защото аз съм на загуба. Но това няма да ми промени убеждението,че компаниите са по-добрите активи. Най-вече заради времевия хоризонт на инвестицията.
Така аз,друго не мога да разбера. Защо ви притеснява различното мнение,което той дава? Аз само мога да адмирирам такива хора ,за да има някаква градация . Той е един от малкото хора,които държат на метода си и могат доста умело да го защитават. Само адмирации към такива хора . Макар да е различно от моето убеждение,аз се радвам да чета нещата от него,защото могат да дадат различна гледна точка .Нека има повече такива хора . Поздрави
Тоест смяташ, че банките отново ще започнат да дават огромни кредити на неплатежоспособни клиенти и че по време на кризата таксиджиите изгубили парите си през 2009 ще са могли да изкарат пари за апартамент, който отново да заложат?
Естествено, че ще има ръст в някой момент, но такива малоумия, като ипотека на апартамент и две репа на портфейла няма да има.
към момента на даването на кредита банките не са смятали клиентите за неплатежоспособни. тези таксиджии едва ли ще се вънрат но следващите ще се появят.
ще има и много по-големи малоумия. в момента пазара ни е неразвит, което с други думи означава че възможностите за правене на глупости на него са неразвити. но с времето това ще се променя
Тъпи ги изкарваш ти, не аз. Ти се надяваш са им продадеш някоя кирлива кола, разчитайки на тяхната неинформираност!
1. Аз повтарям две неща, а ти повтаряш само едно!
2. Аз повтарям две неща, защото икономическите условия не са се променили през последните 4-5 години.
3. Когато хората се свслушват в моите думи, те правят пари. Когато хората слушат теб, те губят пари. И това е основната разлика между едното и другото повтаряне!
Аз не правя реклама на един и същ продукт в една и съща тема в продължение на години, това го правиш ти и това едва ли носи някаква положителна насока за желаещите да инвестират в нещо съвсем друго.
Ако аз имам в момента акции на ЦКБ, ти ще ми обясниш че са непродаваеми и че съм се ушил...ЦКБ повече никога няма да струват повече от това което струват днес , така ли?Това ли означава непродаваеми? Това ли е ушиването?
Коментар