IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес какво си купи?

Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Аааа аз си понакупих малко.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Нещо липсва търговията на БФБ.
      Аааа аз си понакупих малко.

Коментар

• Ето че последната година на БФБ има доста силна рационална нотка. Хубавите акции правят двуцифрени ръстове в проценти заради добрия фундамент. Кофти компаниите отбелязват нови дъна и влиянието им върху индексите намалява. Още година и ще преминем през чистилището с добри печалби за инвестиралите в качество, и фалити за "верващите" в измислени герои.

Коментар

• Нещо липсва търговията на БФБ.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Днес ще има оптимизъм навсякъде другаде, да видим дали и на БФБ ще се случи

Коментар

• Днес ще има оптимизъм навсякъде другаде, да видим дали и на БФБ ще се случи

Коментар

• Иван Такев: Предпазливостта определя инвеститорския интерес на Българската фондова борса
              11 юни 2012 | 08:24 | Агенция "Фокус"
              Начало / Икономическа политика
              София. Компаниите, които търгуват на Българската фондова борса предпочитат текущия доход, а не обещанията за растеж. Затова и инвеститорите залагат само на сигурни компании. Това заяви в сутрешния блок на телевизия България он Ер Иван Такев, директор на Българската фондова борса. Растежът от търговията на пазара ще дойде когато инвеститорите са склонни да поемат повече рискове, коментира още Такев. Основните обороти от пазарната търговия идват главно от дружествата със специална инвестиционна цел. Такива са агрокомпаниите, които купуват земеделска земя. На следващо място по оборот са енергийните дружества, следвани от фармацевтичните. IT компаниите все още не предизвикват инвеститорски интерес затова и в близко бъдеще не очакваме да се появят подобни компании на фондовата борса, прогнозира Такев. Договорите с двете румънски борси няма да повлияят в голяма степен на търговията на БФБ. ...

Днес според мен ще е зелен навсякъде но не и при нас ако не го подбутнете малко Софикс....Според Такев на борсата сделките около 95 % са сключени от дребни инвеститори и спекуланти....
              така че на работа......

Коментар

То в момента повечето са отчаяни . Даже мнозина са напълно отчаяни. Вместо сега да са изключителни Оптимисти... и да се радват, че могат да купуват евтини акции .
                Да, ама не са. Щото им е кът кеша.
                Сигурно немалко ги е страх и от репа - да не изгърмят...

Коментар

• То в момента повечето са отчаяни . Даже мнозина са напълно отчаяни. Вместо сега да са изключителни Оптимисти... и да се радват, че могат да купуват евтини акции .

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Стига бе, има си Симов при песимизма.
                  Кво лошо има и тука един да бие тъпана.
                  Шем - не се притеснявай.

ПС Само да не дойде време да се открие и тема - Отчаянието на БФБ

Коментар

• Стига бе, има си Симов при песимизма.
                    Кво лошо има и тука един да бие тъпана.
                    Шем - не се притеснявай.

ПС Само да не дойде време да се открие и тема - Отчаянието на БФБ

Коментар

Колега Батя,

мерси за съветите. Аз тези подвиквания ги пиша просто колкото да поддържаме темата активна . Разбира се, че с това няма да задвижим БФБ и акциите да тръгнат нагоре . Ще почакаме докато някой по-едър с няколко милиона капитал почне да купува, за да видим ръстове. А относно мен....то аз не бих разпродавал акциите си...нито бързам да ги продавам, даже периодически купувам...т.ч. мен текущите нива ме устройват .

Успех!
                      Ами явно по различен начин разбираме понятието - активна тема.
                      Аз пиша само когато наистина мога да кажа нещо съществено. Както и да е... успех и на теб!

Коментар

• Колега Батя,

мерси за съветите. Аз тези подвиквания ги пиша просто колкото да поддържаме темата активна . Разбира се, че с това няма да задвижим БФБ и акциите да тръгнат нагоре . Ще почакаме докато някой по-едър с няколко милиона капитал почне да купува, за да видим ръстове. А относно мен....то аз не бих разпродавал акциите си...нито бързам да ги продавам, даже периодически купувам...т.ч. мен текущите нива ме устройват .

Успех!

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        схема, с подобни ежедневни подвиквания нищо няма да постигнеш.
                        Ще се случи баш когато се откажеш и разпродадеш.
                        Ако си си наредил портфейла вече, остава само да чакаш. Намери си друго занимание и не се напъвай излишно. Хубавите неща искат време

Коментар

Хайде на Оптимизма и днес дано да сме на ЗЕЛЕНО.
                          схема, с подобни ежедневни подвиквания нищо няма да постигнеш.
                          Ще се случи баш когато се откажеш и разпродадеш.
                          Ако си си наредил портфейла вече, остава само да чакаш. Намери си друго занимание и не се напъвай излишно. Хубавите неща искат време

Коментар

• Хайде на Оптимизма и днес дано да сме на ЗЕЛЕНО.

Коментар

• Надявам се, че добрите новини от САЩ ще се отразят и на БФБ в обозримо бъдеще .

Коментар

• Животът е пред теб .

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Един живот живея, за теб незнам.
                                Last edited by Shemata; 08.06.2012, 08:01.

Коментар

Working...
                                X