Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНещо липсва търговиятана БФБ.
Коментар
-
ОК
Ето че последната година на БФБ има доста силна рационална нотка. Хубавите акции правят двуцифрени ръстове в проценти заради добрия фундамент. Кофти компаниите отбелязват нови дъна и влиянието им върху индексите намалява. Още година и ще преминем през чистилището с добри печалби за инвестиралите в качество, и фалити за "верващите" в измислени герои.
Коментар
-
Нещо липсва търговиятана БФБ.
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДнес ще има оптимизъм навсякъде другаде, да видим дали и на БФБ ще се случиМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Иван Такев: Предпазливостта определя инвеститорския интерес на Българската фондова борса
11 юни 2012 | 08:24 | Агенция "Фокус"
Начало / Икономическа политика
София. Компаниите, които търгуват на Българската фондова борса предпочитат текущия доход, а не обещанията за растеж. Затова и инвеститорите залагат само на сигурни компании. Това заяви в сутрешния блок на телевизия България он Ер Иван Такев, директор на Българската фондова борса. Растежът от търговията на пазара ще дойде когато инвеститорите са склонни да поемат повече рискове, коментира още Такев. Основните обороти от пазарната търговия идват главно от дружествата със специална инвестиционна цел. Такива са агрокомпаниите, които купуват земеделска земя. На следващо място по оборот са енергийните дружества, следвани от фармацевтичните. IT компаниите все още не предизвикват инвеститорски интерес затова и в близко бъдеще не очакваме да се появят подобни компании на фондовата борса, прогнозира Такев. Договорите с двете румънски борси няма да повлияят в голяма степен на търговията на БФБ. ...
Днес според мен ще е зелен навсякъде но не и при нас ако не го подбутнете малко Софикс....Според Такев на борсата сделките около 95 % са сключени от дребни инвеститори и спекуланти....
така че на работа......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТо в момента повечето са отчаяни. Даже мнозина са напълно отчаяни. Вместо сега да са изключителни Оптимисти... и да се радват, че могат да купуват евтини акции
.
Сигурно немалко ги е страх и от репа - да не изгърмят...
Коментар
-
То в момента повечето са отчаяни. Даже мнозина са напълно отчаяни. Вместо сега да са изключителни Оптимисти... и да се радват, че могат да купуват евтини акции
.
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСтига бе, има си Симов при песимизма.
Кво лошо има и тука един да бие тъпана.
Шем - не се притеснявай.
ПС Само да не дойде време да се открие и тема - Отчаянието на БФБМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолега Батя,
мерси за съветите. Аз тези подвиквания ги пиша просто колкото да поддържаме темата активна. Разбира се, че с това няма да задвижим БФБ и акциите да тръгнат нагоре
. Ще почакаме докато някой по-едър с няколко милиона капитал почне да купува, за да видим ръстове. А относно мен....то аз не бих разпродавал акциите си...нито бързам да ги продавам, даже периодически купувам...т.ч. мен текущите нива ме устройват
.
Успех!
Аз пиша само когато наистина мога да кажа нещо съществено. Както и да е... успех и на теб!
Коментар
-
Колега Батя,
мерси за съветите. Аз тези подвиквания ги пиша просто колкото да поддържаме темата активна. Разбира се, че с това няма да задвижим БФБ и акциите да тръгнат нагоре
. Ще почакаме докато някой по-едър с няколко милиона капитал почне да купува, за да видим ръстове. А относно мен....то аз не бих разпродавал акциите си...нито бързам да ги продавам, даже периодически купувам...т.ч. мен текущите нива ме устройват
.
Успех!
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениесхема, с подобни ежедневни подвиквания нищо няма да постигнеш.
Ще се случи баш когато се откажеш и разпродадеш.
Ако си си наредил портфейла вече, остава само да чакаш. Намери си друго занимание и не се напъвай излишно. Хубавите неща искат времеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеХайде на Оптимизма и днес дано да сме на ЗЕЛЕНО.
Ще се случи баш когато се откажеш и разпродадеш.
Ако си си наредил портфейла вече, остава само да чакаш. Намери си друго занимание и не се напъвай излишно. Хубавите неща искат време
Коментар
-
Животът е пред теб.
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕдин живот живея, за теб незнам.Last edited by Shemata; 08.06.2012, 08:01.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар