IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Днес чия доходност се смята?
    http://www.investor.bg/novini-i-anal...-sofix-190087/

Другите около 20 млн. са?

Коментар

• Днес чия доходност се смята?

Коментар

• хима си изчука обемчето . Айде Монтьооооооо Ръъъъъъъъъъъъъст
        Last edited by the architect; 27.02.2015, 10:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          почваме ги днес....ще падне голям пердах на тези мечета!!!!
          Да почваме, че много пари има да се усвояват по новия външен дълг. Да се усвояват, да расте икономиката.

Коментар

• почваме ги днес....ще падне голям пердах на тези мечета!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
              Не се правя на улав - явно не съм и дете
              Нали всеки си има мнение и го изказва - оки аз съм уважавам твоето и не натрапвам моето
              Бъдещето ще покаже кой е прав
              Прав си за мненията!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Абе Мито чудя се що се правиш на улав?
                И децата разбраха, че КТБ-то беше съборено от едни хора за да се вземат едни пари, активи и т.н. Едни дългове се изпариха, едни активи се взеха вече си мисля, че цялата работа е предварително уговорена с мустака. Той си взема част от активите, мълчи си и никой не му търси сметка, други вземат друга част от активите БТХ, едни пари се усвояват през цесии и Боцко на бял кон, АЗ ви върнах парите, целувайте ми ръка.
                Та такъв мисля е бил сценария всички участници са доволни, а ние го д***ме директно и индиректно.
                Не се правя на улав - явно не съм и дете
                Нали всеки си има мнение и го изказва - оки аз съм уважавам твоето и не натрапвам моето
                Бъдещето ще покаже кой е прав

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                  Съгласен съм с теб за ефектите но дотогава?
                  Виж какво си написал "а това рано или късно ще стане...въпрос на време, така че бъди спокоен" ето тук според мен е проблема защото това няма да стане в близките 2 или 3 години
                  А през това време КТБ2 дали няма да има?
                  Аз по принцип се съмнявах в отчетите на БНБ които се потвърдиха миналото лято.
                  Не мога да Ви разбера като казвате това е отделен случай той няма да се повтори - народа е казъл където е текло пак ще тече така че си правете сметките.
                  Искрения пак си го оставиха и те така всичко е по-старому.
                  Абе Мито чудя се що се правиш на улав?
                  И децата разбраха, че КТБ-то беше съборено от едни хора за да се вземат едни пари, активи и т.н. Едни дългове се изпариха, едни активи се взеха вече си мисля, че цялата работа е предварително уговорена с мустака. Той си взема част от активите, мълчи си и никой не му търси сметка, други вземат друга част от активите БТХ, едни пари се усвояват през цесии и Боцко на бял кон, АЗ ви върнах парите, целувайте ми ръка.
                  Та такъв мисля е бил сценария всички участници са доволни, а ние го д***ме директно и индиректно.

Коментар

• Парите за пенсия на младежите вече отиват изцяло в НОИ", пише в. "Стандарт"
                    Осигурителните вноски на младите хора, които от началото на годината са започнали първата си работа, вече са постъпили в Националния осигурителен институт (НОИ), както бе предвидено с промените в Кодекса за социално осигуряване (КСО). Информацията дойде от представители на пенсионно-осигурителни дружества по време на семинар, посветен на промените в КСО и въздействието им върху пенсионната система и икономиката на страната, организиран от Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), съобщи сп. "Икономика".
                    Промените влязоха в сила от 1 януари 2015 г. Според новия текст, започващите за пръв път работа трябва в рамките на 12-месечен срок да изберат дали изобщо да се осигуряват във втория стълб на пенсионната система или цялата им осигуровка да отива в обществения фонд.
                    Вносителите на промените настояваха, че те не действат и няма да влязат в сила до март месец, когато се очаква поднормативен акт на Министерски съвет.
                    „Лъжа е, че промените в КСО в тази част, не действат", коментира главният изпълнителен директор на ПОД „Алианц България" София Христова.
                    По думите й, ако младежът изпусне 12-месечния срок, в който може да заяви дали иска да се осигурява в универсален пенсионен фонд (УПФ) или изцяло в първия стълб, „той остава доживот в НОИ".

Коментар

• Монтьо Ръъъъъъъъъъъъъъст

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        ЩЕ КЪРТИМ ЛИ МИФКИ
                        Останаха ли още мифки - май ги размазахте всички

Коментар

• и аз чета статиики . ама малко по отдавна . препрочитам си ги . и сега като се загледах - АМЧИ ТОЙ ГОРАНКАТА БАШ НА ДЪНОТО КАЗАЛ ЧЕ СОФКА НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА . баси пича абсолютен будала и аматьор точно на дъното продаде софка . как ги правят тия неща тия хора . да отидат при Монтьо да им даде малко уроци

Горанов: БФБ ни интересува по-малко от черешовия пазар в Кюстендил

22 октомври 2012

Коментар

• ЩЕ КЪРТИМ ЛИ МИФКИ

Коментар

• http://www.capital.bg/politika_i_iko...okata_firmena/

Коментар

• Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнение
                                По отношение за членство на България в европейския банков съюз, ще ти постна един абзац от изявление, а това рано или късно ще стане...въпрос на време, така че бъди спокоен.

Какви ще са ефектите за България от членството в банковия съюз?

Влизането в банковия съюз ще е полезен шок за банковата система. То ще означава, че надзорът ще се намира във Франкфурт, а не в София, и ще бъде далеч по-строг и безпристрастен. Тогава даването на кредити на свързани лица и компании вече няма да бъде възможно. Това би трябвало да доведе до по-продуктивни инвестиции.
                                Съгласен съм с теб за ефектите но дотогава?
                                Виж какво си написал "а това рано или късно ще стане...въпрос на време, така че бъди спокоен" ето тук според мен е проблема защото това няма да стане в близките 2 или 3 години
                                А през това време КТБ2 дали няма да има?
                                Аз по принцип се съмнявах в отчетите на БНБ които се потвърдиха миналото лято.
                                Не мога да Ви разбера като казвате това е отделен случай той няма да се повтори - народа е казъл където е текло пак ще тече така че си правете сметките.
                                Искрения пак си го оставиха и те така всичко е по-старому.

Коментар

Working...
                                X