Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобро утро!
Ще ги бием ли днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеToй просто е еманация на фундамента.
А той се олицетворява и от най наглите, крадливи и некадърни мажовци и управници на континента.
И ония там 240 олиг....убавци де се обединяват да станат силни най вече когато трябва да натворят поредните простотии.
Наивниците с гола вяра че ктб е последния черен лебед - ще си останат наивници.
Бичата теза издиша отвсякъде.
При това на все още надут пазар де е по скъп и от немския.
До няколко месеца ще има нова рейтинг брадва, ма надали ще е последната...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеНие сме типичен пример крадем докато можем и откъдето можем - след нас идва потопа. Колкото повече сме откраднали по голям ни е шанса да го преживеем потопа. А така наречения народ кучета го яли, да се оправя както може.
Ама какво да очакваме от неграмотна мутра
А той се олицетворява и от най наглите, крадливи и некадърни мажовци и управници на континента.
И ония там 240 олиг....убавци де се обединяват да станат силни най вече когато трябва да натворят поредните простотии.
Наивниците с гола вяра че ктб е последния черен лебед - ще си останат наивници.
Бичата теза издиша отвсякъде.
При това на все още надут пазар де е по скъп и от немския.
До няколко месеца ще има нова рейтинг брадва, ма надали ще е последната...
Коментар
-
Ние сме типичен пример крадем докато можем и откъдето можем - след нас идва потопа. Колкото повече сме откраднали по голям ни е шанса да го преживеем потопа. А така наречения народ кучета го яли, да се оправя както може.
Ама какво да очакваме от неграмотна мутра
И ние си го заслужаваме - излезе СРС тоя ПРЕСТЪПНИК не го закачайте аз съм му обещал и к'во НИЩО - докато е така ще пробват колко ни е търпимостта - еми до кокал ни е, ака до пълното ни унищожение.
И през турско не са ни мачкали толкова - в собствената си държава да си низвергнат и да бягаме като дявол от тамян - вече 2млн избягаха - 30% от най-кадърните хораLast edited by bota156; 26.02.2015, 20:53.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеМечо, да си се представя - незнам дали ме има в онова "тефтерче"
Мито е стара и заклета мечка пишеща оттук
Какви ще са ефектите за България от членството в банковия съюз?
Влизането в банковия съюз ще е полезен шок за банковата система. То ще означава, че надзорът ще се намира във Франкфурт, а не в София, и ще бъде далеч по-строг и безпристрастен. Тогава даването на кредити на свързани лица и компании вече няма да бъде възможно. Това би трябвало да доведе до по-продуктивни инвестиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДо вчера имаше истина в думите ти,но от вчера нещата се обърнаха на 180 градуса,няма смисъл да се повтаря едно и също нещо като развален грамофон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеСтига де не така с лошо никога не съм ги коментирал като простаци
Да във валута съм, но всеки си има право на избор а тук може да си коментираме вижданията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДоколкото ми стана ясно ти беше само на валута. Защо коментираш вложилите в акции
като простаци,а нямаш акции?
Да във валута съм, но всеки си има право на избор а тук може да си коментираме вижданията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеЕеее и на мен ми допадаше този asde но го няма вече - поне не е писал скоро
Аз скоро се регистрирах иначе само Ви четях глупостите
като простаци,а нямаш акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМито, може да бъркам, но по времето на проблемите с КТБ никът ти не беше ли Asde, стилът ти на писане много напомня на неговия. От това време има и още един два ника, които също са със един стил на писане. Може и да бъркам, но не мисля
Аз скоро се регистрирах иначе само Ви четях глупостите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеМечо, да си се представя - незнам дали ме има в онова "тефтерче"
Мито е стара и заклета мечка пишеща оттук
Коментар
Коментар