IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Добро утро според мен май -юни
    Като излязат отчетите за 1 и 2 тримесечие ще има раздвижване, ама не се знае накъде....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Добро утро!

Ще ги бием ли днес?
      Добро утро според мен май -юни

Коментар

• Добро утро!

Ще ги бием ли днес?

Коментар

• Вчера Капман шетаха по някои позиции, да видим днес как ще е мача!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Toй просто е еманация на фундамента.
            А той се олицетворява и от най наглите, крадливи и некадърни мажовци и управници на континента.
            И ония там 240 олиг....убавци де се обединяват да станат силни най вече когато трябва да натворят поредните простотии.

Наивниците с гола вяра че ктб е последния черен лебед - ще си останат наивници.

Бичата теза издиша отвсякъде.
            При това на все още надут пазар де е по скъп и от немския.

До няколко месеца ще има нова рейтинг брадва, ма надали ще е последната...
            Ае да се сурваме яко, че не е интересно, кат няма нагоре поме яката надоле да гледамд. Може и да напазарим в някъв момент, знае ли човек......

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              Ние сме типичен пример крадем докато можем и откъдето можем - след нас идва потопа. Колкото повече сме откраднали по голям ни е шанса да го преживеем потопа. А така наречения народ кучета го яли, да се оправя както може.
              Ама какво да очакваме от неграмотна мутра
              Toй просто е еманация на фундамента.
              А той се олицетворява и от най наглите, крадливи и некадърни мажовци и управници на континента.
              И ония там 240 олиг....убавци де се обединяват да станат силни най вече когато трябва да натворят поредните простотии.

Наивниците с гола вяра че ктб е последния черен лебед - ще си останат наивници.

Бичата теза издиша отвсякъде.
              При това на все още надут пазар де е по скъп и от немския.

До няколко месеца ще има нова рейтинг брадва, ма надали ще е последната...

Коментар

• Ние сме типичен пример крадем докато можем и откъдето можем - след нас идва потопа. Колкото повече сме откраднали по голям ни е шанса да го преживеем потопа. А така наречения народ кучета го яли, да се оправя както може.
                Ама какво да очакваме от неграмотна мутра
                И ние си го заслужаваме - излезе СРС тоя ПРЕСТЪПНИК не го закачайте аз съм му обещал и к'во НИЩО - докато е така ще пробват колко ни е търпимостта - еми до кокал ни е, ака до пълното ни унищожение.
                И през турско не са ни мачкали толкова - в собствената си държава да си низвергнат и да бягаме като дявол от тамян - вече 2млн избягаха - 30% от най-кадърните хора
                Last edited by bota156; 26.02.2015, 20:53.
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                  Мечо, да си се представя - незнам дали ме има в онова "тефтерче"
                  Мито е стара и заклета мечка пишеща оттук
                  По отношение за членство на България в европейския банков съюз, ще ти постна един абзац от изявление, а това рано или късно ще стане...въпрос на време, така че бъди спокоен.

Какви ще са ефектите за България от членството в банковия съюз?

Влизането в банковия съюз ще е полезен шок за банковата система. То ще означава, че надзорът ще се намира във Франкфурт, а не в София, и ще бъде далеч по-строг и безпристрастен. Тогава даването на кредити на свързани лица и компании вече няма да бъде възможно. Това би трябвало да доведе до по-продуктивни инвестиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    До вчера имаше истина в думите ти,но от вчера нещата се обърнаха на 180 градуса,няма смисъл да се повтаря едно и също нещо като развален грамофон.
                    От вчера не съм си променил мнението по нито един въпрос - не зная какво имаш впредвид

Коментар

Стига де не така с лошо никога не съм ги коментирал като простаци
                      Да във валута съм, но всеки си има право на избор а тук може да си коментираме вижданията
                      До вчера имаше истина в думите ти,но от вчера нещата се обърнаха на 180 градуса,няма смисъл да се повтаря едно и също нещо като развален грамофон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Доколкото ми стана ясно ти беше само на валута. Защо коментираш вложилите в акции
                        като простаци,а нямаш акции?
                        Стига де не така с лошо никога не съм ги коментирал като простаци
                        Да във валута съм, но всеки си има право на избор а тук може да си коментираме вижданията

Коментар

Ееее и на мен ми допадаше този asde но го няма вече - поне не е писал скоро
                          Аз скоро се регистрирах иначе само Ви четях глупостите
                          Доколкото ми стана ясно ти беше само на валута. Защо коментираш вложилите в акции
                          като простаци,а нямаш акции?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Мито, може да бъркам, но по времето на проблемите с КТБ никът ти не беше ли Asde, стилът ти на писане много напомня на неговия. От това време има и още един два ника, които също са със един стил на писане. Може и да бъркам, но не мисля
                            Ееее и на мен ми допадаше този asde но го няма вече - поне не е писал скоро
                            Аз скоро се регистрирах иначе само Ви четях глупостите

Коментар

• Малко конспиративно но ми се струва, че след тоя заем ще оставят ПФ и ми се иска тоя закон за земята да падне.

Коментар

Мечо, да си се представя - незнам дали ме има в онова "тефтерче"
                                Мито е стара и заклета мечка пишеща оттук
                                Мито, може да бъркам, но по времето на проблемите с КТБ никът ти не беше ли Asde, стилът ти на писане много напомня на неговия. От това време има и още един два ника, които също са със един стил на писане. Може и да бъркам, но не мисля

Коментар

Working...
                                X