IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А спрете се де, то такава дискотека платформата, че ме заболяха очите да я следя!

Коментар

• ПРЕДЛАГАМ ВМЕСТО УДЪЛЖЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ БОРСАТА ДА СЕ ПРЕМЕСТИ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР. ТАМ МОЖЕ ОБОРОТА ДА И СЕ УВЕЛИЧИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Човек, доколкото и да си прав за OTC, толкова пък не си за информацията.
        Имам предвид Приватизациония сегмент - не ОТС...

Там сделка не е минавала. т.е. - няма такава..

Коментар

• [Проблемът не е в инормацията! Дори нещата в този акпект са прилично добре вече!

Проблемът е в некадърните портфолио мениджъри! Мамичката им и боклуци - ДФ държат 43% от активите си кеш - грубо 400 000 000 лева!

Некадърни боклуци![/QUOTE]
          Те са професионалисти и работят по разписани процедури - трябва да има поне 20% up за да има интерес от тяхна страна Няма да се учудя ако си държат и 100% в кеш - тънка лихва и сигурни бонуси
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
            Еееее, човек! Всеки ден киснеш на БФБ - а дрънкаш глупости!

Сделка няма!

Погледни справките в периода на търга - на съответния сегмент на БФБ!

.................................................. .

Проблемът не е в инормацията! Дори нещата в този акпект са прилично добре вече!

Проблемът е в некадърните портфолио мениджъри! Мамичката им и боклуци - ДФ държат 43% от активите си кеш - грубо 400 000 000 лева!

Некадърни боклуци!
            Човек, доколкото и да си прав за OTC, толкова пък не си за информацията.

Коментар

Вече седмица след края на 28 ЦПТ инфо н-я-м-а!
              За каква борса си говорим, за какво удължено работно време, какъв оптимизъм?
              Еееее, човек! Всеки ден киснеш на БФБ - а дрънкаш глупости!

Сделка няма!

Погледни справките в периода на търга - на съответния сегмент на БФБ!

.................................................. .

Проблемът не е в инормацията! Дори нещата в този акпект са прилично добре вече!

Некадърни боклуци!

Коментар

Вече седмица след края на 28 ЦПТ инфо н-я-м-а!
                Бат Бойко до като не каже инвестирайте на БФБ, няма да има много купувачи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Ами явно по различен начин разбираме понятието - активна тема.
                  Аз пиша само когато наистина мога да кажа нещо съществено. Както и да е... успех и на теб!
                  А едно време пишеше дори и в Свилоза, защото имаше и там хартии за продаване ... И имаше много за казване, за разлика от сега.
                  Интересно, какво се промени там толкова много досега, че сега вече няма за казване, въпреки, че продължавата с инвестициите и т.н
                  (Нека пишем откровено и за тъмната страна на йезуитската ни природа. Разбира се простаците от това не биха се облагодетствали матр'ялно, но се надяваме сред тях да се случат и такива, които преживявайки катарзиса, да се отърсят от жалкото си съществуване...)
                  http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Вече седмица след края на 28 ЦПТ инфо н-я-м-а!

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                      В общи линии казваш - осирането ще пълно
                      Здрасти бате Пешо(ДСБ-то) на едно друго място казах че купих Трейс, какво ще кажеш? Във великия ти сайт все още стои анализа ти в който казваш да се купува над 60лв ли беше???

Коментар

• В общи линии казваш - осирането ще пълно

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Имам малко кеш, мисля да изчакам да преминат ОСА-та този месец и 14-те дена срок и тогава (като паднат) да донапълня всичко в акции!

Коментар

• Имам малко кеш, мисля да изчакам да преминат ОСА-та този месец и 14-те дена срок и тогава (като паднат) да донапълня всичко в акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                            Разбира се, че няма да бия тъпана, та да ме знаят всички- но се похвалих на 1 човек от форума днес.
                            ОК , успех Деси - знам че харесваш групата - сигурно някъде там си боцнала.

Коментар

• Разбира се, че няма да бия тъпана, та да ме знаят всички- но се похвалих на 1 човек от форума днес.

Коментар

• и аз това се чудех, но едва ли ще каже.

Коментар

Working...
                                X