IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Според мене - Хима - до 0.90, прив. - 1.50 , ЦКБ - 0.52, ПИБ - 1.20, Фармата -1.90
    Останалите дето питаш -не ме интересуват.
    Не от всичко имам, идеята ми е като дружества с голям спад, на прима виста.
    Въпреки че сега може примерно и един Бенч да сложим в групата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Оптимистично погледнато - къде е края за БФБ?
      Конкретно в числа да речем за Хим, ЦКБ, ПИБ, Трасе, Синергон, Елтоси и още куп знайни и незнайни емитенти.
      Респективно като се явят ластиците докъде ги виждате?
      Препоръки няма, акции има!
      Според мене - Хима - до 0.90, прив. - 1.50 , ЦКБ - 0.52, ПИБ - 1.20, Фармата -1.90
      Останалите дето питаш -не ме интересуват. Горните са мойте най песимистични очаквания.
      Оттам надолу вдигам бялото знаме и ставам ама мнооого дълъг

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        хахахахах! вярно - нашите портфолио мениджъри са кръгли НУЛИ - 000000!

Затова и допуснаха това унищожение да се случи!

Кретени!

....................
        И нека само да добавя: нито лев за данъци и осигуровки в кочината БеГетовска!!!!!!

Препоръка е!
        Ако са разпродавали по целия път надолу всъщнист изглежда че правилно са действали

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Много ясно - всичко на на 0. Винаги стои тази вероятност.
          хахахахах! вярно - нашите портфолио мениджъри са кръгли НУЛИ - 000000!

Затова и допуснаха това унищожение да се случи!

Кретени!

....................
          И нека само да добавя: нито лев за данъци и осигуровки в кочината БеГетовска!!!!!!

Препоръка е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Оптимистично погледнато - къде е края за БФБ?
            Конкретно в числа да речем за Хим, ЦКБ, ПИБ, Трасе, Синергон, Елтоси и още куп знайни и незнайни емитенти.
            Много ясно - всичко на на 0. Винаги стои тази вероятност.

Коментар

• Оптимистично погледнато - къде е края за БФБ?
              Last edited by Jekata; 14.06.2012, 09:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                А акции не пипам в момента 6100-6200 не е ниво според мен за купуване по добре някой хартиен контракт за сребро на късо не ми се играе щото веднъж се наиграх и ми стига, а сиртаки не играя предпочитам ледена водка с минерална вода в два часът на обед излегнат на плажа с някоя кукла под палещите лъчи на гръчкото или турското слънце Петък ще покаже какво ще се случи на изборите или по скоро че нищо няма да се случи

Понеже е така да се каже ракиено време ,ДАХ до няколко дни го виждам на
                5700-5800 ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Не се притеснявай ,винаги са били на светлинни години напред в обслужването...
                  Консервите ще са със сардини със зехтин и с узо и за успокоение гъркинята и в леглото ще ти ги сервира само да им платиш след дълго стоене .. ...

На каво си заложил немските акции ,на късо ,дълго или на сиртаки след изборите ....
                  А акции не пипам в момента 6100-6200 не е ниво според мен за купуване по добре някой хартиен контракт за сребро на късо не ми се играе щото веднъж се наиграх и ми стига, а сиртаки не играя предпочитам ледена водка с минерална вода в два часът на обед излегнат на плажа с някоя кукла под палещите лъчи на гръчкото или турското слънце Петък ще покаже какво ще се случи на изборите или по скоро че нищо няма да се случи

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                    Остава и на ол инклузива да ме хранят с консерви и компоти за сигурност да ми раздадат противогаз и каска ама аз мога да си взема мойте от България
                    Не се притеснявай ,винаги са били на светлинни години напред в обслужването...
                    Консервите ще са със сардини със зехтин и с узо и за успокоение гъркинята и в леглото ще ти ги сервира само да им платиш след дълго стоене .. ...

На каво си заложил немските акции ,на късо ,дълго или на сиртаки след изборите ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...n_i_masovo_se/

мисля че е по интересно от пуснатото от спамаджията отдолу...
                      модератора се справи ....
                      Остава и на ол инклузива да ме хранят с консерви и компоти за сигурност да ми раздадат противогаз и каска ама аз мога да си взема мойте от България

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                        Борсата умрЕ!
                        ОТДАВНА ПАДНА В БОЯ

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...n_i_masovo_se/

мисля че е по интересно от пуснатото от спамаджията отдолу...
                          модератора се справи ....

Коментар

• Борсата е в нокдаун.
                            Чини ми се много отчаяни продавачи има вдясно дето се надяват на чудо
                            Ма скоро ще вдигнат бялото знаме.

Ей, то не било лошо да си мече бе.
                            Нанагоре всеки може.

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                              Борсата умрЕ!
                              Кой развали рахата...насмалко да бием предния рекорд.

Коментар

• Борсата умрЕ!

Коментар

Working...
                                X