IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Монти, малките винаги бъркат! Хората на улицата си нямат и хабер от икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
      Да, така изглежда че е. И аз съм тук, бик съм макар и по-умерен. Опитвам се да не съм пристрастен, но когато мечия хор стане много гласен взема, че не издържа и се обадя
      С кой говоря ,го е обхванало песимизъм за всичко ,Никой на нищо не вярва и най малко на политиците.....
      Преди едни скачаха за един милиарда сега същите приеха 15 милиарда....хората го виждат и го наричат по своему...всички са к..рви! и все по лошо става....
      Вярват в дълговата спирала...
      Вече не само в провинцията ,вече и във София....
      София ,българин ,реалист....

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        BigBear, аз съм бик живеещ в България. Уточняването на местожителството е доста важно защото отвътре и от вън нещата изглеждат по различен начин.
        Да, така изглежда че е. И аз съм тук, бик съм макар и по-умерен. Опитвам се да не съм пристрастен, но когато мечия хор стане много гласен взема, че не издържа и се обадя
        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
          Мечо, да си се представя - незнам дали ме има в онова "тефтерче"
          Мито е стара и заклета мечка пишеща оттук
          Гетов води темата Бикове и Мечки ама е в заслужен отпуск
          Като се върне във темата ще му се обозначиш

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Кой беше старият ти ник?
            ddddd

Коментар

• BigBear, аз съм бик живеещ в България. Уточняването на местожителството е доста важно защото отвътре и от вън нещата изглеждат по различен начин.

Коментар

Кой беше старият ти ник?

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                  Имаше една хубава тема в която всеки си каза дали е бик или мечка и сега доста по-лесно се четат коментарите. Хубаво е също така като се коментира страната да се пояснява кой от къде пише - от тук или от чужбина...
                  Мечо, да си се представя - незнам дали ме има в онова "тефтерче"

Коментар

• Имаше една хубава тема в която всеки си каза дали е бик или мечка и сега доста по-лесно се четат коментарите. Хубаво е също така като се коментира страната да се пояснява кой от къде пише - от тук или от чужбина...

Коментар

• Ей американчета марш във ваща проста държава не стига че оакахте пейзажа тук ами и на интелигентни ще ми се правите.ще разкажа играта на великата ви америка .еййййййй .алооооооу

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                        За КТБ - нищо не знаеш или нищо не си разбирал, вярата ти в БНБ особенно след КТБ е безумно наивнна. Структурата на активите на другите банки ако не е и много по лоша. Да не говорим за много вероятни проблеми с гръцките банки. Да не говорим за абсолютно тоталната наглсот на гъзовете политици. Повръща ми се от тази държава. И колкото повече знаеш толкова повече разбираш че нищо не знаеш и че ако ти се струва лошо положението като почнеш да разбираш ще ти се стори .....не познавам толкова силна дума с която да се изразя... положението.
                        ++++
                        Не само на тебе...

Коментар

• Блаженни са вярващите....

Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                          Хайде да не си говорим за банки.......
                          Нали е забранено....
                          Една фалира, която се правеше на инвестиционна банка.... Е да в България не сме дорасли за това...... Имаше концентрация на държавни пари там, но вече има правила и това не може да стане на друго място...... Другите са ок..... И силно се надявам след този кейс БНБ да не допусне нов.... Аи няма причини да допусне такъв кейс... Просто структурата на активите на другите банки е съвсем различна......
                          За КТБ - нищо не знаеш или нищо не си разбирал, вярата ти в БНБ особенно след КТБ е безумно наивнна. Структурата на активите на другите банки ако не е и много по лоша. Да не говорим за много вероятни проблеми с гръцките банки. Да не говорим за абсолютно тоталната наглсот на гъзовете политици. Повръща ми се от тази държава. И колкото повече знаеш толкова повече разбираш че нищо не знаеш и че ако ти се струва лошо положението като почнеш да разбираш ще ти се стори .....не познавам толкова силна дума с която да се изразя... положението.

Коментар

• Правилно

Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                            Хахахаха ето и моите 5 цента контра

1.Държава във валутен борд който неясно как още се крепи - 2та основни постулата за неговата сигурност (чужди инвестиции + добър икономически ръст) отдавна не за меродавни за нас
                            2 В държава с ВБ имаме вече една баМка аут - не е ясно дали нещо ще се върне от нея най-вероятно не
                            3.Имаме друга/и баМки в далеч по-лошо състояние от гръмналата оцеляващи благодарение на помощта от държавата. Не е ясно още колко ще ги бъде лично за мен.
                            Имаме от вчера и жълт картон от ЕК за дисбаланси в теси баМки.
                            4.Лошите кредети - официално около 25% неофициално над 35(поне такова число имаше в доклада на БНБ за КТБ) Над 12% лоши май я пиши бегала баМковата система.
                            5.баМковата система за мен оцеля благодарение на тотално скалъпени те отчети на БНБ(лично мнение) и на взиманите заеми досега - това не може да продължава да безкраиност.
                            6.Държава във ВБ е ФАЛИРАЛА - официално признато (най-накрая) и от правителството.
                            Заема няма да ни помогне да изкараме дълго - просто ще е по-болезнено после
                            7.Никакви идея за реформи - само привидни деиствия. Ето сега бай Мангал е първи за санирането.
                            8.Гласуването вчера показа че задкулисието е отново определящо и нищо не се е променило

Това се сещам за начало - нищо добро не я чака страната
                            И аз това казвам. Нито евро тук, за лев не говорим. Който може да се спасява. Никакви фондови борси, банки, инвестиции и глупости. Да се оправят...както могат, да крадат колкото могат...ебал съм им майката.

Коментар

Хахахаха ето и моите 5 цента контра

1.Държава във валутен борд който неясно как още се крепи - 2та основни постулата за неговата сигурност (чужди инвестиции + добър икономически ръст) отдавна не за меродавни за нас
                              2 В държава с ВБ имаме вече една баМка аут - не е ясно дали нещо ще се върне от нея най-вероятно не
                              3.Имаме друга/и баМки в далеч по-лошо състояние от гръмналата оцеляващи благодарение на помощта от държавата. Не е ясно още колко ще ги бъде лично за мен.
                              Имаме от вчера и жълт картон от ЕК за дисбаланси в теси баМки.
                              4.Лошите кредети - официално около 25% неофициално над 35(поне такова число имаше в доклада на БНБ за КТБ) Над 12% лоши май я пиши бегала баМковата система.
                              5.баМковата система за мен оцеля благодарение на тотално скалъпени те отчети на БНБ(лично мнение) и на взиманите заеми досега - това не може да продължава да безкраиност.
                              6.Никакви идея за реформи - само привидни деиствия. Ето сега бай Мангал е първи за санирането.
                              7.Гласуването вчера показа че задкулисието е отново определящо и нищо не се е променило

Това се сещам за начало - нищо добро не я чака страната
                              Хайде да не си говорим за банки.......
                              Нали е забранено....
                              Една фалира, която се правеше на инвестиционна банка.... Е да в България не сме дорасли за това...... Имаше концентрация на държавни пари там, но вече има правила и това не може да стане на друго място...... Другите са ок..... И силно се надявам след този кейс БНБ да не допусне нов.... Аи няма причини да допусне такъв кейс... Просто структурата на активите на другите банки е съвсем различна......

Коментар

• UUUP 500!

Коментар

Working...
                                X