Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеИспания и Италия излязоха с обща декларация, че нямало да фалират... Представяш ли си.
Верно ли! И пазарите се надъхаха за рали само заради пожеланията на Монти и Рахой.
А Меркал питали ли са!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАбе кво става със западняците. Нещо много рипат днес. Възстановиха вчерашния споруж.
А от Инвестора една новина не написаха, да разберем какво ги е вдъхновило....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениещо бе,има позиции дет са много зелени...
,,Уфффф забравих,че ти купуваш акции дето ти носят по 10-15% на година дивидент....Такива дето правят по 20% на ден не ги обичаш
Не че и аз не правя врътки тук таме. Ма само на качествени акции.
Га съм се занимавал с шитчета преди, почти винаги съм се омацвал в лайната. Вече не, мерси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДнес, га сичко зелено - ний наопаки пак. Вчера пък обратното. Ейй, страшни сме.
Не че е новина де.
,,Уфффф забравих,че ти купуваш акции дето ти носят по 10-15% на година дивидент....Такива дето правят по 20% на ден не ги обичаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи колко спечели със завист и злоба от Унипак и Меком, защото ние вече спечелихме.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТази е много нахална и злобна. От години трови форума
. Форексов е пич и е интелигентен- има мярка и с него въпреки шегите и леките нападки е приятно
. Тази е напълно озлобена и вредно деструктивна
Иначе се хвалите колко сте велики, как сте купили на дъното и продали на макс. Чудеснен пример.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар