IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Време е световният оптимизъм да се отрази положително и на БФБ .
    Eми какво искаш , ей ти я на Софка мина 315.
    Ми то си е направо за почерпка.
    Аз съм тъдява от 11/11/11 и такива числа не си спомням. С изключение по Нова година само, ама то щото ПФ надуха за отчетите си, та не се брои.
    Дивидентчетата дойдоха, доволно, понаместваме си ги харно, връткаме си акциите.
    За 10-на месеца си докарахме доходност колкото за 2-3 год. в банка. И то при положение че поне 5-6% съм загубил от неопитност първите месеци докато се учех.
    Въобще всичко си върви по план.

Абре - де се скриха ония супер пророци со Софиксо 80 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Време е световният оптимизъм да се отрази положително и на БФБ .
      абсолютноооо!!! ама ей го ние си растем ама който не усеща - сори!

Коментар

• Време е световният оптимизъм да се отрази положително и на БФБ .
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Това е положително:

Електронно търгуващите на БФБ се увеличават с 31 през юли 2012 г. до 3 706 в края на месеца. Вече близо година те са около това число.

През юли има намаление с 13 до 715 на търгуващите с COBOS и увеличение с 44 до 2 991 при четири алтернативни платформи, предоставящи информация за абонатите си.

Само през юли 2012 г. клиентите Karoll Broker се увеличават с 16 до 1 364, при BenchMark BG Trader повишението е с 23 до 1 270, при UG Market Trader те са с 3 повече до 131. При Meta Trader на Булброкърс има два нови търгуващи и така общият им брой вече е 226.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Предлагам това тема и другото - за Песимизъмът - да се обединят в обща - Кретенизъм на БФБ.

Да падат акциите докато се търгуват с (често рекордни) дивиденти и да се качват след дивидентът - за 10-12 години по-голяма идиотщина на БФБ не съм виждал.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Това е интересно:

http://www.investor.bg/analizi/91/a/...-akcii,138417/
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Мисля има ефект от по-дългата сесия, оборота скочи

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                  CAC 40 3 361,62 4.00%
                  DAX 6 857,77 3.81%
                  FTSE 100 5 789,26 2.24%
                  Swiss Market 6 463,04 0.87

да ви е гадно
                  MEKOM +25,5%

Много ни е гадно

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                    Испания и Италия излязоха с обща декларация, че нямало да фалират... Представяш ли си.
                    Понеделник и Гърция ще се присъедини към декларацията и борсите ще са с по 5% нагоре .Представяш ли си?

Коментар

• CAC 40 3 361,62 4.00%
                      DAX 6 857,77 3.81%
                      FTSE 100 5 789,26 2.24%
                      Swiss Market 6 463,04 0.87

да ви е гадно

Коментар

• Да ПИП и за мен мен е подобно , но 60 на 40 за Еврото- все пак Германците са доста консервативни

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          бабата няма избор. ако половин европа фалира немскитя компании такива съкращения ще ударят, че безработицата ще удари тавана. За разлика от другите тя ще пее рефрена " да спасим еврото", за да не дразни избирателите.
                          Как да няма избор баба ти ?
                          Може да си измие ръцете с конституционния съд ако каже не другия месец.
                          И толкова. Германия напуска ЕЗ.
                          Думите на Меркелицата на партиен форум са: "докато съм жива няма да стане".
                          Става дума за гарантирани от Германия еврооблигации. При което всички са и пожелали дълъг живот. Вече болшинството германци си искат марката. Факт.
                          А и в договора на ЕЗ е записано че не се бейлаутват други държави. Точно по настояване на Германия преди да го подпише.
                          Верно, ще имат загуби, ще трябва да си настройват пак икономиката за новата ситуация, ма не ги мисли, ще се оправят. Винаги са се оправяли, дори и от нулата когато са почвали. И едва ли ще им струва повече отколкото да влачат на врата си половин Европа дълги години и накрая пак същия резултат може би...
                          Така че работата за мене е 50/50. Ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            бабата няма избор. ако половин европа фалира немскитя компании такива съкращения ще ударят, че безработицата ще удари тавана. За разлика от другите тя ще пее рефрена " да спасим еврото", за да не дразни избирателите.
                            То е ясно. Не върви филма всички да са зле, а Германия да просперира. Не и за повече от няколко месеца. А пък без еврото, хептем ще я окъсат немците. Ще има яко спих на износа. Да питат швейцарците по въпроса
                            Ама не се и навиват за печатницата, баси швабите. Виж от Бундесбанк как срязаха крилцата на Драги. Направиха го за смях. И какво печелят от това... Надали е голямо постижение да си началник в пропадащо предприятие

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Верно ли! И пазарите се надъхаха за рали само заради пожеланията на Монти и Рахой.
                              А Меркал питали ли са!?
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                                Тя е на почивка в планината. Като се върне довечера в хижата, ще им издърпа ушите.
                                Мда, и пазарите пак на -2%
                                После БФБ-то била каубойска борса

Коментар

Working...
                                X