Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
странна работа... аз ако се кръстя прецакания за чий ще се опитвам да вменявам на всички, че прецаканите всъщност са те...
тука има някакъв по-сериозен психологически проблем, а с болните и слабите не е доблестно да се кара човек. та викам да се спреме
нека фори и преци да си тролят на волятова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз излязох на печалба от Унипак, а ти със злобата си и отново провалена прогноза. На колко е голямата ти лихва в долари- 7-8% сигурно и с това се гордееш
. Много си жалка
Какво става с баса- или се хвани или иди да спиш в старо моминската си спалня
. Не ти вървят тъпите лузърски номера вече- не може по- глупавите и провалени инвеститори да дават акъл на по опитните , смели и успешни от тях
Очаквам адекватен отговор. След това продължаваме
Или искаш да ти покажа и онази си работа (цитата - твой)Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Аз излязох на печалба от Унипак, а ти със злобата си и отново провалена прогноза. На колко е голямата ти лихва в долари- 7-8% сигурно и с това се гордееш
. Много си жалка
Какво става с баса- или се хвани или иди да спиш в старо моминската си спалня
. Не ти вървят тъпите лузърски номера вече- не може по- глупавите и провалени инвеститори да дават акъл на по опитните , смели и успешни от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеНапълно съгласен с горното, за съжаление има и дами които следва да се държат като дами, ако искат подобаващо отношение!... С въпросната тролка съм спорил за Софком-привилегировани, просто щото злобееше, че не си е купил на 4 лв.... Е... аз пък си купих тогава 2,000 бр.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОнзи път когато пак злобееше и завиждаше бяхме купили на разпродажба Унипак по 1,50- само след няколко месеца независимо от твоите злобни прокоби ги продадохме по 3,40,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПонеже прекали с обидите- ще ти кажа , че промития ти от самота и алкохол мокзък не може да проумее дори и в самотната ти спалня колко си жалка и нещастна. Онзи път когато пак злобееше и завиждаше бяхме купили на разпродажба Унипак по 1,50- само след няколко месеца независимо от твоите злобни прокоби ги продадохме по 3,40,
. Смятам, че е добър и сигурен знак за печалба появата ти в темата за Меком
. Какво става с баса Прецаканке- да не се изпусна в старомоминските гащички.
Не ми казвай, че това е позицията на порфейла ти, Ще те препоръчам на Чаков, да ти направят статуя в завода.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Понеже прекали с обидите- ще ти кажа , че промития ти от самота и алкохол мокзък не може да проумее дори и в самотната ти спалня колко си жалка и нещастна. Онзи път когато пак злобееше и завиждаше бяхме купили на разпродажба Унипак по 1,50- само след няколко месеца независимо от твоите злобни прокоби ги продадохме по 3,40,
. Смятам, че е добър и сигурен знак за печалба появата ти в темата за Меком
. Какво става с баса Прецаканке- да не се изпусна в старомоминските гащички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХааа ти си за срам лузерка и прецакана от всякъде. На тебе точно с тази злоба не вярвам някои да искат каквото и да е да ти показват
. Нещо се спотаи за баса и онзи път до тук стигнахме с комплексите ти.
. Сега иди да продаваш фасони на хора , които могат да те търпят , а нас остави да търгуваме на борсата
Понякога се замислям, защо ли се вързвам на кретеноиди, изобщо
Абе плувай както си знаеш (цитат на Батя)Last edited by precakanoto; 02.08.2012, 14:38.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Хааа ти си за срам лузерка и прецакана от всякъде. На тебе точно с тази злоба не вярвам някои да искат каквото и да е да ти показват
. Нещо се спотаи за баса и онзи път до тук стигнахме с комплексите ти.
. Сега иди да продаваш фасони на хора , които могат да те търпят , а нас остави да търгуваме на борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХаааааааааа да не искаш да ти покажа и оная си работа. Щом си толкова нахална аз на такива предлагам бас пред нотариус по 3000 лева- представяме си порфеилите и доходността - има свидетели и всичко се разбира.Не е беда , че нямаш опит, а че завиждаш и си злобна . Така няма да се научиш
. Забележи аз не те обиждам оше а ти вече започна. Сигурен съм , че ако започна ще се скриеш. Смятам, че си предупредена
Няма какво да се коментира повече с теб. Срам за модерацията...
А Нямаш доблестта да си посочиш и кои са първите 2 позиции и теглото им ...Last edited by precakanoto; 02.08.2012, 14:28.Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар