IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    странна работа... аз ако се кръстя прецакания за чий ще се опитвам да вменявам на всички, че прецаканите всъщност са те...

тука има някакъв по-сериозен психологически проблем, а с болните и слабите не е доблестно да се кара човек. та викам да се спреме

нека фори и преци да си тролят на воля
    Изпадаш в сериозно заблуждение. Формата не винаги показва съдържанието.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ххехехе....прецаканото е МЪЖ
      ....И ви бъзика

Коментар

• странна работа... аз ако се кръстя прецакания за чий ще се опитвам да вменявам на всички, че прецаканите всъщност са те...

тука има някакъв по-сериозен психологически проблем, а с болните и слабите не е доблестно да се кара човек. та викам да се спреме

нека фори и преци да си тролят на воля
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Аз излязох на печалба от Унипак, а ти със злобата си и отново провалена прогноза. На колко е голямата ти лихва в долари- 7-8% сигурно и с това се гордееш. Много си жалкаКакво става с баса- или се хвани или иди да спиш в старо моминската си спалня. Не ти вървят тъпите лузърски номера вече- не може по- глупавите и провалени инвеститори да дават акъл на по опитните , смели и успешни от тях
          Казах си първите 2 и дори 3 позиции.
          Очаквам адекватен отговор. След това продължаваме
          Или искаш да ти покажа и онази си работа (цитата - твой)
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Тролке много хора демаскираха злобния ти характер- Да не ти вървят комплексите вече тук

Коментар

• Аз излязох на печалба от Унипак, а ти със злобата си и отново провалена прогноза. На колко е голямата ти лихва в долари- 7-8% сигурно и с това се гордееш. Много си жалкаКакво става с баса- или се хвани или иди да спиш в старо моминската си спалня. Не ти вървят тъпите лузърски номера вече- не може по- глупавите и провалени инвеститори да дават акъл на по опитните , смели и успешни от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                Напълно съгласен с горното, за съжаление има и дами които следва да се държат като дами, ако искат подобаващо отношение!... С въпросната тролка съм спорил за Софком-привилегировани, просто щото злобееше, че не си е купил на 4 лв.... Е... аз пък си купих тогава 2,000 бр.
                Още един изпадна от марс. Имам софком още от 2008 и 2009 и на цени под 3,50. ако не греша май имаше и 2.50 Както казах, позволявам си да критикувам и собствените си позиции, А дали и какво си разбрал тогава е съвсем отделен въпрос Най-елементарното мислене на новоизлюпения спекулант е че проявява брутална нетърпимост към негативно изразено мнение по собствените им позиции...
                Не е препоръка... !!!

Коментар

Онзи път когато пак злобееше и завиждаше бяхме купили на разпродажба Унипак по 1,50- само след няколко месеца независимо от твоите злобни прокоби ги продадохме по 3,40,
                  Напълно съгласен с горното, за съжаление има и дами които следва да се държат като дами, ако искат подобаващо отношение!... С въпросната тролка съм спорил за Софком-привилегировани, просто щото злобееше, че не си е купил на 4 лв.... Е... аз пък си купих тогава 2,000 бр.

Коментар

Понеже прекали с обидите- ще ти кажа , че промития ти от самота и алкохол мокзък не може да проумее дори и в самотната ти спалня колко си жалка и нещастна. Онзи път когато пак злобееше и завиждаше бяхме купили на разпродажба Унипак по 1,50- само след няколко месеца независимо от твоите злобни прокоби ги продадохме по 3,40,. Смятам, че е добър и сигурен знак за печалба появата ти в темата за Меком. Какво става с баса Прецаканке- да не се изпусна в старомоминските гащички.
                    Опс, Ти купуваше Унипак още от 2,0 и 1.80. Вземи си виж средната, да не стваш пак за смях. Иначе е по-лесно да посочиш дъното. Унипак продавах на 2 пъти, от 3,8 нагоре. (имам още малко)
                    Не ми казвай, че това е позицията на порфейла ти, Ще те препоръчам на Чаков, да ти направят статуя в завода.
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Понеже прекали с обидите- ще ти кажа , че промития ти от самота и алкохол мокзък не може да проумее дори и в самотната ти спалня колко си жалка и нещастна. Онзи път когато пак злобееше и завиждаше бяхме купили на разпродажба Унипак по 1,50- само след няколко месеца независимо от твоите злобни прокоби ги продадохме по 3,40,. Смятам, че е добър и сигурен знак за печалба появата ти в темата за Меком. Какво става с баса Прецаканке- да не се изпусна в старомоминските гащички.

Коментар

Хааа ти си за срам лузерка и прецакана от всякъде. На тебе точно с тази злоба не вярвам някои да искат каквото и да е да ти показват. Нещо се спотаи за баса и онзи път до тук стигнахме с комплексите ти.. Сега иди да продаваш фасони на хора , които могат да те търпят , а нас остави да търгуваме на борсата
                        Кажи си 2те позиции и ще продължим, алкохолизирано дементирал галфон
                        Понякога се замислям, защо ли се вързвам на кретеноиди, изобщо
                        Абе плувай както си знаеш (цитат на Батя)
                        Last edited by precakanoto; 02.08.2012, 14:38.
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Форексов аз баба за съжаление нямам, но на баща си и маика си плащам всички сметки. За разлика от тебе не са ме занулили на Форекса

Коментар

• Хааа ти си за срам лузерка и прецакана от всякъде. На тебе точно с тази злоба не вярвам някои да искат каквото и да е да ти показват. Нещо се спотаи за баса и онзи път до тук стигнахме с комплексите ти.. Сега иди да продаваш фасони на хора , които могат да те търпят , а нас остави да търгуваме на борсата

Коментар

• Стига сте се карали. Купувайте акции!

мнението е препоръка
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Хаааааааааа да не искаш да ти покажа и оная си работа. Щом си толкова нахална аз на такива предлагам бас пред нотариус по 3000 лева- представяме си порфеилите и доходността - има свидетели и всичко се разбира.Не е беда , че нямаш опит, а че завиждаш и си злобна . Така няма да се научиш. Забележи аз не те обиждам оше а ти вече започна. Сигурен съм , че ако започна ще се скриеш. Смятам, че си предупредена
                                Ако имаше нещо за показване отдавна да си го развял не само тук но и по целия нет. Както казах, жалък, по-жалък, а вече и най-жалък
                                Няма какво да се коментира повече с теб. Срам за модерацията...
                                А Нямаш доблестта да си посочиш и кои са първите 2 позиции и теглото им ...
                                Last edited by precakanoto; 02.08.2012, 14:28.
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X