Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЛихвата ще е без значение,ако си купила дебело доларите - това е по принцип. В твоя случай обаче може би си на далавера,щото през цялата 2011 няма по ниско дъно от 2850 в евро/долар . И от него до тук (2260) са 6 фигури положителни разлики + лихви .А тва при всички случаи е повече, отколкото "инвестициите" ти в БФБ-боклуците....
ПС: Оттук артиите са за продаване,макар да няма идиоти които да купуват...Тоя номер на мажовците да балонират артиите летните месеци с цел да си платят моренцето,вече не вързва дикиш....Следваща Софикс краткосрочна цел => под 270
Но народа масово се екзалтира и безумства във форума, завиждайки на чуждия успех, компенсирайки с това собствената си неудовлетвореност от погрешните си стъпки ... на бфб. И завист, завист .... Такова е, докато не се огледат в огледалото и не се обръснат сами, няма кой да им оправи надеждите за оправяне
Поздрави на Генерала. Добре е да не се заиграва със зърненяците, докато не се попречистят малко спекулантите на бфб - нещо като "маркер"
Май пак ще се отваря работа и за ген. Али ...)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмам Много от всички дивидентни акцииСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Хаааааааааа да не искаш да ти покажа и оная си работа. Щом си толкова нахална аз на такива предлагам бас пред нотариус по 3000 лева- представяме си порфеилите и доходността - има свидетели и всичко се разбира.Не е беда , че нямаш опит, а че завиждаш и си злобна . Така няма да се научиш
. Забележи аз не те обиждам оше а ти вече започна. Сигурен съм , че ако започна ще се скриеш. Смятам, че си предупредена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХааа много смешно долар на депозит- ние правим от лихви и капиталова печалба по над20%, а тя долари- много смешно. За нищо не ставаш- иди да готвиш на мъжа си.Дано за това да ставаш, че стая злоба всеки ден ще те бушонира Какво Софком- ушила си се разбира се- това е консервативна акция и си влоши показателите. И не ни лъжи защото те помня колко вътре беше преди години. Много ме размя с долара на депозит и голямата лихва
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Имам Много от всички дивидентни акции, но БРЕФ и ФПП, ЕЛАРГ,АТЕРА са ми в момента приоритет. Не съм спрял да купувам и продавам- както писах над 20% доходност. А ти блееш злобееш и акъл даваш- Тези долари има да ги държиш сто години. Аз само от Меком досега съм искарал сигурно колкото ти е таината годишна лихва от долара на депозит
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение50% от Капитала ми е долар на депозит, от около малко повече от година и половина. В никакъв случай няма да познаеш на каква лихва, но Познай дали съм се ушила...........
ПС: Оттук артиите са за продаване,макар да няма идиоти които да купуват...Тоя номер на мажовците да балонират артиите летните месеци с цел да си платят моренцето,вече не вързва дикиш....Следваща Софикс краткосрочна цел => под 270
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Хааа много смешно долар на депозит- ние правим от лихви и капиталова печалба по над20%, а тя долари- много смешно. За нищо не ставаш- иди да готвиш на мъжа си.Дано за това да ставаш, че стая злоба всеки ден ще те бушонира Какво Софком- ушила си се разбира се- това е консервативна акция и си влоши показателите. И не ни лъжи защото те помня колко вътре беше преди години. Много ме размя с долара на депозит и голямата лихва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи пак ли започна с лузерските си глупости- преди 2 години пак така писа а приходите си растат нали.Кажи сега разбирачке- Прецаканке къде беше се ушила, че още ти държи мокро
От останалото към 30% е софком. Пак познай дали и колко.
и Изобщо не е необходимо да продължавам. Гледам ви сеира а часовника си цъка, пък както казваше небезизвестния Пепи, ще броим пилците след есента
Ха сега и ти си кажи първите 3 позициЙ с теглото, да те видим що за мастър си на късия разказ. Щото се правиш на много велик, а по някои неща ми намирисва, че може да си като въздух под наляганеLast edited by precakanoto; 02.08.2012, 13:51.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini/130/a/...ata-si,138292/
Натриха ли му носа на Драги жабара
Съвсем ясно му казват че не е той дето управлява парада, а който плаща за масрафа, демек дойчовците.
Коментар
-
Печалбата на Юрий Гагарин АД за второто тримесечие отново подгони рекордните стойности
Последна редакция: 02.08.2012, 07:53
Публикуване: 02.08.2012, 07:47
Автор: Емил Брандийски
Размер на шрифта: a a a
Дружеството Юрий Гагарин АД е реализирало печалба за второто тримесечие на годината, в размер на 2756 хил. лв. Печалбата би била рекордно висока, ако не бяха показаните през 1998г. 4.61 млн. лв.
Общите приходи на дружеството са 26 620 хил. лв., което е с 19.72 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 19.18 % спрямо предходния период до 23 864 хил.лв.
Нетните приходи от продажби за второто тримесечие на 2012г. са в размер на 26 617 хил.лв. и представляват 99.99% от общите приходи. Спрямо второто тримесечие на 2011 година те се увеличават с 19.73 %.
Данните са от Баланс/Отчет на дружеството за II-ро трим. на 2012г.
Към 30 юни 2012г. дружеството показва печалба на акция (на осреднена годишна база) в размер на 5.11лв.
Собственият капитал на дружеството към 30 юни 2012г. е 63 560 хил. лв. , като спрямо същия период на 2011г. се е увеличил с 9.10 %.
Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през вторите три месеца на 2012г.:
Общ брой изтъргувани акции: ( 1 569 бр. акции )
Общ брой сделки: ( 63 бр. )
Минимална цена: ( 24.002 лв. )
Максимална цена: ( 33.000 лв. )
Среднопретеглена цена: ( 27.517 лв. за акция. )
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМммддааа....БГРЕИТ...е един....СВЕТОВНОИЗВЕСТЕН ИНДЕКС,с който се съобразява целият финансов свят
Колко ли е капитализацията на ДАУ и колко на БГРЕИТ.......ама какво ли значение има това...
....
Хич биля в сравнение с това с колко са се увеличили монетките в джобчето ми.
Другото е ала бала.
Коментар
Коментар