IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Форексов и с тебе можем да си сравни авоарите
    Може и да си попълниш авоарите, като платят пенсията на баба ти...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Лихвата ще е без значение,ако си купила дебело доларите - това е по принцип. В твоя случай обаче може би си на далавера,щото през цялата 2011 няма по ниско дъно от 2850 в евро/долар . И от него до тук (2260) са 6 фигури положителни разлики + лихви .А тва при всички случаи е повече, отколкото "инвестициите" ти в БФБ-боклуците ....

ПС: Оттук артиите са за продаване,макар да няма идиоти които да купуват...Тоя номер на мажовците да балонират артиите летните месеци с цел да си платят моренцето,вече не вързва дикиш ....Следваща Софикс краткосрочна цел => под 270
      Понеже ги купувах на почти същата цена, както и цената на която си бях вече осигурило с франкове, то и лесно я помня, едната валута беше към 1,41 лв, другата беше към 1,43 лв. Я сега да видим, как и двете са по на 1,60 и колко % прави това за огромна част от портфейла, без да смятаме съответните капитализиращи лихви. Естествено че софикса не виждам какво ще го вдигне, освен ако не вкарат в него хартията на Меком Но народа масово се екзалтира и безумства във форума, завиждайки на чуждия успех, компенсирайки с това собствената си неудовлетвореност от погрешните си стъпки ... на бфб. И завист, завист .... Такова е, докато не се огледат в огледалото и не се обръснат сами, няма кой да им оправи надеждите за оправяне
      Поздрави на Генерала. Добре е да не се заиграва със зърненяците, докато не се попречистят малко спекулантите на бфб - нещо като "маркер"
      Май пак ще се отваря работа и за ген. Али ... )))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Форексов и с тебе можем да си сравни авоарите, па и да те черпа една баничка, че тлъстите ти лихви ги изяде инфлацията

Коментар

Имам Много от всички дивидентни акции
          Останаха ли стинки за баничка с кисело мляко, Кире!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Хаааааааааа да не искаш да ти покажа и оная си работа. Щом си толкова нахална аз на такива предлагам бас пред нотариус по 3000 лева- представяме си порфеилите и доходността - има свидетели и всичко се разбира.Не е беда , че нямаш опит, а че завиждаш и си злобна . Така няма да се научиш. Забележи аз не те обиждам оше а ти вече започна. Сигурен съм , че ако започна ще се скриеш. Смятам, че си предупредена

Коментар

Хааа много смешно долар на депозит- ние правим от лихви и капиталова печалба по над20%, а тя долари- много смешно. За нищо не ставаш- иди да готвиш на мъжа си.Дано за това да ставаш, че стая злоба всеки ден ще те бушонира Какво Софком- ушила си се разбира се- това е консервативна акция и си влоши показателите. И не ни лъжи защото те помня колко вътре беше преди години. Много ме размя с долара на депозит и голямата лихва
              Говори с % и тегло, тарикат. И аз "капиталова" печалба и лихви но на целия портфейл а не само на една спекулантска измекярска позиция. Кажи си първите 3 позиции с теглото и пак ще коментираме
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Имам Много от всички дивидентни акции, но БРЕФ и ФПП, ЕЛАРГ,АТЕРА са ми в момента приоритет. Не съм спрял да купувам и продавам- както писах над 20% доходност. А ти блееш злобееш и акъл даваш- Тези долари има да ги държиш сто години. Аз само от Меком досега съм искарал сигурно колкото ти е таината годишна лихва от долара на депозит

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  50% от Капитала ми е долар на депозит, от около малко повече от година и половина. В никакъв случай няма да познаеш на каква лихва, но Познай дали съм се ушила.......
                  Лихвата ще е без значение,ако си купила дебело доларите - това е по принцип. В твоя случай обаче може би си на далавера,щото през цялата 2011 няма по ниско дъно от 2850 в евро/долар . И от него до тук (2260) са 6 фигури положителни разлики + лихви .А тва при всички случаи е повече, отколкото "инвестициите" ти в БФБ-боклуците ....

ПС: Оттук артиите са за продаване,макар да няма идиоти които да купуват...Тоя номер на мажовците да балонират артиите летните месеци с цел да си платят моренцето,вече не вързва дикиш ....Следваща Софикс краткосрочна цел => под 270
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Хааа много смешно долар на депозит- ние правим от лихви и капиталова печалба по над20%, а тя долари- много смешно. За нищо не ставаш- иди да готвиш на мъжа си.Дано за това да ставаш, че стая злоба всеки ден ще те бушонира Какво Софком- ушила си се разбира се- това е консервативна акция и си влоши показателите. И не ни лъжи защото те помня колко вътре беше преди години. Много ме размя с долара на депозит и голямата лихва

Коментар

Ти пак ли започна с лузерските си глупости- преди 2 години пак така писа а приходите си растат нали.Кажи сега разбирачке- Прецаканке къде беше се ушила, че още ти държи мокро
                      50% от Капитала ми е долар на депозит, от около малко повече от година и половина. В никакъв случай няма да познаеш на каква лихва, но Познай дали съм се ушила.
                      От останалото към 30% е софком. Пак познай дали и колко.
                      и Изобщо не е необходимо да продължавам. Гледам ви сеира а часовника си цъка, пък както казваше небезизвестния Пепи, ще броим пилците след есента
                      Ха сега и ти си кажи първите 3 позициЙ с теглото, да те видим що за мастър си на късия разказ. Щото се правиш на много велик, а по някои неща ми намирисва, че може да си като въздух под налягане
                      Last edited by precakanoto; 02.08.2012, 13:51.
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• http://www.investor.bg/novini/130/a/...ata-si,138292/

Натриха ли му носа на Драги жабара
                        Съвсем ясно му казват че не е той дето управлява парада, а който плаща за масрафа, демек дойчовците.

Коментар

• Ти пак ли започна с лузерските си глупости- преди 2 години пак така писа а приходите си растат нали.Кажи сега разбирачке- Прецаканке къде беше се ушила, че още ти държи мокро

Коментар

• Хайде да ни не занимавате повече с тоя гагбт. Че догодина по това време, току виж се оказало поредната жалка картинка. Спекуланти - какво да ги правиш.
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Печалбата на Юрий Гагарин АД за второто тримесечие отново подгони рекордните стойности

Последна редакция: 02.08.2012, 07:53

Публикуване: 02.08.2012, 07:47

Автор: Емил Брандийски

Размер на шрифта: a a a

Дружеството Юрий Гагарин АД е реализирало печалба за второто тримесечие на годината, в размер на 2756 хил. лв. Печалбата би била рекордно висока, ако не бяха показаните през 1998г. 4.61 млн. лв.

Общите приходи на дружеството са 26 620 хил. лв., което е с 19.72 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 19.18 % спрямо предходния период до 23 864 хил.лв.

Нетните приходи от продажби за второто тримесечие на 2012г. са в размер на 26 617 хил.лв. и представляват 99.99% от общите приходи. Спрямо второто тримесечие на 2011 година те се увеличават с 19.73 %.
                              Данните са от Баланс/Отчет на дружеството за II-ро трим. на 2012г.

Към 30 юни 2012г. дружеството показва печалба на акция (на осреднена годишна база) в размер на 5.11лв.

Собственият капитал на дружеството към 30 юни 2012г. е 63 560 хил. лв. , като спрямо същия период на 2011г. се е увеличил с 9.10 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през вторите три месеца на 2012г.:
                              Общ брой изтъргувани акции: ( 1 569 бр. акции )
                              Общ брой сделки: ( 63 бр. )
                              Минимална цена: ( 24.002 лв. )
                              Максимална цена: ( 33.000 лв. )
                              Среднопретеглена цена: ( 27.517 лв. за акция. )

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Мммддааа....БГРЕИТ...е един....СВЕТОВНОИЗВЕСТЕН ИНДЕКС,с който се съобразява целият финансов свят

Колко ли е капитализацията на ДАУ и колко на БГРЕИТ.......ама какво ли значение има това.......
                                Бобо, знайш ли колко ме интересува дали е световно известен и колко му е капитализацията.
                                Хич биля в сравнение с това с колко са се увеличили монетките в джобчето ми.
                                Другото е ала бала.

Коментар

Working...
                                X