If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що не се гръмнеш ,само инфлацията е над 20 % за тези две години... А КОРП имаше 8 % в евро в началоно на 2011 г....
И да ме цитираш и да не ме цитираш ,ти си нула и си мошеник защото не си изпълняваш задълженията...
Даже и футборната сбирка я направи цирк .....
Престани да вървиш след мен....
ТИ СИ НИКОЙ ....БЛАГОЙЧО!
ЗА ВСЕКИ В ТОЗИ ФОРУМ СИ НИКОЙ .....
Някой ме уважават ,други ме подценяват , трети ме бъзикат ,но съм жив човек и се държат като такъв със всичките си грешки и положителни качества а ти си агресивен ,тъп селски пръч и всички бягат от контакт с теб....
Това е истината ...Грозната истина....:
[COLOR="Red"]Когато ти и Батя купувахте София БТ аз продавах....защото ми бяха на 15-20 лева.....Та на 50 лева са 150 % а твойте колко процента са 30 %
не можа да се научиш да смяташ тези проценти и това си е
за пореден път ме принуждаваш да ти обяснявам колко % ми е профита при софияБТ
и така - покупка на 50 лв. и продажба на 71 лв. = на над 21лв. печалба или над 40%
в допълнение на това смятай и над 5 лв. получен дивидент или още 10% печалба
най много Когато се хванахме на бас за цената на БТН ,акциите бяха на 12 -15 лв...та до 25 колко процента са ...Само този месец имам продадени над 50 акции над 67 лв. до 75 лв.....
скарана си с математиката защото твоята слабост е да купуваш на високи нива и да продаваш на по-ниски цени и не можеш да си направиш сметката
февруари и март 2011 година като купувах табаци ти се хвалеше как си ми продала табаци щото нямало да има далавера повече и тогава купуваше БАКБ и ОЦК после и ти реши да поспекулираш с БТХ и купи на 30 лв стотина бройки и ги продаде на 24 лв с надеждата да си ги купиш на 22 лв., но не успя и продължи повече от 1 година да плюеш по мен затова, че имам табаци и ми седят ................... цяла година сипеше злоба в темите за табаците
за сметка на това изписа хиляди постове как очакваше БАКБ от 11-12 лв. да стане поне 25 лв. но сега е 5 лв. след дълтг престой на 3 лв.,, а ОЦК-то което купуваше на 7-8 лв. , че и на 10 лв. и го чакаше на 15 лв. сега е 50 ст.
Когато ти и Батя купувахте София БТ аз продавах....защото ми бяха на 15-20 лева.....Та на 50 лева са 150 % а твойте колко процента са 30 %
най много Когато се хванахме на бас за цената на БТН ,акциите бяха на 12 -15 лв...та до 25 колко процента са ...Само този месец имам продадени над 50 акции над 67 лв. до 75 лв.....
гледам, че още от миналата година по анкетите даваш като различни подточки "репо" и "маржин" сега е въвъ въпрос номер 3 ..................... мисля, че вместо да са различни отговори можеш да ги обединиш в един отговор защото са почти еднакви инструменти и този отговор да е "репо/маржин" , иначче като са различни подточки тогава за почти едно и също нещо вота се размива
за теб реклама а за мен действителност .....Никой не вярваше БТН да бъде 25 даже бас имам спечелен на тази цена ,никой не вярваше преди шест месеца да бъде 40 лв но индексният фонд я докара ,после 65 беше много а сега 75 лева.........
ами ................... щом е време за реклама .................. да ти направя малко реклама и на теб
февруари и март 2011 година като купувах табаци ти се хвалеше как си ми продала табаци щото нямало да има далавера повече и тогава купуваше БАКБ и ОЦК
после и ти реши да поспекулираш с БТХ и купи на 30 лв стотина бройки и ги продаде на 24 лв с надеждата да си ги купиш на 22 лв., но не успя и продължи повече от 1 година да плюеш по мен затова, че имам табаци и ми седят ................... цяла година сипеше злоба в темите за табаците
след като обявиха търговото за БлаБТ се смееше колко ниска цена са предложили и как нищо не съм изкарал
след като се очакваше и търгово за СофияБТ се подиграваше как и за тази акция ще предложи същата цена както при БлагБТ защото винаги цените вървели еднакви през годините и прогнозата ти беше за 52 лв., а сега аз продавам на 71 лв.
преди десетина дни в темата на БТХ пишеше как цената там нямало начин да надхвърли 60-65 лв., а и там вече е над 75 лв.
изобщо анализите ти са толкова далеч от реалностите колкото е далече небето от земята
за сметка на това изписа хиляди постове как очакваше БАКБ от 11-12 лв. да стане поне 25 лв. но сега е 5 лв. след дълтг престой на 3 лв.,, а ОЦК-то което купуваше на 7-8 лв. , че и на 10 лв. и го чакаше на 15 лв. сега е 50 ст.
така, че виж си резултатите и по-скромно го давай във форума .................. знаем те колко ти е капацитета
за теб реклама а за мен действителност .....Никой не вярваше БТН да бъде 25 даже бас имам спечелен на тази цена ,никой не вярваше преди шест месеца да бъде 40 лв но индексният фонд я докара ,после 65 беше много а сега 75 лева....
За КОРП има увеличение на капитала на 150 лв а и индексният там забрави да попълни 4,5 К заради глупавото решение че няма промени на Софикс а после има Рано или късно ще балансира ,че тези 240 К на Еларг за какво са му... .....
По принцип очаквам през ноември да е спад на БФб ,но се замислих ако Василев надуе платната на КОРП и БТН до 100 и Панев беше онзи със Атерата до 3 лева да помогне а ОД малко да качи Фармата и ето Софикс 400 и нещо ... защото Монбат , Стара планина пи ЕУБГ също ще са нагоре....
Трябваше да започнеш с "време за реклама" ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
По принцип очаквам през ноември да е спад на БФб ,но се замислих ако Василев надуе платната на КОРП и БТН до 100 и Панев беше онзи със Атерата до 3 лева да помогне а ОД малко да качи Фармата и ето Софикс 400 и нещо ... защото Монбат , Стара планина пи ЕУБГ също ще са нагоре....
Спечелил делото за собственост на последна инстанция... класика в жанра
Е кой го иска за мажо ?
Ако дойде видовден някога първо трябва да почнем със сопите по кратуните на съдиите.
Тая паплач е по нагла и от политиците ни. И независима, разбирай тотално прогнила и корумпирана.
Еми да си го купуват другарите панаира. Комунисти не е да няма и из тоя форум достатъчно. На първо време за Гигича се сещам, предложете му го.
Макар че не съм го мяркал май извън темата политика и не знам дали е наясно що е туй борса, как и за какво се ползва
Коментар