If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво, хубава анкета ... с умерен оптимизъм. Само едно не разбрах защо се съмнявате че BSO ще раздаде дивиденти. Последното тримесечие са на загуба, но вижте и днес какви обороти, какво чудо се случва, с каква печалба от цели (75 сделки до този момент ).
Аз съм на мнение че ще раздадат поне по 0.20 ст. дивидент и 100 процента държавата ще си го изисква преди да я продаде. Имам акции тук и затова темата с оптимизма ми е любима.
Струва ми се че е време за паника на чакащите в ниското
Мда, при няколко позиции вече видяхме такава. Сега е Биовет. Преди дни беше Севто... преди чичо Оги да извади голямата брадва и да спихне ентусиазма
Инса и той отскочи с 10% след като мина пакета на зорлията продавач...
Забелязват се положителни признаци де... Тихите и мътни води нещо се разшаваха
Браво на България Он еър!
В момента предават на живо от дилърския отдел на Делтасток, като отчитат влиянието на избора на Обама в/у пазарите. Евала направиха телевизия тия!!!
Що бе забавно е Показва ефекта върху психиката от хронични капиталови загуби години наред
с мисирката е винаги забавно ...................... не може обувките да си върже, но пък се има за една от най-компетентните и на всяка манджа сипва мирудия
за последните 5 години няма случай когато цената на някоя акция да се е повишила и постфактум мисирката да не е обявила, че е реализирала профит ................... просто клиничен случай
"продала на 35 лв. и после купила същите бройки на 50 лв. и накрая спечелила"
Коментар