IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    С риск да ме напсувате и двамата, ама не ни вълнува селската ви вражда, та си укротете някак егото, или поне не ни занимавайте!
    Що бе забавно е Показва ефекта върху психиката от хронични капиталови загуби години наред
    Custodite sortem vestram

Коментар

• С риск да ме напсувате и двамата, ама не ни вълнува селската ви вражда, та си укротете някак егото, или поне не ни занимавайте!

Коментар

• Що не се гръмнеш ,само инфлацията е над 20 % за тези две години... А КОРП имаше 8 % в евро в началоно на 2011 г....
        И да ме цитираш и да не ме цитираш ,ти си нула и си мошеник защото не си изпълняваш задълженията...
        Даже и футборната сбирка я направи цирк .....
        Престани да вървиш след мен....
        ТИ СИ НИКОЙ ....БЛАГОЙЧО!
        ЗА ВСЕКИ В ТОЗИ ФОРУМ СИ НИКОЙ .....
        Някой ме уважават ,други ме подценяват , трети ме бъзикат ,но съм жив човек и се държат като такъв със всичките си грешки и положителни качества а ти си агресивен ,тъп селски пръч и всички бягат от контакт с теб....
        Това е истината ...Грозната истина....:

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          [COLOR="Red"]Когато ти и Батя купувахте София БТ аз продавах....защото ми бяха на 15-20 лева.....Та на 50 лева са 150 % а твойте колко процента са 30 %
          не можа да се научиш да смяташ тези проценти и това си е

за пореден път ме принуждаваш да ти обяснявам колко % ми е профита при софияБТ

и така - покупка на 50 лв. и продажба на 71 лв. = на над 21лв. печалба или над 40%

в допълнение на това смятай и над 5 лв. получен дивидент или още 10% печалба

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          най много Когато се хванахме на бас за цената на БТН ,акциите бяха на 12 -15 лв...та до 25 колко процента са ...Само този месец имам продадени над 50 акции над 67 лв. до 75 лв.....
          скарана си с математиката защото твоята слабост е да купуваш на високи нива и да продаваш на по-ниски цени и не можеш да си направиш сметката

Коментар

• февруари и март 2011 година като купувах табаци ти се хвалеше как си ми продала табаци щото нямало да има далавера повече и тогава купуваше БАКБ и ОЦК
            после и ти реши да поспекулираш с БТХ и купи на 30 лв стотина бройки и ги продаде на 24 лв с надеждата да си ги купиш на 22 лв., но не успя и продължи повече от 1 година да плюеш по мен затова, че имам табаци и ми седят ................... цяла година сипеше злоба в темите за табаците

за сметка на това изписа хиляди постове как очакваше БАКБ от 11-12 лв. да стане поне 25 лв. но сега е 5 лв. след дълтг престой на 3 лв.,, а ОЦК-то което купуваше на 7-8 лв. , че и на 10 лв. и го чакаше на 15 лв. сега е 50 ст.

Когато ти и Батя купувахте София БТ аз продавах....защото ми бяха на 15-20 лева.....Та на 50 лева са 150 % а твойте колко процента са 30 %
            най много Когато се хванахме на бас за цената на БТН ,акциите бяха на 12 -15 лв...та до 25 колко процента са ...Само този месец имам продадени над 50 акции над 67 лв. до 75 лв.....
            Last edited by X_Y; 06.11.2012, 19:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
              гледам, че още от миналата година по анкетите даваш като различни подточки "репо" и "маржин" сега е въвъ въпрос номер 3 ..................... мисля, че вместо да са различни отговори можеш да ги обединиш в един отговор защото са почти еднакви инструменти и този отговор да е "репо/маржин" , иначче като са различни подточки тогава за почти едно и също нещо вота се размива

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Ами ...... време за реклама.... .

за теб реклама а за мен действителност .....Никой не вярваше БТН да бъде 25 даже бас имам спечелен на тази цена ,никой не вярваше преди шест месеца да бъде 40 лв но индексният фонд я докара ,после 65 беше много а сега 75 лева.........
                ами ................... щом е време за реклама .................. да ти направя малко реклама и на теб

февруари и март 2011 година като купувах табаци ти се хвалеше как си ми продала табаци щото нямало да има далавера повече и тогава купуваше БАКБ и ОЦК

после и ти реши да поспекулираш с БТХ и купи на 30 лв стотина бройки и ги продаде на 24 лв с надеждата да си ги купиш на 22 лв., но не успя и продължи повече от 1 година да плюеш по мен затова, че имам табаци и ми седят ................... цяла година сипеше злоба в темите за табаците

след като обявиха търговото за БлаБТ се смееше колко ниска цена са предложили и как нищо не съм изкарал

след като се очакваше и търгово за СофияБТ се подиграваше как и за тази акция ще предложи същата цена както при БлагБТ защото винаги цените вървели еднакви през годините и прогнозата ти беше за 52 лв., а сега аз продавам на 71 лв.

преди десетина дни в темата на БТХ пишеше как цената там нямало начин да надхвърли 60-65 лв., а и там вече е над 75 лв.

изобщо анализите ти са толкова далеч от реалностите колкото е далече небето от земята

за сметка на това изписа хиляди постове как очакваше БАКБ от 11-12 лв. да стане поне 25 лв. но сега е 5 лв. след дълтг престой на 3 лв.,, а ОЦК-то което купуваше на 7-8 лв. , че и на 10 лв. и го чакаше на 15 лв. сега е 50 ст.

така, че виж си резултатите и по-скромно го давай във форума .................. знаем те колко ти е капацитета
                Last edited by X_Y; 06.11.2012, 19:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Трябваше да започнеш с "време за реклама" ....
                  Ами ...... време за реклама.... .

за теб реклама а за мен действителност .....Никой не вярваше БТН да бъде 25 даже бас имам спечелен на тази цена ,никой не вярваше преди шест месеца да бъде 40 лв но индексният фонд я докара ,после 65 беше много а сега 75 лева....
                  За КОРП има увеличение на капитала на 150 лв а и индексният там забрави да попълни 4,5 К заради глупавото решение че няма промени на Софикс а после има Рано или късно ще балансира ,че тези 240 К на Еларг за какво са му... .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    По принцип очаквам през ноември да е спад на БФб ,но се замислих ако Василев надуе платната на КОРП и БТН до 100 и Панев беше онзи със Атерата до 3 лева да помогне а ОД малко да качи Фармата и ето Софикс 400 и нещо ... защото Монбат , Стара планина пи ЕУБГ също ще са нагоре....
                    Трябваше да започнеш с "време за реклама" ....
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• По принцип очаквам през ноември да е спад на БФб ,но се замислих ако Василев надуе платната на КОРП и БТН до 100 и Панев беше онзи със Атерата до 3 лева да помогне а ОД малко да качи Фармата и ето Софикс 400 и нещо ... защото Монбат , Стара планина пи ЕУБГ също ще са нагоре....

Коментар

• Пазарен ветропоказател 4Q 2012
                        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...-mesec,142446/

Дянков ги уплаши с лихвите, тръгнаха насам към БФБ-то

Айде на оптимизЪма, ъп ъп ъп , Софикс ИЛЯДА
                          Имам кеш за наместване.
                          Абе де се загуби Схемата бе, он бе по скандиранията

Коментар

Спечелил делото за собственост на последна инстанция... класика в жанра
                            Е кой го иска за мажо ?
                            Ако дойде видовден някога първо трябва да почнем със сопите по кратуните на съдиите.
                            Тая паплач е по нагла и от политиците ни. И независима, разбирай тотално прогнила и корумпирана.

Еми да си го купуват другарите панаира. Комунисти не е да няма и из тоя форум достатъчно. На първо време за Гигича се сещам, предложете му го.
                            Макар че не съм го мяркал май извън темата политика и не знам дали е наясно що е туй борса, как и за какво се ползва

Коментар

Спечелил делото за собственост на последна инстанция... класика в жанра
                              Е кой го иска за мажо ?
                              ами може би .......ТИМ?

Коментар

Working...
                              X