Първоначално изпратено от realista
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеТой и коалицията си научиха урока, а ти чакай следващото интервю. Като имаше акции беше най - големия оптимист.
Та такъв ентусиазъм и търговия кипи от 20К.....
До 31 март ще чакате поредната простотия на управляващите а няма да бъде само една.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеЗащо така умря търговията днес?
Нали ЕЦБ пусна печатницата, ние няма ли да намажем нещо по въпроса, някой европеец да дойде да напазарува на борсата ни?
Седим, а оборота ни е по-малък от този на кварталния хипермаркет ...и една тогава ще има ефект
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеСлед този стрес миналите седмици и тук ще дойде оптимизма. Някои са още в шок от тогава, но да не стане късно...при тези промоции сега. Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКато претеглиш плюсовете и минусите, какво би направил? Сделка или не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеЗащо така умря търговията днес?
Нали ЕЦБ пусна печатницата, ние няма ли да намажем нещо по въпроса, някой европеец да дойде да напазарува на борсата ни?
Седим, а оборота ни е по-малък от този на кварталния хипермаркет ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеИнтересно и полезно! Както винаги.
Споделям само за информация, че при преглед на резултатите, сблъсквам се с странно визуализиране на последната страница (втората с изброяване на отделните компании). Там категориите - от 1 до 5 са дадени в обратен ред и липсва шестата колона, която е за средната стойност.
Може би трябва да се провери, тази страница лично мен ме кара да се чудя и съмнявам.
Поздрави, Биг
Анкетата ще е валидна до довечера.
Там разделих таблицата на две, но не надписах оценките, което се оказа че променя визуализацията. Данните ще се конвертират много лесно като в първата таблица, но не може да се прави докато анкетата е отворена, защото вероятно ще изтрие отговори.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар