IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    И пазара се вдига.
    1. пазара спря да се вдига (защо така?, а сега накъде? кой купи, кой продаде и др. вербални форумни опити да се увлече тълпата)
    Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Е по мои сметки фундаментално в момента сме евтини.
    2. имаш предвид сегашните ти сметки, защото след като продадеш те ще са други и ще започне поплюването
    Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Значи мисля че е очевидно какво смятам за нормално да се прави
    3. Ти не си спекулант. Само дето купуваш и продаваш при първия полъх на пазара, и е очевдино какво да се прави

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение

Някой беше казал теза и антитеза. 2 в 1
      А фундамента, който толкова превъзнасяш точно сега, къде го оставихме !?!?! Оставихме го с надеждата нови "бикове" да го сложат на рогата (онова същото което Гено нарича "парещия картоф")
      ...
      Е по мои сметки фундаментално в момента сме евтини. И пазара се вдига. Значи мисля че е очевидно какво смятам за нормално да се прави

Коментар

..
        ...Като виждам че нещо пада продавам, като виждам, че се вдига купувам.

Не мисля че действам спекулативно. ...

Някой беше казал теза и антитеза. 2 в 1
        А фундамента, който толкова превъзнасяш точно сега, къде го оставихме !?!?! Оставихме го с надеждата нови "бикове" да го сложат на рогата (онова същото което Гено нарича "парещия картоф")
        ...

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
          Още по-вероято е, пак да си обърнал палачинката. Знаем как оплю всичко, като разпродаде преди година или година и половина, без значение. После плю наволя, а сега пак си се забучил в тия пусти акции, които са били толкова подценени и са направили 30%.... Е хубаво, ама айде да ни кажеш, кои са тези извън рейтовете които са брутално подценени, а и са в бичи тренд. Може би синергон, химиморт, ccb и zhbg ? Или ти се иска да скочат и другите в които съвсем спекулативно си се метнал ? ... Много добре даже си го е казал Гено. Ще видим какво следва обаче
          различни времена, различни действия. Не виждам какъв е смисъла да виждам всичко все по един и същ начин, все едно то как се променя. Поне не мисля че можеш да ме обвиниш че не съм последователен. Като виждам че нещо пада продавам, като виждам, че се вдига купувам. Също както не мисля че ако някой се е замислил по това което съм казвал, а не е просто реагирал с конфронтация е останал кой знае колко недоволен.

Не мисля че действам спекулативно. Просто като нещо е евтино купувам, като нещо е скъпо продавам. Какво съм виновен че моя диапазон на евтино и скъпо е очевидно много по-тесен и много по-близо до реалното състояние на пазара от този на дългосрочните сериозни инвеститори. Немам нерви да чакам нероден Петко. Взимам под внимание само това което се вижда. Това което ми се иска да се вижда няма никакво значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Монти,да не избързвам,да не предричам,но скоро твоите мнения ще се разбият на пух и прах.
            Защо ли...
            Наясно ли си какво ще стане с Фармата.Наясно ли си,че добрият мажо ще даде подкрепа на цената на акциите си с около30-50% надолу.Официално и то...Наясно ли си какво става.....Абе важното портмонето да е пълно.....ама не кат твойто де.Не се заяждам

Петрол.стана ти ясно...Днес и ХИКА я видя....Май нямаш попадение...Сега те бъзикам,признавам си,но без злоба.

Тази година не играй нкакво тото,не залагай и на мачове.Според мен си изтеглил каръка от баницатаМайтап бе)

...и не се отчайвай...Хима има още да вдига много...
            Само не ми казвай,че Мажо там е лош,твоя ,дето го хвалеше циганката....даже май и тя умря

Аре успех Монти .и умната най-накрая...сега вземи се набий пак на някой колец като излезеш от каръшките акции(сгреших,от девидентноснасящите)

Поздрави
            Малеее, тоя път го разби, горкия Монти
            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Пазарът се движи както нагоре така и надолу. Но същото важи и на обратно. Постоянното повтаряне как нищо не върви, как не си заслужава да се инвестира в акции и как всичко ще се срути е абослютно толкова безсмислено както повтарянето на мантри Up, Up до безкрай. В края на краищата всеки привърженик на крайни мнения ще се окаже сериозно сбъркал.

И основния въпрос, който пък всеки който надава ухо на такива крайни мнения си заслужава да си зададе е кога започва бъркането. 2012 вече доста хора направиха добри пари от отделни компании. Не беше помпане от някакви външни фондове като през пролетта на 2011, или някаква безсмислена еуфория като пролетта и лятото на 2009, а си беше подкрепено от фундамента покачване.

Аз поне не виждам причина и през 2013 този ръст подкрепен от фундамента да продължи, но вече при други компании. Софикс може да не отбеляза голям ръст 2012, но средно претеглено Софикс и БГрейт се справиха всъщност прекрасно със среден ръст от над 30%. А това си е бичи пазар отвсякъде. Ако някой не забелазва 30% ръст, и то наистина до голяма степен фундаментално подкрепен ръст, значи очевидно проблема е в неговото зрение.
              Още по-вероято е, пак да си обърнал палачинката. Знаем как оплю всичко, като разпродаде преди година или година и половина, без значение. После плю наволя, а сега пак си се забучил в тия пусти акции, които са били толкова подценени и са направили 30%.... Е хубаво, ама айде да ни кажеш, кои са тези извън рейтовете които са брутално подценени, а и са в бичи тренд. Може би синергон, химиморт, ccb и zhbg ? Или ти се иска да скочат и другите в които съвсем спекулативно си се метнал ? ... Много добре даже си го е казал Гено. Ще видим какво следва обаче
              http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Монти,да не избързвам,да не предричам,но скоро твоите мнения ще се разбият на пух и прах.
                Защо ли...
                Наясно ли си какво ще стане с Фармата.Наясно ли си,че добрият мажо ще даде подкрепа на цената на акциите си с около30-50% надолу.Официално и то...Наясно ли си какво става.....Абе важното портмонето да е пълно.....ама не кат твойто де.Не се заяждам

Петрол.стана ти ясно...Днес и ХИКА я видя....Май нямаш попадение...Сега те бъзикам,признавам си,но без злоба.

Тази година не играй нкакво тото,не залагай и на мачове.Според мен си изтеглил каръка от баницатаМайтап бе)

...и не се отчайвай...Хима има още да вдига много...
                Само не ми казвай,че Мажо там е лош,твоя ,дето го хвалеше циганката....даже май и тя умря

Аре успех Монти .и умната най-накрая...сега вземи се набий пак на някой колец като излезеш от каръшките акции(сгреших,от девидентноснасящите)

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Като продавах на втория ден, ХИМ привилигировани не се вдигнаха достатъчно и останаха малко непродадени.... Та значи имам интерест...
                  Иначе ми е интересно вербалната подкрепа на Керезов... там нещо пропускам... Та такива работи...
                  Също ми е интересно дали всичките сте продали на 80 ст на ССВ... а и казуса е като при Софарма... товар на гърба и в същото време търсене...
                  А и най важното, при провал на ралито купувам всякакви свестни акции на прекараните кандидат милионери който не смеят да си закрият позициите на загуба и се надяват на ГОДО и продават бисери .....
                  Монти от вчера ми е любимец в темата за Химимпорт.Там плюе яко.Явно е нескопосан манипулатор.Защо мисля така?Има акции на Химимпорт уж за продан,а ги плюе яко-или пикае срещу вятъра или манипулира та да паднат за да си купи или просто няма и злобее.Монти тези акции дето си ги продал и имаш още за продажба кой ти ги подари?Защо имаш акции от такава гадна компания,където само аз от вчера ти отговарям на въпросите?

Коментар

• Пазарът се движи както нагоре така и надолу. Но същото важи и на обратно. Постоянното повтаряне как нищо не върви, как не си заслужава да се инвестира в акции и как всичко ще се срути е абослютно толкова безсмислено както повтарянето на мантри Up, Up до безкрай. В края на краищата всеки привърженик на крайни мнения ще се окаже сериозно сбъркал.

И основния въпрос, който пък всеки който надава ухо на такива крайни мнения си заслужава да си зададе е кога започва бъркането. 2012 вече доста хора направиха добри пари от отделни компании. Не беше помпане от някакви външни фондове като през пролетта на 2011, или някаква безсмислена еуфория като пролетта и лятото на 2009, а си беше подкрепено от фундамента покачване.

Аз поне не виждам причина и през 2013 този ръст подкрепен от фундамента да продължи, но вече при други компании. Софикс може да не отбеляза голям ръст 2012, но средно претеглено Софикс и БГрейт се справиха всъщност прекрасно със среден ръст от над 30%. А това си е бичи пазар отвсякъде. Ако някой не забелазва 30% ръст, и то наистина до голяма степен фундаментално подкрепен ръст, значи очевидно проблема е в неговото зрение.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                      Гено, цикли от години, чат пат вкарва и свеж хумор, но му бяга общата картина
                      Личи че го боли, но не се отказва, такава беше играта, а той отписа пазара, лесно се бъркат
                      А да, бе, вас не ви боли, а гено го боляло. С години ви слушаме извращенията, само че не пасват на картината. Нямаме кинти да купуваме шитове, а които имат вече не искат. Добре че има хора да кажат директно истината, като Гено, а иначе знаем, че във форума е пълно със спечелили 100% за една година, а и миналата година, лъжат и мажат, излагат се като кифладжии, само и само да шитнат някой шит

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Това беше грубо или както чух днес една медицинска сестра да казва - не е хуманно
                        Стана ми съвестно, друг път ще гледам да съм по-хуманен спрямо Монти!

Коментар

Много, признавам си... но като бройки...иначе съм просто.... доволен
                          Не ми е ясна твоята логика - щом нямаш акции там, защо се палиш толкова ? Искаш да пазаруваш изгодно или си инкасирал загуби по тези позиции.... или просто те депресира възможността за печалби, в които не можеш да се включиш .... по твои причини

Като продавах на втория ден, ХИМ привилигировани не се вдигнаха достатъчно и останаха малко непродадени.... Та значи имам интерест...
                          Иначе ми е интересно вербалната подкрепа на Керезов... там нещо пропускам... Та такива работи...
                          Също ми е интересно дали всичките сте продали на 80 ст на ССВ... а и казуса е като при Софарма... товар на гърба и в същото време търсене...
                          А и най важното, при провал на ралито купувам всякакви свестни акции на прекараните кандидат милионери който не смеят да си закрият позициите на загуба и се надяват на ГОДО и продават бисери .....

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Монти, нищо не казваш, усредни ли при ОЦК-то?
                            Това беше грубо или както чух днес една медицинска сестра да казва - не е хуманно
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Сбъркал си адреса ? ОД май се помещава в Изгрев в Софарма Билдинг......
                              Я да те питам много ли си набълбукал в ХИМ ,че ти става лошо при всяка дума за спад ......при тях.
                              Много, признавам си... но като бройки...иначе съм просто.... доволен
                              Не ми е ясна твоята логика - щом нямаш акции там, защо се палиш толкова ? Искаш да пазаруваш изгодно или си инкасирал загуби по тези позиции.... или просто те депресира възможността за печалби, в които не можеш да се включиш .... по твои причини
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

По добре кажи колко М ще трябват за да се крепи Фармата
                                Сбъркал си адреса ? ОД май се помещава в Изгрев в Софарма Билдинг......
                                Я да те питам много ли си набълбукал в ХИМ ,че ти става лошо при всяка дума за спад ......при тях.

Коментар

Working...
                                X