Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеС ника на Гено Тонев така като се срещнем ,някак си отвътре ни идва да нарушим добрият тонза което съжалявам ,но тук написаното всичко е както стана днес на маркета....Даже ми идеше да го напиша че никой ли няма да отпусне 10 К да продължи крепенето насила на сините чипове от ТИМ ..
.
Продигал може и да е прав за себе си ,но той визира позициите в ЕУБГ и ЕУРИНС....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеС ника на Гено Тонев така като се срещнем ,някак си отвътре ни идва да нарушим добрият тонза което съжалявам ,но тук написаното всичко е както стана днес на маркета....Даже ми идеше да го напиша че никой ли няма да отпусне 10 К да продължи крепенето насила на сините чипове от ТИМ ..
.
Продигал може и да е прав за себе си ,но той визира позициите в ЕУБГ и ЕУРИНС....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеKакви мечки ще ебавате, като сме гола вода и едва стоим на крака. Я се вижте как изглеждате отстрани, а в джобчето ни дрънкат семки и бонбонкиза което съжалявам ,но тук написаното всичко е както стана днес на маркета....Даже ми идеше да го напиша че никой ли няма да отпусне 10 К да продължи крепенето насила на сините чипове от ТИМ ..
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеKакви мечки ще ебавате, като сме гола вода и едва стоим на крака. Я се вижте как изглеждате отстрани, а в джобчето ни дрънкат семки и бонбонкиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеKакви мечки ще ебавате, като сте гола вода и едва стоите на крака. Я се вижте как изглеждате отсрани, а в джобчето ви дрънкат семки и бонбонки
Личи че го боли, но не се отказва, такава беше играта, а той отписа пазара, лесно се бъркат
Коментар
-
Kакви мечки ще ебавате, като сме гола вода и едва стоим на крака. Я се вижте как изглеждате отстрани, а в джобчето ни дрънкат семки и бонбонки
Първоначално изпратено от Г. ТоневУмората на купувачите е очевидна
Twitter
Въпреки настойчивите опити да бъдат задържани
високите цени на някои акции, умората на купувачите е
очевидна,
Еуфорията от последните десетина дни успя да върне
доста инвеститори на пазара и техните пари оказваха
силна подкрепа на индексите.
В очите на мнозина текущите цени изглеждат като
„промоция“ преди следващото избухване, но подобна бе
ситуацията и преди две години, когато точно в ръцете на
завърналите се остана горещият картоф.
Тъй като паметта на пазара често пъти е лоша, днешната
сесия едва ли ще поднесе особени изненади –
по-предпазливите ще продължат да прибират печалби, а
други ще купуват в очакване на следващия „сигурен“ скок.
Обемите на търговия вероятно ще останат ниски, а към
края на сесията индексите отново ще се мъчат да
завършат на зелено.
* материалът е с аналитичен характер и не е съвет за
покупка, или продажба на акцииLast edited by lalka 75; 17.01.2013, 20:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДа взема да наеба една мечка и работата ша са оправи
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеЧакай сега. Ти тука говориш за невероятно малки компании. Химимпорт е огромна компания - тя НЕ може да бъде продадена на БФБ. АРТИО за твоя информация продаде 2% от дела и срина акциите до толкова, представи си 83%. Все едно да сравняваш ТИР с картинг кола, които да се опиташ да вкараш в обикновена стандартна врата...Аз продължавам да се чудя сериозно! И даже учудването ми е по-сериозно, защото ти(явно и доста като теб) не можеш да разбереш какво имам предвид.
Освен това - Банката и Застрахователното дружество имат капиталови изисквания, които трябва да се поддържат и които минават през външен одит всяка година, следят се от БНБ и т.н. Моля ви замислете се преди да пишете глупости. Това не е коя да е компания. Това е една от най-големите компании на БФБ, да не кажа най-голямата. Тя НЕ може да бъде продадена толкова лесно.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеДеси, себе си ли имаш предвид
Коментар
Коментар