IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
    Бат Милко мерси ама на този източник АЗ вече не вярвам

Всеки си има право на мнение
    Абе то и аз така, ама да се позовем на официалните източници за бламиране Само да попитам, защо никой до ден днешен не излезе от БФБ и да направи изявление за пазара, проблемите, възможностите, ситуацията у нас и по света. Защо замряха опитите да изкарат БФБ на някоя борса и барем там някой купи малко от нашите хартии?

Коментар

• имаше нужда да обърнем малко , западните потопиха
      Last edited by chronos; 09.01.2015, 12:11.

Коментар

• Тук е БГ все пак. Токсично е за инвеститори. Останалия свят може и да направят 30%...
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Бат Милко мерси ама на този източник АЗ вече не вярвам

Всеки си има право на мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
            50млрд. лв. в бамките. лихвите по кредитите безумни

За пореден път питам - вярвате ли на това че 50млрд са в банките
            И че непрекъснато НАРАСТВАЛИ

Дайте аргументи МОЛЯ а не ми цитирайте ИСКРОФФФФФ
            http://bnb.bg/bnbweb/groups/public/d...ress_a1_bg.pdf

Коментар

• Що става бе момци...
              Петрола пада, лихвите падат, хората бъкани с пари и няма де да ги сложат, икономиката и бг бвп пред брутално избухване и т.н.....а ние се танкираме.

Май от вербални помпения тип 4Д ефекта е точно обратен за пазара
              Както върви и той ще е от малоумните де няма да направят 30% тая година

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Тази графика днес ми изглежда много интересна, една нова анкета би била яка. Като се сетя преди няколко месеца се надпреварвахме да спорим дали сме т.15 или т.16. Дали ще се потвърдят резултатите?
                Били сме на 13, а сега вече на 14

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Тази графика днес ми изглежда много интересна, една нова анкета би била яка. Като се сетя преди няколко месеца се надпреварвахме да спорим дали сме т.15 или т.16. Дали ще се потвърдят резултатите?
                  Дали няма да си по прав ако махнеш единиците отпред ..

Коментар

• Шегаджии, ще вземат парите на ПФ, а на кой ще продадат?

Правителството отново обмисля частична приватизация на енергийния холдинг

Идеята част от акциите на Българския енергиен холдинг (БЕХ) и на дружествата в него да бъдат продадени на Българската фондова борса - София (БФБ), отново излиза на дневен ред.

http://www.capital.bg/politika_i_iko...ia_chastichna/

Коментар

• 50млрд. лв. в бамките. лихвите по кредитите безумни

За пореден път питам - вярвате ли на това че 50млрд са в банките
                      И че непрекъснато НАРАСТВАЛИ

Дайте аргументи МОЛЯ а не ми цитирайте ИСКРОФФФФФ

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        абе някой познава ли го тоя

Явор Спасов, мениджър бизнес развитие в БенчМарк Финанс АД

да му каже да спре да се занимава с анализи в инфосток много е дразнещ
                        Ами като те дразни, не го чети или напиши и ти някой анализ, да видим какво ще излезне?

Коментар

• Народът е просто неинформиран и с мислене като отпреди 50г. 50млрд. лв. в бамките. лихвите по кредитите безумни, по депозитите още по-безумни. Ама на всички им е добре. Колко от хората в БГ имат здравна застраховка, живот, притежават акции и тн?

Коментар

• абе някой познава ли го тоя

Явор Спасов, мениджър бизнес развитие в БенчМарк Финанс АД

да му каже да спре да се занимава с анализи в инфосток много е дразнещ

Коментар

• Тази графика днес ми изглежда много интересна, една нова анкета би била яка. Като се сетя преди няколко месеца се надпреварвахме да спорим дали сме т.15 или т.16. Дали ще се потвърдят резултатите?

Коментар

• БГ малоумието в действие!

Продавай народе и кътай инфлационни левчета!

Тъпанарска работа...

Коментар

Working...
                                X