If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ако дянков беше отрязал главите на половината мисирки на държавни службички сега изобщо нямаше да се чудиш какво е направил, но имахте късмет, че ББ не даде и перушинка да падне от главите ви
Интересно защо забравихте какво направи Дянков 2009 г...
Спря плащането на всички фирми ,който имаха да вземат от държавата...
След това през 2010 г. реши на фирмите който доброволно му дадат 10 % отстъпка да им даде веднага парите...държавен рекет се нарича..
След това във всички държавни фирми пипна събраната печалба и я вкара в държавният бюджет...Аз бях доволен защото пипнах дивидент във БТН...
От тук фирмите почнаха да не се издължават към доставчици и спряха модернизирането ,те пък почнаха съкращаване на работна ръка....и сега се чудиме какво е направил Дянков...ами счетоводител по добре ще се справи ....
Не сме забравили, това питах равновесие, дали тези неща има предвид или нещо друго?
Е точно това не виждам, но това не е рестриктивна политика. Затова попитах равновесов, какво той има предвид?
Интересно защо забравихте какво направи Дянков 2009 г...
Спря плащането на всички фирми ,който имаха да вземат от държавата...
След това през 2010 г. реши на фирмите който доброволно му дадат 10 % отстъпка да им даде веднага парите...държавен рекет се нарича..
След това във всички държавни фирми пипна събраната печалба и я вкара в държавният бюджет...Аз бях доволен защото пипнах дивидент във БТН...
От тук фирмите почнаха да не се издължават към доставчици и спряха модернизирането ,те пък почнаха съкращаване на работна ръка....и сега се чудиме какво е направил Дянков...ами счетоводител по добре ще се справи ....
Кое наричаш рестриктивна политика? Единственото, което се сещам е бавенето на разплащанията, но така или иначе разходите на държавата само нагоре вървят, което за мен не е рестриктивна политика
Разходите се повишават , но къде виждаш политиката и целесъобразността при разходването на средствата !
Това е вярно само до някъде. Когато обаче министерството на финансите провежда рестриктивна политика и ограничаване на оборота на парите, рационалното действие е да излезеш от пазара.
Спада от есента на 2009 до дъното преди два три месеца е поне на 50% резултат от глупавата политика на Дянков. Аз поне в момента в който каза какво мисли да прави есента на 2009 и още повече като го видях какво прави пролетта на 2010 и взех да си изкарвам инвестициите от БФБ, от 80% на БФБ към момента съм ги докарал до 10% на БФБ. Предполагам че това са направили и доста чужденци пък и български институционални инвеститори ако са си били с акъла. Поне тези които са успели.
Кое наричаш рестриктивна политика? Единственото, което се сещам е бавенето на разплащанията, но така или иначе разходите на държавата само нагоре вървят, което за мен не е рестриктивна политика
Това е вярно само до някъде. Когато обаче министерството на финансите провежда рестриктивна политика и ограничаване на оборота на парите, рационалното действие е да излезеш от пазара.
Според мен не води рестриктивна политика. Просто не е толкова хлабава колкото би ти се искало.
Най-вероятно няма да успее.
Това говори статистиката с познаваемост на прогнозите му.
Около 10-12% само излизат верни, другото всичко отича в канала
Казах му да опита с ези-тура, ще има къде-къде по голям успех
Зависи на каква скорост ЕЦБ ще превключи печатницата. Ако настигне Фед, това ще стане едва след изборите в Германия през есента. Ако Германия реши да си прави харакири като Япония, то може и да се разминем - тоест еврозоната да се разпадне преди нашия борд! Но едва ли Германия ще поеме по пътя на Япония независимо от резултатите на изборите през есента!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар