If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Връщането на Станишев ще е голяма грешка и се надявам да не се случи!
Недейте бъркайте времето на Станишев, с управлението на Станишев!
Тогава SOFIX достигна знаете къде, но не защото тройната коалиция беше на власт, а защото влизахме в ЕС и куцо-кьораво-сакато купуваше имоти в България!
Това че тогава някой е успял да продаде лозето на баба си край морето и си е построил къща не значи, че сега ако БСП се върне на власт ще цъфнем и вържем!
Връщането на Станишев ще е голяма грешка и се надявам да не се случи!
Недейте бъркайте времето на Станишев, с управлението на Станишев!
Тогава SOFIX достигна знаете къде, но не защото тройната коалиция беше на власт, а защото влизахме в ЕС и куцо-кьораво-сакато купуваше имоти в България!
Това че тогава някой е успял да продаде лозето на баба си край морето и си е построил къща не значи, че сега ако БСП се върне на власт ще цъфнем и вържем!
абе брат - просто един пусна властта, какво толкова е станало!!!
в Гърция колко ги смениха и са във фалит и пак борсата и е по-високо от наща!
Нищо не спира и не замира, споко!
тук нещата са по-различни и модела е по-друг !!!
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Toни, тя държавата спира и замира - ти за процедури си се запритеснил.
Следва анархия или триглавата ламя (отново) - което е същото.
Овчаров ще се оправи с ЧЕЗ-а, бъди сигурен както и ще Ви оправи всичките.
Ти си чакай Софикс 1000. Аз ще го чакам на 200.
Готов съм. 80% в земя, 92% адсиц.
Сигурен съм че с гейската компания 300 ще ни се струва като недостижим розов спомен от миналото.
Както и съм сигурен че хората навън основателно искащи промяна на цялата система отново ще бъдат излъгани и лъва пак ще стане на курбан.
абе брат - просто един пусна властта, какво толкова е станало!!!
в Гърция колко ги смениха и са във фалит и пак борсата и е по-високо от наща!
Нищо не спира и не замира, споко!
Всичко е по-добро от това некадърно мутренско, корумпирано правителство. За мен лично и пак Станишев да управлява е много по-добре от тази пълна дупка която бе последните 4 години.
Абсолютно съм съгласен - по време на Станишев имаше яко крадене, обаче дори тогава успях със собствени средства, а не с кредит да си построя къща, купя кола и т.н. И то с нормален бизнес. А доскоро се чудех как да ги спася и къде да емигрирам
Toни, тя държавата спира и замира - ти за процедури си се запритеснил.
Следва анархия или триглавата ламя (отново) - което е същото.
Овчаров ще се оправи с ЧЕЗ-а, бъди сигурен както и ще Ви оправи всичките.
Ти си чакай Софикс 1000. Аз ще го чакам на 200.
Готов съм. 80% в земя, 92% адсиц.
Сигурен съм че с гейската компания 300 ще ни се струва като недостижим розов спомен от миналото.
Както и съм сигурен че хората навън основателно искащи промяна на цялата система отново ще бъдат излъгани и лъва пак ще стане на курбан.
Коментар