IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• комунистическите пари от виена пак потичат

Коментар

• пък и обръщането на софикса преди 2 месеца я предвиди тази промяна

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Въпросът е не, какво правим с аукциона, а какво правим с държавата?

1. Бордът няма да издържи дълго с тази опоскана хазна и това безпаричие.
        Стига с тези силни приказки! Свърши Боко, не свършва света!
        Аз съм позитивно настроен
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          По-опитните - дайте прогноза как ще реагира на това раздрусване пазара днес???
          Ще пада, има несигурност при несигурност пазара пада.

Коментар

• а хамериканците биха изиграли уж негативната новина с як ЪП

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Боя с полицията го предизвикаха верните помияри на Бойко от Атака - надяваха се така да откажат хората да протестират. Но тънките му сметки се оказаха също толкова малоумни колкото и управлението му.
              Боят с полицията го предизвикаха агитките на ЦСКА от Люлин...
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от pernik Разгледай мнение
                Ето това е въпроса.
                Въпросът е не, какво правим с аукциона, а какво правим с държавата?

1. Бордът няма да издържи дълго с тази опоскана хазна и това безпаричие.
                2. Ако тръгнем по линия на заемите от вън, съвсем скоро кредиторите ще поставят въпроса за вдигане на данъците, а така ще загубим единственото си конкурентно предимство в ЕС!
                3. Българското злато ВЕДНАГА да се репатрира от Лондон в България за да послужи за основа на новата парична система след падането на борда!
                4. Нещата ще се развиват сравнително бавно във времето, но пътят вече е предначертан!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                  То добре, ама дали ни очаква нещо добро или поредната порция лайна
                  П.С. Не съм герберист, още по-малко Станишевец, според мен проблема не е политически а системен
                  Всичко е по-добро от това некадърно мутренско, корумпирано правителство. За мен лично и пак Станишев да управлява е много по-добре от тази пълна дупка която бе последните 4 години.

Коментар

Не може ли БФБ да спре търговията поради извънредни новини?
                    По същата схема като вчера с ЧЕЗ?
                    Ааа, без такива пич, ние сме тук да търгуваме

Коментар

• лесно е наистина вместо да решаваш проблеми да се налапаш и да си ходиш . че сега почнаха и да плачат за него - мутри и чалга не ни трябват . бай бай . отваряне на всички досиета и нова конституция от парламент с хора без досиета , елементарно е . в централна европа първо това направиха . айде чао на мутрата дето вилнееше из София с джипката

Коментар

Що бе шубето ли те хвана. Аз пък искам да си има сесия. Слабите обичат реда, силните царуват в хаоса!
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                          По-опитните - дайте прогноза как ще реагира на това раздрусване пазара днес???

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            знаеш, че дори и да ме баннат ще съм с нов ник след няколко минути и ще ти припомням глупостите ти от всичките 10 000 поста

защо не коментираш впечатляващите ти резултати през последните 2 години???

БАКБ - от 12 лв. спад до 3 лв.

комерцбанк - от 6 евро спад до 1.20 евро

МАН - от 100 евро падна на 50 евро

ОТЦК - от 6 лв. до 2 ст. като последно осредни на 15 ст.

Енерго-Про - купуваше на 158 лв. а днес си останала с акции за 10 000 лв. по последна цена от 130 лв.

вземи си почивка и спри да "залагаш" на куци коне ...................... гаранция, че ще спечелиш от това, че си далече от борси, морси и тем подобни
                            Нагло ,просто и лъжливо борисоФче.... хвърляш едни лъжливи числа и мислиш че ще ме Оязвиш , ти живееш за злобата и простотията си Никой не пише с теб ,никой не контактува , влизането в този форум е само да ме КОМЕНТИРАШ ,защото само тогава ще имаш читател ,жалка картина ,като патрона си ,БорисоФ.Краят им идва и по добре и твоя с него......

Жалко ако някой си излъгал на високите нива да влезе в ТИМ....

Коментар

• По-опитните - дайте прогноза как ще реагира на това раздрусване пазара днес???

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Кво правим с аукциона?
                                Ето това е въпроса.

Коментар

Working...
                                X