If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Рано е да се каже ...
но освен опитите на спекулантите да вдигнат Фиб , ХИМ и ССВ и опитите на м.мейкърите да качат цените в Хика , Софарма ,ихбг. спарки елтос и ЕУБГ...друго не се наблядава...за съжаление...
ЕОН ти да не си сънувал снегорин или багер ...... сиреч трасе....... и там дребна работа....
Не е препоръка...
Бедна душицо, ти пак ли нещо не си доволен?! В която и посока да се движат цените все си недоволен. На теб няма угодия!
Рано е да се каже ...
но освен опитите на спекулантите да вдигнат Фиб , ХИМ и ССВ и опитите на м.мейкърите да качат цените в Хика , Софарма ,ихбг. спарки елтос и ЕУБГ...друго не се наблядава...за съжаление...
ЕОН ти да не си сънувал снегорин или багер ...... сиреч трасе....... и там дребна работа....
Не е препоръка...
Трайте си - в цялата суматоха може дори и Петрол да поскъпне
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
И на мен ми се струва, че все едни и същи пари се връткат, включително и днес, затова който успя да продаде сутринта требе да почерпи
Рано е да се каже ...
Не е препоръка...
И на мен ми се струва, че все едни и същи пари се връткат, включително и днес, затова който успя да продаде сутринта требе да почерпи
Ако някой е чакал тези пари да се излеят на БФБ значи е много АМА МНОГО тъп.
Те щом до сега не са били на БФБ, сега хептен.
Значи, човечеца едно че не знае изобщо какво е БФБ, друго че той си сложил парите в банка за голяма лихва, чакал 5 месеца а ти сега очакваш да ги даде на някого за голяма доходност при това БЕЗ НИКАКВИ ГАРАНЦИИ!!
А стига бе! Тва е се едно да кажеш на някого дето го гонят да го бият - я бягай нататък към ония здравеняци дето държат тояги
Това е като ожени се сега,че хубавите жени ще свършатАз пък днес попродадох тук-таме
Баце, вън от темата.. кога се жениш не гледай толкова да е хубавица
Виж ако други неща мислиш да праиш само, тогава да
То така и на пазара де, не рипай на най-секси позициите че най-много боли после ;D
Май, май много ги чакат тия пари... ама надали... И на едно място вчера прочетох, че добрите имоти щяли да свършат!!! Ще свършат друг път...
Не могат да свършат, щото имотниците и те са като банкерите и като БФБтата и като всички алчни копе*ета
Оферират се некви дупки на по 60 год в центъра, около Шишман и Графа на 400 000 (четитистотин хиляди) евра. Айде не са всички толкова луди, ама масово офертни цени на такива имоти са над 200 000 евра. Трее си напълно луд да ге, още повече, че гарантираните са до 100 К
Коментар