If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Боя с полицията го предизвикаха верните помияри на Бойко от Атака - надяваха се така да откажат хората да протестират. Но тънките му сметки се оказаха също толкова малоумни колкото и управлението му.
Боят с полицията го предизвикаха агитките на ЦСКА от Люлин...
Въпросът е не, какво правим с аукциона, а какво правим с държавата?
1. Бордът няма да издържи дълго с тази опоскана хазна и това безпаричие.
2. Ако тръгнем по линия на заемите от вън, съвсем скоро кредиторите ще поставят въпроса за вдигане на данъците, а така ще загубим единственото си конкурентно предимство в ЕС!
3. Българското злато ВЕДНАГА да се репатрира от Лондон в България за да послужи за основа на новата парична система след падането на борда!
4. Нещата ще се развиват сравнително бавно във времето, но пътят вече е предначертан!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
То добре, ама дали ни очаква нещо добро или поредната порция лайна
П.С. Не съм герберист, още по-малко Станишевец, според мен проблема не е политически а системен
Всичко е по-добро от това некадърно мутренско, корумпирано правителство. За мен лично и пак Станишев да управлява е много по-добре от тази пълна дупка която бе последните 4 години.
лесно е наистина вместо да решаваш проблеми да се налапаш и да си ходиш . че сега почнаха и да плачат за него - мутри и чалга не ни трябват . бай бай . отваряне на всички досиета и нова конституция от парламент с хора без досиета , елементарно е . в централна европа първо това направиха . айде чао на мутрата дето вилнееше из София с джипката
знаеш, че дори и да ме баннат ще съм с нов ник след няколко минути и ще ти припомням глупостите ти от всичките 10 000 поста
защо не коментираш впечатляващите ти резултати през последните 2 години???
БАКБ - от 12 лв. спад до 3 лв.
комерцбанк - от 6 евро спад до 1.20 евро
МАН - от 100 евро падна на 50 евро
ОТЦК - от 6 лв. до 2 ст. като последно осредни на 15 ст.
Енерго-Про - купуваше на 158 лв. а днес си останала с акции за 10 000 лв. по последна цена от 130 лв.
вземи си почивка и спри да "залагаш" на куци коне ...................... гаранция, че ще спечелиш от това, че си далече от борси, морси и тем подобни
Нагло ,просто и лъжливо борисоФче.... хвърляш едни лъжливи числа и мислиш че ще ме Оязвиш , ти живееш за злобата и простотията си Никой не пише с теб ,никой не контактува , влизането в този форум е само да ме КОМЕНТИРАШ ,защото само тогава ще имаш читател ,жалка картина ,като патрона си ,БорисоФ.Краят им идва и по добре и твоя с него......
Жалко ако някой си излъгал на високите нива да влезе в ТИМ....
Коментар