IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
    Нищо страшно не е станало, това беше.
    Нищо ли...
    В близките два ,три месеца анархия...
    Улицата ще иска съд и то веднага...
    Правителство без глас..служебно или експертно ,то ще е без власт...
    Монополите ще го загазят и всички близки фирми до властта ..
    знаете ги кой са на борсата ,там внимателно...

Тези който падат в момента са най уязвими.....спекулантите не са глупави хора и не обичат да губят...
    Скоро ще излязат ПФ и ще подкрепят акциите но това е временно..
    Ако се купува само фундамент и то доказан.
    Абе не е добре .Не е препоръка...

Коментар

• до края на деня +2%

Коментар

• Няма да е толкова бързо, в момента се бяга от всички акции които са в добри отношения с правителството и са печели от него. В същото време не се купуват другите акции. До момента в който не стане ясно какво ще е следващото правителство няма да има устойчив ръст. А това ще отнеме месеци.

Коментар

• Е нека да изчакаме. Някакви смешници спекуланти хрърлят на пазар акциите си, събират си стотинките - към момента 225 хил. лв. Нищо интересно до момента - трябва и това да се преживее. И това ще мине, много бързо
          Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Вчера очаквах да е много голяма! Ама ББ съвсем оака нещата за книжата! Можеше да изчака с оставката поне докато се подадат поръчките от първичните дилъри (някъде до към 10 часа доколкото знам)!
            Следващото правителство го чака опоскан резерв, отрицателна търговска и капиталова сметка.

Ще има още доста дългови емисии на доста по-високи лихви.
            Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
              днес да видим на каква доходност ще пласират тези 800 000 000
              Вчера очаквах да е много голяма! Ама ББ съвсем оака нещата за книжата! Можеше да изчака с оставката поне докато се подадат поръчките от първичните дилъри (някъде до към 10 часа доколкото знам)!

Коментар

• Ъпърите, къде сте? Не виждам гапа от +10% Май сте объркали знака...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                  Мале ...
                  Абе сериозно, още ли има оптимисти за днес?
                  Нищо страшно не е станало, това беше.

Коментар

• днес да видим на каква доходност ще пласират тези 800 000 000
                    Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Не го разбирате пазара, не ви е виновна държавата точно за това

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                        Да, аз мисля че няма, но би трябвало да отворим с +20% гап за Софикс.
                        Следващите, които ще дойдат, независимо кои са, няма да повторят грешката с постните пици, с финансова диета - това мореше народа и бизнеса. Очаквам, който и да дойда да има рязко подобрение на ликвидността в икономиката (оттам и на БФБ ще се отрази) и като цяло подобряване на бизнес средата.
                        И аз си го мислех това преди 20-на минути,ама.....Скивай кво става с пазара....Сбъркана държава сме ние и това е.Не ние виновен само Б.Борисов,сами се "осираме" почти винаги.

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                          Следващите, които ще дойдат, независимо кои са, няма да повторят грешката с постните пици, с финансова диета - това мореше народа и бизнеса. Очаквам, който и да дойда да има рязко подобрение на ликвидността в икономиката (оттам и на БФБ ще се отрази) и като цяло подобряване на бизнес средата.
                          Съгласен съм, обаче откъде пари? Резервите вече са опоскани, нови заеми ли ще се вземат? ДЦК-та или външни? Ами борда?

П.П. Еб**ти и отварянето директно с 2% надолу за начало.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                            Мале ...
                            Абе сериозно, още ли има оптимисти за днес?
                            Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Мдам.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                БФБ като са такива тарикати направо да спрат цялата търговия за 3 дни
                                Може би това предложение не е лошо.
                                Дори бих казал че е много на място.

Коментар

Working...
                                X