IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Шшштттт.. тихо!

Коментар

• UUUUUUUP 4000

Коментар

• Има ли пак сърдити че не сме ги предупредили!?

Коментар

• Леко, леко че ще ми счупите платформата бе серсеми!

Коментар

• Айде нащеееее!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Бате ви Софикс кога казва нещо не си говори на оная работа
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Айде стадото пак почна да се блъска... ебаси...
                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Голем си !

Коментар

• Не се блъскайте на входа. Според мечките има акции за всички. Проявявайте малко етикет и възпитание.

Коментар

Ах, мечета, мечета, ако знаете какъв хОй ви чака...

Коментар

• Снощи договорих пари от КТБ да влязат на борсата

Коментар

Има или не аз си го ползвам от време на време
                          Бегаш по тъча сега Питам те мислиш ли че има резон в това, което пиша?
                          Кака Софка се движи по слухове. Е идат европаре, купувай строители ама поне знаеме кой кой е (поне от части) та... точно определени строители

Коментар

• Аз лично не очаквам особено раздвижване на котировките покрай изплащането на гарантираните влогове по простата причина, че ликвидността на банките съществено не се променя. Всъщност разпореждането със средствата по депозитите в ТБ се извършва предимно с ресурса на същите тези банки, който те заеха през седмицата на МФ. Единствено, се надявам, че част от ресурса би могъл да влезе в борсата, чрез управляваните от ТБ фондове.
                            По принцип съм дългосрочен.
                            Инвестициите ми в акции на БФБ са ми личния ДПФ.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                              Аз да те питам сериозно, мислиш ли, че какъвто и да е технически анализ има смисъл на Софикса?...
                              Има или не аз си го ползвам от време на време

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                http://dnes.dir.bg/news/bnb-ivan-isk...-17961742?nt=4

Много поздрави от говньора
                                Добре се е изходил. Е нали това ти е работата бе Искров бе $%€$€%$€ да не допускаш
                                1) Да има такива банки
                                2) Да не допускаш да ги атакуват бизнес и политически кръгове и квадрати с помощта на кръгло-квадратни магистрати

Коментар

Working...
                                X