IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БФБ като са такива тарикати направо да спрат цялата търговия за 3 дни

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
      Мале ...
      Абе сериозно, още ли има оптимисти за днес?
      Абе CHM нема...
      КФН кога щяха да се изкашлят?
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Мале ...
        Абе сериозно, още ли има оптимисти за днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ще пада, има несигурност при несигурност пазара пада.
          Ще видим, спред мен това правителство достатъчно ни навреди с неадекватноста си, тека че пазара би приветствал оставката му подобаващо.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Връщането на Станишев ще е голяма грешка и се надявам да не се случи!
            Недейте бъркайте времето на Станишев, с управлението на Станишев!

Тогава SOFIX достигна знаете къде, но не защото тройната коалиция беше на власт, а защото влизахме в ЕС и куцо-кьораво-сакато купуваше имоти в България!

Това че тогава някой е успял да продаде лозето на баба си край морето и си е построил къща не значи, че сега ако БСП се върне на власт ще цъфнем и вържем!
            Поддържам на 100%.
            И това ще мине ...

Коментар

• Скромното ми мнение е, че БФБ е показала изменения в най-неочаквани посоки и ситуации, така че едва ли се е случило нещо сериозно за нея.
              И това ще мине ...

Коментар

• Връщането на Станишев ще е голяма грешка и се надявам да не се случи!
                Недейте бъркайте времето на Станишев, с управлението на Станишев!

Тогава SOFIX достигна знаете къде, но не защото тройната коалиция беше на власт, а защото влизахме в ЕС и куцо-кьораво-сакато купуваше имоти в България!

Това че тогава някой е успял да продаде лозето на баба си край морето и си е построил къща не значи, че сега ако БСП се върне на власт ще цъфнем и вържем!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  абе брат - просто един пусна властта, какво толкова е станало!!!
                  в Гърция колко ги смениха и са във фалит и пак борсата и е по-високо от наща!
                  Нищо не спира и не замира, споко!
                  тук нещата са по-различни и модела е по-друг !!!
                  Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Toни, тя държавата спира и замира - ти за процедури си се запритеснил.
                    Следва анархия или триглавата ламя (отново) - което е същото.
                    Овчаров ще се оправи с ЧЕЗ-а, бъди сигурен както и ще Ви оправи всичките.

Ти си чакай Софикс 1000. Аз ще го чакам на 200.
                    Готов съм. 80% в земя, 92% адсиц.
                    Сигурен съм че с гейската компания 300 ще ни се струва като недостижим розов спомен от миналото.

Както и съм сигурен че хората навън основателно искащи промяна на цялата система отново ще бъдат излъгани и лъва пак ще стане на курбан.
                    абе брат - просто един пусна властта, какво толкова е станало!!!
                    в Гърция колко ги смениха и са във фалит и пак борсата и е по-високо от наща!
                    Нищо не спира и не замира, споко!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      комунистическите пари от виена пак потичат
                      Знаеш ги нещата.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                        Аз съм позитивно настроен
                        И аз съм така. Страшно ми е кеф. Добре съм подготвен и добре защитен от финансовия хаос.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Всичко е по-добро от това некадърно мутренско, корумпирано правителство. За мен лично и пак Станишев да управлява е много по-добре от тази пълна дупка която бе последните 4 години.
                          Абсолютно съм съгласен - по време на Станишев имаше яко крадене, обаче дори тогава успях със собствени средства, а не с кредит да си построя къща, купя кола и т.н. И то с нормален бизнес. А доскоро се чудех как да ги спася и къде да емигрирам

Коментар

пък и обръщането на софикса преди 2 месеца я предвиди тази промяна
                            Бах мааму на този измислен индекс - какви неща съдържал като инфо
                            Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              това значи ли че, процедурата при ЧЕЗ спира???
                              Toни, тя държавата спира и замира - ти за процедури си се запритеснил.
                              Следва анархия или триглавата ламя (отново) - което е същото.
                              Овчаров ще се оправи с ЧЕЗ-а, бъди сигурен както и ще Ви оправи всичките.

Ти си чакай Софикс 1000. Аз ще го чакам на 200.
                              Готов съм. 80% в земя, 92% адсиц.
                              Сигурен съм че с гейската компания 300 ще ни се струва като недостижим розов спомен от миналото.

Както и съм сигурен че хората навън основателно искащи промяна на цялата система отново ще бъдат излъгани и лъва пак ще стане на курбан.

Коментар

пък и обръщането на софикса преди 2 месеца я предвиди тази промяна
                                Тоя Джими, голем пророк, голема работа
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X