IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Sofix, накъде ще отиваш днес?
    Ти как мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Графиката не е препоръка за търговия!

НАД 100 е само 160% , другия вариант всеки го вижда

Коментар

• Sofix, накъде ще отиваш днес?
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Графиката не е препоръка за търговия!

Attached Files

Коментар

Опъвате ли смукача?
            Дай сигнал за опъване, като му дойде времето
            търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              верно ли е, че мисирката и тя яко смучела...
              aa ne znam. питай я. тя е говореща мисирка вероятно

Коментар

• Първоначално изпратено от carbonoid Разгледай мнение
                Oх на батю смукача опъвам на макс
                верно ли е, че мисирката и тя яко смучела...

Коментар

Опъвате ли смукача?
                  Oх на батю смукача опъвам на макс

Коментар

• Първоначално изпратено от krusha Разгледай мнение
                    ..Имам малко акции от БФБ и се чудя какво да правя с тях, ако положението се влоши рязко? Каква би била тяхната стойност при негативен сценарий в БГ? Не търся цялостно решение против инфлацията.
                    Те, тези ситуации най-много обичат хората, които нищо не искат да губят Такава опция не се предлага, ако се стигне до там!!! Най-малко губитози,който нищо няма (дори и заеми към банка)
                    Last edited by onakilev; 21.02.2013, 23:52.
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Вемба, благодаря ти за отговорите, но въпросът ми е доста по-простичък. Имам малко акции от БФБ и се чудя какво да правя с тях, ако положението се влоши рязко? Каква би била тяхната стойност при негативен сценарий в БГ? Не търся цялостно решение против инфлацията.
                      Никой във форума няма да ти даде препоръка какво да правиш с парите или акциите си! Трябва сам да решиш, но все пак следи темата защото има и други, които могат да те ориентират какво би следвало при подобен сценарии

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                        Акциите са с променлив доход и няма застраховка от инфлация! Единствените финансови инструменти които могат да те опазят от инфлационен риск са облигациите ТИПС, но те се емитират в САЩ и по-скоро се ползват за да се докарат високи печалби ако инвеститора очаква да има инфлация!
                        Вемба, благодаря ти за отговорите, но въпросът ми е доста по-простичък. Имам малко акции от БФБ и се чудя какво да правя с тях, ако положението се влоши рязко? Каква би била тяхната стойност при негативен сценарий в БГ? Не търся цялостно решение против инфлацията.

Коментар

Болката ми е че хем ми се иска да заложа на нещо сигурно - физическо злато и чужди валути, хем обаче не ми се продава на такива нива
                          Вземи на заем от приятел
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Интересува ме дали акциите са в синхрон с инфлацията или изостават от нея!
                            Акциите са с променлив доход и няма застраховка от инфлация! Единствените финансови инструменти които могат да те опазят от инфлационен риск са облигациите ТИПС, но те се емитират в САЩ и по-скоро се ползват за да се докарат високи печалби ако инвеститора очаква да има инфлация!

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                              Хиперинфлация, когато е имало не е имало БФБ и регулиран пазар на акции, а пък за борда мастъра ли те уплаши Нема страшно щом има брашно Ако те интересува дали може да си продадеш акциите в друга валута може някое про да ти каже...
                              Знам, че не е имало, но мисля, че и тогава е имало акции, било то и без днешната организация и ИПта. Не знам за мастъра, но политическата обстановка е много зле, явно предстоят още сблъсъци, а резерва не е на най-добрите нива. Не съм сигурен, че искам да си продам акциите, а ако го сторя не би ме интересувало в каква валута, 30 мин след това вече ще съм ги обърнал в каквото съм решил. Интересува ме дали акциите са в синхрон с инфлацията или изостават от нея!

Коментар

Здравейте,
                                Предвид обстановката в момента се притесних за малкото акции, които имам на БФБ и реших да се регистрирам с цел да обменя някое мнение. Всъщност имам повече въпроси, отколкото мнения, но все пак:
                                Ако се развият най-песимистичните очаквания за падане на борда, хиперинфлация и т.н. доколко е удачно да има човек активи като акции? Има ли някой преки наблюдения от такива случаи - било в БГ, било другаде? Болката ми е че хем ми се иска да заложа на нещо сигурно - физическо злато и чужди валути, хем обаче не ми се продава на такива нива
                                Хиперинфлация, когато е имало не е имало БФБ и регулиран пазар на акции, а пък за борда мастъра ли те уплаши Нема страшно щом има брашно Ако те интересува дали може да си продадеш акциите в друга валута може някое про да ти каже...

Коментар

Working...
                                X